Jak nie urok to...Kurczę nie mam endokrynologa, jest dziś zastępstwo i nikt nie wie kto przyjmuje, tak się ucieszyłam ze przedemna jedna osoba, gdzie zawsze o 8 miałam już z 6 osób, tylko lekarza brakuje...
reklama
Mikasa7
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny dziś ja znowu dołączam do życia z królową zgaga... już tak dawno nie miałam...A dziś w nocy o 3 się obudziłam i dramaaaaat... Ale co z, trzeba da radę. Biorę się dalej za porządki, na obiad robię krem z cukinii. Dziś moje delegacji jednodniowej, moi rodzice przyjechali i zawiezli młodego do przedszkola. Odliczam do soboty i poniedzialku pedicure i fryzjeeeeer
Anulaa88
Tak[emoji5] ten szop będzie stał koło łóżeczka i ma mi tylko światło rzucać[emoji4] W pokoju, gdzie mam komodę z przewijakiem, mam normalną lampkę [emoji4] i tam będę widzieć co robię[emoji16]A próbowałaś je już włączyć w ciemności? Dają takie światło by np widzieć co się robi ( przewijać malucha) czy to tylko tak by oko zawiesić?
Ja mam niebieski[emoji4] W gemini jest do wyboru żółty i niebieski[emoji4] żółty, jest dla mnie bardziej tępy. Oprócz tego koleżanka rodziła wcześniaki i tam w szpitalu na neonatologii tylko niebieskiego używają [emoji4]I niebieski lepszy od żółtego tak ?
Ja też dzisiaj nie śpię od 5... Ale leżałam i czytałam[emoji4] Teraz idę robić śniadanie[emoji16]Ratunku!!
Nie mogę spać od jakiś 2 godzin. Mój w pracy, piesio śpi jak zabity a ja oglądam jakiegoś wróżbitora na Polsacie
Chyba mam ochotę na bułkę z szynką
Pyszności u Ciebie, jak zawsze[emoji16] Ale masz śliczny brzusio[emoji7]Dzień dobry ostatnio mnie tu mniej i nie nadążam [emoji23]
Praca + przetwory i mały w domu.
Dziś też będzie intensywny dzień. Rano klientka, potem jadę do rodziców na pocztę odebrać polecony jakiś i może do szmateksu wstapimy bo dziś wszystko po 1 zł. I jeszcze wczoraj zaczęłam robić dzemy z moreli i dziś muszę je skończyć.
Wczoraj upiekłam kruche ciastka bo do soboty poleżą.
Jeszcze muszę w końcu pomyśleć jaki tort zrobić. Plus babeczki z czekoladą.
Zrobić listę zakupow. Stwierdziłam że nie będę tyle robić na imprezy jedzenia co miałam robić. I tak ani dzieciaki ani dziadki nie będą siedzieć i jeść tyle. A szkoda mojego stania w garach.
Jeszcze 4,5tyg do cc..oszaleje. Ta końcówka zawsze najbardziej się dłuży. Już chciałabym być po..
Sąsiadka jeszcze ciuszki po swoich córkach mi przyniosła.
A w niedziele znów jedziemy do Leżajska po jablka. Ostatnie sprzedałam chwila moment. W jeden dzień 30kg się rozeszło.
W końcu Eko nie pryskane. Dziewczyny były zachwycone i chcą jeszcze, ale tych czerwonych już końcówka, za to zaczynają się zielone papierówki a ich będzie jeszcze więcej.
Zobacz załącznik 876046Zobacz załącznik 876047Zobacz załącznik 876048Zobacz załącznik 876049Zobacz załącznik 876050Zobacz załącznik 876051Zobacz załącznik 876052Zobacz załącznik 876053Zobacz załącznik 876054Zobacz załącznik 876055
Tak wiem, że mam 14 dni, ale babsko upiera się, trudno... będzie się ze mną użerać[emoji23][emoji16]Od początku ciąży co któryś dzień pod prysznicem gąbką tą ostrą stroną i żelem pod prysznic masuje brzuch, piersi i uda a po kąpieli wcieram Bio oil ani jednego rozstępu nie mam
Właśnie im więcej czytam to już sama nie wiem jaki kupić z tego Was pytałam. I większość ma lateksowe lub lateksowo kokosowe. Muszę wreszcie dziś zamówić jakiś żeby zdążył się wywietrzyc.
Masz prawo odstąpić od umowy w 14 dniach i odesłać zakupiony towar też nie lubię zielonego
Ja też już od 5.50 nie śpię wysłałam mojego do pracy i miałam iść się zdrzemnac ale jakos mi się nie chce. Zjadłam kanapkę z serem almette i pomidorem a teraz kawka i i forum. A zaraz będę wybierac ten materac zeby mieć wszystko gotowe później ogórki na mnie czekają i dużo krojenia bo chce zrobić diabelskie ogórki
Ty jak zwykle non stop w ruchu więc zrozumiałe, że rzadziej do nas zagladasz. Ciekawe kiedy zwolnisz tempo? Miłego dnia i dużo siły
Mikasa7
Boże...podziwiam Cię kobieto rzadko kiedy robię przetwory. W zeszłym roku zrobiłam kilka słoików takiej a'la zupy pomidirowej(bo nie chciało mi się gotować tyle,żeby wyparowało do koncentratu) i kilka słoików sosu słodko kwaśnego. I faktycznie super było coś zjeść takiego zima....Ale wątpię,że teraz dam rade to zrobić. Jedyne co to pomrozilam trochę owoców jagodowych do wypieków i dla młodego na zimę.Marzę o tym żeby już [emoji23] ale wiecznie coś..
Chce porobić zanim mała się urodzi, bo potem już nie zrobię. Keczup i przecier pomidorowy bym chciała Jeszce zrobić ale nie wiem czy zdążę go jeszcze pomidory drogie. Może Keczup z cukinii zrobię. Zobaczę.
No mnie robot ratuje. W tamtym roku tylko przecier pomidorowy z limy robiłam. A tak to w tym tak szaleje bo się tylko przy przygotowaniu owoców narobie. A tak to się samo robi.Boże...podziwiam Cię kobieto rzadko kiedy robię przetwory. W zeszłym roku zrobiłam kilka słoików takiej a'la zupy pomidirowej(bo nie chciało mi się gotować tyle,żeby wyparowało do koncentratu) i kilka słoików sosu słodko kwaśnego. I faktycznie super było coś zjeść takiego zima....Ale wątpię,że teraz dam rade to zrobić. Jedyne co to pomrozilam trochę owoców jagodowych do wypieków i dla młodego na zimę.
Ale już czuję że im bliżej sierpnia tym gorzej z dnia na dzień.
Ja też wątpię w przetwory z limy w tym roku. Bo ona siepien / początek września..Boże...podziwiam Cię kobieto rzadko kiedy robię przetwory. W zeszłym roku zrobiłam kilka słoików takiej a'la zupy pomidirowej(bo nie chciało mi się gotować tyle,żeby wyparowało do koncentratu) i kilka słoików sosu słodko kwaśnego. I faktycznie super było coś zjeść takiego zima....Ale wątpię,że teraz dam rade to zrobić. Jedyne co to pomrozilam trochę owoców jagodowych do wypieków i dla młodego na zimę.
Meml
Ja zrobiłam kilka dżemów z truskawek i ostatnio musiałam zużyć brzoskwiniami to ugotowałam dżem brzoskwiniowo-porzeczkowy, ale to na bieżąco jemy. Więcej przetworów nie robię, bo nie mam ani swoich warzyw, ani owoców.Boże...podziwiam Cię kobieto rzadko kiedy robię przetwory. W zeszłym roku zrobiłam kilka słoików takiej a'la zupy pomidirowej(bo nie chciało mi się gotować tyle,żeby wyparowało do koncentratu) i kilka słoików sosu słodko kwaśnego. I faktycznie super było coś zjeść takiego zima....Ale wątpię,że teraz dam rade to zrobić. Jedyne co to pomrozilam trochę owoców jagodowych do wypieków i dla młodego na zimę.
Przyjedz dam Ci jabłka nie pryskaneJa zrobiłam kilka dżemów z truskawek i ostatnio musiałam zużyć brzoskwiniami to ugotowałam dżem brzoskwiniowo-porzeczkowy, ale to na bieżąco jemy. Więcej przetworów nie robię, bo nie mam ani swoich warzyw, ani owoców.
Meml
Oj chętnie. Zrobiłabym mus jabłkowy dla dzieci .Przyjedz dam Ci jabłka nie pryskane
reklama
Fiorna
W końcu wstałam po tej ciężkiej nocy
Dziś w planach kopytka/kluski leniwe (nie wiem która nazwa jest poprawna) na obiad także niedługo biorę się za przeciskanie przez praskę sera i ziemniaki
A później prasowanko i może coś spakuję już do walizki
Miłego dnia
Dziś w planach kopytka/kluski leniwe (nie wiem która nazwa jest poprawna) na obiad także niedługo biorę się za przeciskanie przez praskę sera i ziemniaki
A później prasowanko i może coś spakuję już do walizki
Miłego dnia