reklama
Ratunku!!
Nie mogę spać od jakiś 2 godzin. Mój w pracy, piesio śpi jak zabity a ja oglądam jakiegoś wróżbitora na Polsacie
Chyba mam ochotę na bułkę z szynką
Ja tez już nie śpię bo kot chciał wyjść i mnie obudził [emoji35] a teraz mała nie da poleżeć, czuje jakby była osmiorniczką, na każdym boku kopie konczynką[emoji3]
Ja oglądam na TVP seriale rodzinke.pl[emoji23] i zrobiłaś mi smaka na bułkę a bułki brak!!![emoji3]
Dzień dobry ostatnio mnie tu mniej i nie nadążam [emoji23]
Praca + przetwory i mały w domu.
Dziś też będzie intensywny dzień. Rano klientka, potem jadę do rodziców na pocztę odebrać polecony jakiś i może do szmateksu wstapimy bo dziś wszystko po 1 zł. I jeszcze wczoraj zaczęłam robić dzemy z moreli i dziś muszę je skończyć.
Wczoraj upiekłam kruche ciastka bo do soboty poleżą.
Jeszcze muszę w końcu pomyśleć jaki tort zrobić. Plus babeczki z czekoladą.
Zrobić listę zakupow. Stwierdziłam że nie będę tyle robić na imprezy jedzenia co miałam robić. I tak ani dzieciaki ani dziadki nie będą siedzieć i jeść tyle. A szkoda mojego stania w garach.
Jeszcze 4,5tyg do cc..oszaleje. Ta końcówka zawsze najbardziej się dłuży. Już chciałabym być po..
Sąsiadka jeszcze ciuszki po swoich córkach mi przyniosła.
A w niedziele znów jedziemy do Leżajska po jablka. Ostatnie sprzedałam chwila moment. W jeden dzień 30kg się rozeszło.
W końcu Eko nie pryskane. Dziewczyny były zachwycone i chcą jeszcze, ale tych czerwonych już końcówka, za to zaczynają się zielone papierówki a ich będzie jeszcze więcej.
Dziś też będzie intensywny dzień. Rano klientka, potem jadę do rodziców na pocztę odebrać polecony jakiś i może do szmateksu wstapimy bo dziś wszystko po 1 zł. I jeszcze wczoraj zaczęłam robić dzemy z moreli i dziś muszę je skończyć.
Zrobić listę zakupow. Stwierdziłam że nie będę tyle robić na imprezy jedzenia co miałam robić. I tak ani dzieciaki ani dziadki nie będą siedzieć i jeść tyle. A szkoda mojego stania w garach.
Jeszcze 4,5tyg do cc..oszaleje. Ta końcówka zawsze najbardziej się dłuży. Już chciałabym być po..
A w niedziele znów jedziemy do Leżajska po jablka. Ostatnie sprzedałam chwila moment. W jeden dzień 30kg się rozeszło.
W końcu Eko nie pryskane. Dziewczyny były zachwycone i chcą jeszcze, ale tych czerwonych już końcówka, za to zaczynają się zielone papierówki a ich będzie jeszcze więcej.
Załączniki
-
IMG_20180710_145216.jpg80,6 KB · Wyświetleń: 456
-
IMG_20180710_154137.jpg109,6 KB · Wyświetleń: 449
-
IMG_20180710_212418.jpg72,5 KB · Wyświetleń: 459
-
IMG_20180710_221743.jpg64,6 KB · Wyświetleń: 462
-
IMG_20180710_175850_949.jpg68,9 KB · Wyświetleń: 458
-
IMG_20180710_140510.jpg75,7 KB · Wyświetleń: 462
-
IMG_20180710_140544.jpg92,8 KB · Wyświetleń: 453
-
Screenshot_20180709-214019.jpg104,2 KB · Wyświetleń: 455
-
Screenshot_20180709-213554.jpg109,4 KB · Wyświetleń: 450
-
IMG_20180710_074805.jpg37,9 KB · Wyświetleń: 458
Ja się was naczytałam ze nie możecie spać i mi tez się udzieliło, obudziłam się o 1, później o 3 a teraz jadę zająć kolejkę do endokrynologa żeby nie siedziec tam później 5h, jeszcze mam jakieś zastępstwo bo mój na urlopie... w poniedziałek już mam wizytę- dotrwałam do niej, ciekawe jak mój stan szyjki ile jej tam jeszcze zostało
Ankan
Fanka BB :)
Od początku ciąży co któryś dzień pod prysznicem gąbką tą ostrą stroną i żelem pod prysznic masuje brzuch, piersi i uda a po kąpieli wcieram Bio oil ani jednego rozstępu nie mamDziewczyny robicie sobie peeling brzuszka? Dr wczoraj popatrzył na mój bęc i powiedział , że mam bardzo cienką i delikatną skórę na brzuszku i żeby mi się rozstępy na koniec nie zrobiły. Powiedział , żeby delikatnie masować rękawicą z frotte na mokro i dopiero po masażu oliwkę. Patrzcie chłop a jednak zwraca uwagę na takie rzeczy☺
Ja co jakiś czas robie sobie peeling kawowy całego ciała i brzuszka też. Zastanawiałam się czy masaż na sucho szczotką byłby ok czy za mocny.. ja robię taki na nogi i ręce ale brzuch omijam.
Właśnie im więcej czytam to już sama nie wiem jaki kupić z tego Was pytałam. I większość ma lateksowe lub lateksowo kokosowe. Muszę wreszcie dziś zamówić jakiś żeby zdążył się wywietrzyc.Jak kupowałam lozeczko dla Marty to Pani w sklepie polecała nam kokos gryka i teraz też taki kupiłam. Ostatnio naczytałam się niefajnych opinii o nim i sama nie wiem jak z tym materacem. Ale już zostawię ten i nie będę nic kombinować . Przy córce się sprawdził.
Masz prawo odstąpić od umowy w 14 dniach i odesłać zakupiony towar też nie lubię zielonegoA my właśnie wróciliśmy z ikei[emoji16]Kupiliśmy fotel i lampki do pokoju Małego [emoji16]
I odebrałam paczkę z paczkomatu...I tu kończy się mój dobry humor[emoji23] zamówiłam takie pompony tiulowe do ozdoby... miały być miętowe [emoji24] A są kurde zielone[emoji52][emoji52][emoji52] masakra
Ja też już od 5.50 nie śpię wysłałam mojego do pracy i miałam iść się zdrzemnac ale jakos mi się nie chce. Zjadłam kanapkę z serem almette i pomidorem a teraz kawka i i forum. A zaraz będę wybierac ten materac zeby mieć wszystko gotowe później ogórki na mnie czekają i dużo krojenia bo chce zrobić diabelskie ogórkiRatunku!!
Nie mogę spać od jakiś 2 godzin. Mój w pracy, piesio śpi jak zabity a ja oglądam jakiegoś wróżbitora na Polsacie
Chyba mam ochotę na bułkę z szynką
Ty jak zwykle non stop w ruchu więc zrozumiałe, że rzadziej do nas zagladasz. Ciekawe kiedy zwolnisz tempo? Miłego dnia i dużo siłyDzień dobry ostatnio mnie tu mniej i nie nadążam [emoji23]
Zobacz załącznik 876046Zobacz załącznik 876047Zobacz załącznik 876048Zobacz załącznik 876049Zobacz załącznik 876050Zobacz załącznik 876051Zobacz załącznik 876052Zobacz załącznik 876053Zobacz załącznik 876054Zobacz załącznik 876055
karkula309
Klaudia dziś w nocy właśnie o tobie myślałam.. że śmiesznie będzie jeśli objawy porodu myślisz że masz już przynajmniej od miesiąca a przenosisz tak do 42 tygodnia [emoji16] no ale nie życzę ci tego bo wiem że nie chcesz [emoji39][emoji39]
Kasiula8989
Cześć dziewczynki :*
U mnie deszcz ale jakie cudowne, świeże powietrze Jade dziś do rodziców z Małym wiec obiadu nie muszę robić także luz
Wczoraj zamowilam ostatnie rzeczy na allegro, prześcieradła do wózka, wypełnienie kołdrę i poduszke, pieluchy tetrowe
Chciałam wybrać się u mamy na rynek po jeszcze jedną koszule do szpitala i jakieś gaciory bawełniane do szpitala ale kurde nie wiem czy w tym deszczu będą stać:/
Wy juz wszystkie spakowane a ja dziś dopiero od mamy przywioze walizke i do dzieła
Łącze się z wami w bólu, bo ja tez spac nie moge najlepiej mi się śpi nad ranem i pospalabym dłużej ale synek nie da eh
Miłego dnia Kobietki
U mnie deszcz ale jakie cudowne, świeże powietrze Jade dziś do rodziców z Małym wiec obiadu nie muszę robić także luz
Wczoraj zamowilam ostatnie rzeczy na allegro, prześcieradła do wózka, wypełnienie kołdrę i poduszke, pieluchy tetrowe
Chciałam wybrać się u mamy na rynek po jeszcze jedną koszule do szpitala i jakieś gaciory bawełniane do szpitala ale kurde nie wiem czy w tym deszczu będą stać:/
Wy juz wszystkie spakowane a ja dziś dopiero od mamy przywioze walizke i do dzieła
Łącze się z wami w bólu, bo ja tez spac nie moge najlepiej mi się śpi nad ranem i pospalabym dłużej ale synek nie da eh
Miłego dnia Kobietki
Marzę o tym żeby już [emoji23] ale wiecznie coś..Od początku ciąży co któryś dzień pod prysznicem gąbką tą ostrą stroną i żelem pod prysznic masuje brzuch, piersi i uda a po kąpieli wcieram Bio oil ani jednego rozstępu nie mam
Właśnie im więcej czytam to już sama nie wiem jaki kupić z tego Was pytałam. I większość ma lateksowe lub lateksowo kokosowe. Muszę wreszcie dziś zamówić jakiś żeby zdążył się wywietrzyc.
Masz prawo odstąpić od umowy w 14 dniach i odesłać zakupiony towar też nie lubię zielonego
Ja też już od 5.50 nie śpię wysłałam mojego do pracy i miałam iść się zdrzemnac ale jakos mi się nie chce. Zjadłam kanapkę z serem almette i pomidorem a teraz kawka i i forum. A zaraz będę wybierac ten materac zeby mieć wszystko gotowe później ogórki na mnie czekają i dużo krojenia bo chce zrobić diabelskie ogórki
Ty jak zwykle non stop w ruchu więc zrozumiałe, że rzadziej do nas zagladasz. Ciekawe kiedy zwolnisz tempo? Miłego dnia i dużo siły
Chce porobić zanim mała się urodzi, bo potem już nie zrobię. Keczup i przecier pomidorowy bym chciała Jeszce zrobić ale nie wiem czy zdążę go jeszcze pomidory drogie. Może Keczup z cukinii zrobię. Zobaczę.
Meml
Dzień dobry
Ja w nocy strasznie chciałam Się przytulić do Marty i wyciągnęłam ją do naszego łóżka. Oczywiście wszyscy sobie wygodnie spali, a dla mnie zabrakło miejsca Hehe. Dzisiaj wszystko mnie boli, ale to na własne życzenie .
Enno pojechał zawieźć Martę do przedszkola i zrobi zakupy. Ja chyba posortuje pranie to Enno ponastawia. Pralki nie mamy w mieszkaniu, tylko na dole w piwnicy jest pralnia.
Ja w nocy strasznie chciałam Się przytulić do Marty i wyciągnęłam ją do naszego łóżka. Oczywiście wszyscy sobie wygodnie spali, a dla mnie zabrakło miejsca Hehe. Dzisiaj wszystko mnie boli, ale to na własne życzenie .
Enno pojechał zawieźć Martę do przedszkola i zrobi zakupy. Ja chyba posortuje pranie to Enno ponastawia. Pralki nie mamy w mieszkaniu, tylko na dole w piwnicy jest pralnia.
reklama