reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Super rzeczy ;) słodkie te buciki :))

Dziękuje [emoji5] starałam się kupić to co po prostu potrzebne, wiadomo wydatek był znowu, ale jaka przyjemność i nie umiem patrzeć na to pod względem finansowym i takim, że o „ale bym dla siebie jakieś ciuszki kupila czy coś”, bo od początku ciąży w sumie to zeszło na drugi plan hah, ale nie żałuje, malutka jak podrośnie to będzie czuła się super w swoim małym królestwie :)

A buciki to fakt, urocze i nie mogłam się powstrzymać jak je zobaczyłam, takie slodziachne i malutkie [emoji5][emoji87]

Kwietniowe mamy już są :D

Jeju, ale ten czas leci. Teraz tym bardziej patrząc na każdy kolejny miesiąc za nami urodzeniowy następnych maluszków to te moje ostatnie 24/23 dni to już pikuś i sekunda. Aż się cieszę, że my już tak daleko jesteśmy, o krok od spotkania z naszymi cudownymi malenstwami [emoji56]

No więc lekarz sprawdził wszystko i nie ma powodów do niepokoju. Boli bo główka napiera. Rozwarcia brak itd więc wszystko w normie. Nic nie wskazuje na poród.
Ja nie wiem o co kaman... niby to tylko główka i normalne A ja płacze z bolu doslownie.
Może uciska Ci na jakiś nerw i stąd te bole :(

Zamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.
Śliczny prezent będzie miał Mały od siostry.
A Marta jaka Kochana, ze pieniążki swoje przyniosła na prezent dla brata.

Jaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?:)
Sudocrem I alantan plus

Hyhyhy po 12 godzinach od nocnego mega skurcza mialam drugi ;) nie boj sie co ma byc to bedzie , a energia.. chyba przez chlodne powietrze :p moze przez spacerek :p zostal mi do ogarniecia taras :p teraz leje to jutro zrobie :p
Oj Ty widzę, że działasz ostro to do kompletu jeszcze powonien być sex przed spaniem :D
Dziewczyny wylecial mi dzis trzeci raz wielki glut kremowy taki ,nie wygladalo to jak sluz plodny ,taki byl gesty ;)
To raczej czop ale jeszcze może to potrwać :)
Tez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki :)
Ale ta bluza dość cienka co?
Dokładnie. Na obrazku grubsze się wydawały. chciałam cały komplet ale nie zalapalam się

Jaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?:)

Wlasnei ja tez mam tylko sudocrem, ale on taki gesty jest i ciężko się go rozmarowywuje z tego co pamietam jak używałam po zrobieniu świeżo tatuażu jakiegokolwiek :) także tez chętnie się dowiem i jutro przy okazji kupię w aptece żeby już mieć prawie wszystko i te 5 saszetek pachnących do komody dokupie ;)

Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna:D

Ja tez właśnie tego z Allegro za około 80 zł chce, ale podrzucę ten pomysł koledze naszemu, bo sam pytał co małej kupić po urodzeniu to akurat. Tylko jeszcze myśle nad kolorem [emoji4][emoji847][emoji85]

Ojeju, ale kochana :) no szok, taki gest to aż łzy wywołuje w oczach rodziców i ogolnie i ciepło na serduszku :) pięknie [emoji5][emoji173]️ jaki kolorek bedzie?

7314915A-E675-45D3-858E-94AC45949F4E.png

Ona bardzo cieszy się na swojego braciszka. Codziennie przytula się do brzucha, na dobranoc zawsze daje buziaka w brzuch. Czeka na niego z wytęsknieniem. Ale cały czas się zastanawiam jak to będzie jak już naprawdę brata przywieziemy do domu.

Załączniki

• 7314915A-E675-45D3-858E-94AC45949F4E.png
    7314915A-E675-45D3-858E-94AC45949F4E.png
    472,5 KB · Wyświetleń: 301
reklama
Bez przesady ;) ja to jestem przerażona, nie wiem czy mam wg tyle miejsca na to wszystko :D i nie wiem czy zdążę to ubrac małej :p
Kupowałas wszystko czy dostałaś?
Wiecie, że najmniejsze ubrania mam 56 i to dość mało a pozniej dopiero 62 mam tak już konkretnie. Mam nadzieję, że trafię z rozmiarem

Do góry