madziula92
Fanka BB :)
Tez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki
Ale ta bluza dość cienka co?
Ja kupiłam body, spodenki i skarpetki ale specjalnie kupiłam 74/80 , bo małe rozmiary już mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki
Super rzeczy słodkie te buciki )
Alantan stosowalam na tatuazeAlantan niebieski[emoji4]
Kwietniowe mamy już są
Może uciska Ci na jakiś nerw i stąd te boleNo więc lekarz sprawdził wszystko i nie ma powodów do niepokoju. Boli bo główka napiera. Rozwarcia brak itd więc wszystko w normie. Nic nie wskazuje na poród.
Ja nie wiem o co kaman... niby to tylko główka i normalne A ja płacze z bolu doslownie.
Śliczny prezent będzie miał Mały od siostry.Zamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.
Sudocrem I alantan plusJaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?
Oj Ty widzę, że działasz ostro to do kompletu jeszcze powonien być sex przed spaniemHyhyhy po 12 godzinach od nocnego mega skurcza mialam drugi nie boj sie co ma byc to bedzie , a energia.. chyba przez chlodne powietrze moze przez spacerek zostal mi do ogarniecia taras teraz leje to jutro zrobie
To raczej czop ale jeszcze może to potrwaćDziewczyny wylecial mi dzis trzeci raz wielki glut kremowy taki ,nie wygladalo to jak sluz plodny ,taki byl gesty
Dokładnie. Na obrazku grubsze się wydawały. chciałam cały komplet ale nie zalapalam sięTez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki
Bez przesady ja to jestem przerażona, nie wiem czy mam wg tyle miejsca na to wszystko i nie wiem czy zdążę to ubrac małejWow ale masz tych ubrań w kompleksy mnie wpedzilas
Jaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?
Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna
Ojeju, ale kochana no szok, taki gest to aż łzy wywołuje w oczach rodziców i ogolnie i ciepło na serduszku pięknie [emoji5][emoji173]️ jaki kolorek bedzie?
Kupowałas wszystko czy dostałaś?Bez przesady ja to jestem przerażona, nie wiem czy mam wg tyle miejsca na to wszystko i nie wiem czy zdążę to ubrac małej