reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Sliczne te body z lidla ♥️♥️♥️
Superaskie :) mi niestety tylko to udało się kupić
Screenshot_2018-07-09-20-48-37-800_com.miui.gallery.png

Nie nie siedziala samodzielnie. Dlatego jest ta opcja pół leżaczek. Jak gotowałam obiad to sobie ja tam wkladalam i pichcilysmy razem ;)Zobacz załącznik 875857
Ale Słodziak i fajny pomysł do kuchni :)

A tu mój fotel do relaksu, karmienia, wysiadywania jaja zlotego jak będę się wpatrywać w małą i do spania tam czasami z nią, bo się rozkłada. Dokupiłam podusie i tak się prezentuje finalnie :)

Zobacz załącznik 875884Zobacz załącznik 875885
Bardzo ładnie i przytulnie :)

No na dworze gdzieś albo w biedrze na zakupach trochę przypał [emoji23][emoji23][emoji23]
Hihi mi się śniło właśnie ostatnio, że wody mi odeszły w w CH Posnania i dziecko jakieś krzyczało mamo patrz ta Pani się posiusiala :D

Załączniki

• Screenshot_2018-07-09-20-48-37-800_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-09-20-48-37-800_com.miui.gallery.png
    369,9 KB · Wyświetleń: 303
reklama
Zamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.

Ojeju, ale kochana :) no szok, taki gest to aż łzy wywołuje w oczach rodziców i ogolnie i ciepło na serduszku :) pięknie [emoji5][emoji173]️ jaki kolorek bedzie?

Hahaha. Prawdziwe, choć u mnie czasami tak tylko, bo łaskawa ta ciąża od samego początku :D ale jeszcze 23 dni od jutra także nie mówię hop.

Ja dziś takie znalazłam porównanie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_0787.JPG

Załączniki

• IMG_0787.JPG
    IMG_0787.JPG
    129,6 KB · Wyświetleń: 284
Superaskie :) mi niestety tylko to udało się kupić Zobacz załącznik 875981

Ale Słodziak i fajny pomysł do kuchni :)

Bardzo ładnie i przytulnie :)

Hihi mi się śniło właśnie ostatnio, że wody mi odeszły w w CH Posnania i dziecko jakieś krzyczało mamo patrz ta Pani się posiusiala :D

Tez kupiłam jeszcze bluze i czapeczki :)
Ale ta bluza dość cienka co?

reklama
Do góry