reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dobra nadrobilam caly dzien na forum, nie było mnie dziś bo w południe była położna a później mogę się pochwalić wreszcie kupiliśmy łóżeczko. Stoi w kartonie w garażu i czeka, 18.07 po wizycie przyniesiemy i skręcimy Zobacz załącznik 875997 ponadto zaraz zamówiliśmy pościele, ochraniacz i przewijak ale to za tydzień do odbioru. Zobacz załącznik 875998
Sliczne ❤❤❤❤❤

Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna:D

Hmm, a jakiś kocyk taki lepszy jakościowo? Albo taki pluszak szyty on jest na wymiar itd i jaki cudny
IMG_0800.JPG

Załączniki

• IMG_0800.JPG
    IMG_0800.JPG
    240,1 KB · Wyświetleń: 287
Hyhyhy wiem ze moze potrwac :p jestem spokojna,nie nakrecam sie ,tez mi sie wydaje ze to czop ;)
Z seksem jest problem ,bo moj sie boi ze mi jakies zarazki przekaze i sie wstrzymuje :zawstydzona/y: a dzis juz prawie ,prawie go zmusilam :D i dupa.. :zawstydzona/y:
Próbuj do skutku:-) :) w końcu Go skusisz. Imię Cię w koncu zobowiązuje do czegoś :p
Pisałam juz wcześniej, ze większość dostałam ;) I mam podobnie jak Ty większość na 62-68, a na 56 mam naprawdę mało i chyba będę musiała coś dokupic, przynajmiej pare bodzikow :p
Ja z dokupowaniem 56 wstrzymuje się bo nasz Synek raczej już z tych dużych jest. No chyba, że przed czasem urodzę to będę musiała dokupic

Próbuj do skutku:-) :) w końcu Go skusisz. Imię Cię w koncu zobowiązuje do czegoś :p

Ja z dokupowaniem 56 wstrzymuje się bo nasz Synek raczej już z tych dużych jest. No chyba, że przed czasem urodzę to będę musiała dokupic
Hyhyhy co tyyy to byk jest cholera.. uparte to jak osiol [emoji23] jak sobie cos wbije do bani to sie tego trzyma.. [emoji23]

reklama
Do góry