reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kosz na pranie dla małej i jakieś drobiazgi.
Oczywiście musiałam kupić buciki już ostatnie hah, bo były takie słodkie i skarpeteczki, ale to już na styczeń pewnie, bo większy rozmiar :)
Ramka na ścianę koło łóżeczka na zdjęcie ten kolaż 4 zdj, jedno brzuszek i test, drugie brzuszek i 1 zdj z prenatalnego, 3 brzuszek już przy końcu i ostatnie brak brzucha i jej stopki i to wywołam i na ścianie będzie :)

Kupiłam tez dla nas pościel do salonu :)

Zobacz załącznik 875888Zobacz załącznik 875889Zobacz załącznik 875890
dc0a90854e521324e7789966ba2fe506.jpg

Zobacz załącznik 875886Zobacz załącznik 875887
Super rzeczy ;) słodkie te buciki :))

reklama
Zamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.
Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna:D

Zaczynam nadrabiać od rana forum, mam chyba z 200 postów do przeczytania :) ale leci mecz więc w sam raz lektura na mecz.
Po kolei poodpisuje
Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia :(
Trzymam kciuki żebyś jeszcze pobyla w dwupaku a ciśnienie myślę, że w szpitalu Ci unormuja.

Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Na allegro najtaniej :)

reklama
Jaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?:)

Sudocrem jest za mocny dla takiego maleństwa, on bardzo mocno wysusza.
Ja bym nie używała.
Bephanten używałam jak miał zaczerwieniona pupe a jak nie mial to chyba nic ale kurde teraz nie pamietam.

Do góry