reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kosz na pranie dla małej i jakieś drobiazgi.
Oczywiście musiałam kupić buciki już ostatnie hah, bo były takie słodkie i skarpeteczki, ale to już na styczeń pewnie, bo większy rozmiar :)
Ramka na ścianę koło łóżeczka na zdjęcie ten kolaż 4 zdj, jedno brzuszek i test, drugie brzuszek i 1 zdj z prenatalnego, 3 brzuszek już przy końcu i ostatnie brak brzucha i jej stopki i to wywołam i na ścianie będzie :)

Kupiłam tez dla nas pościel do salonu :)

Zobacz załącznik 875888Zobacz załącznik 875889Zobacz załącznik 875890
dc0a90854e521324e7789966ba2fe506.jpg

Zobacz załącznik 875886Zobacz załącznik 875887
Super rzeczy ;) słodkie te buciki :))

reklama
Zamawiamy też tego małego szumisia. U nas jest trochę droższy jak na allegro, ale nie chce już nikogo prosić z Pl. To ma być prezent od Marty dla Leo. Dała mi dzisiaj pieniążki ze swojej skarbonki, ale wzięłam na połowę druga dołożymy my.
Tego co u nas za 75 zł? Ja nadal nie wiem co kupić od synka dla corci...w smyku nic nie wybrał, pokazywałam mu w necie te misie szumisie buźki śpiąca,ale nie wiem czy to dobry pomysł. Bo wolałabym żeby to była jakaś taka pamiątka,np mis Przytulanka,żeby ona wiedziała,że dostała od starszego brata i może akurat będzie to jej ulubiony.... Nie wiem, kolejna mega trudna decyzja przede mna:D

Zaczynam nadrabiać od rana forum, mam chyba z 200 postów do przeczytania :) ale leci mecz więc w sam raz lektura na mecz.
Po kolei poodpisuje
Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia :(
Trzymam kciuki żebyś jeszcze pobyla w dwupaku a ciśnienie myślę, że w szpitalu Ci unormuja.

Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Na allegro najtaniej :)

reklama
Jaki kremik macie do pupy do smarowania przy każdej zmianie pieluszki ? Bo ja nie pomyślałam i kupiłam tylko sudocrem i bepanthen. A to raczej na odparzenie ?:)

Sudocrem jest za mocny dla takiego maleństwa, on bardzo mocno wysusza.
Ja bym nie używała.
Bephanten używałam jak miał zaczerwieniona pupe a jak nie mial to chyba nic ale kurde teraz nie pamietam.

Do góry