reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wow, powodzenia hah ;)
Ja bym już nie miała siły na takie zabawy.

Ja lecę do pepco zaraz po pare rzeczy, wracam do domku i może poprasuję ;)
Nie dziękuje, pierwsze pranie już w pralce. Będzie tego sporo, chyba dziś nie zdążę i tez nie będę miała gdzie tego rozwieszać, mam tylko 3 suszarki. A u nas dziś dość chłodno to będzie dłużej schło :p
Dla małej jeszcze coś? :)

Ja znowu przesadziłam z mniejszymi rozmiarami. Jak się urodzi duży chłopak to będę większe Ciuszki na szybko dokupywać .
W sensie takich 56 czy 50?
Ja na 50 mam tylko jedne body i trzy pary polspiochow :p ale sama tego nie kupiłam, to akurat dostaliśmy, sama kupiłam na 56 chyba dwie pary śpiochów i jedne rumpersy, jeszcze troszkę mam po dzieciach znajomych, ale dosłownie garstka.

reklama
Dziewczyny poradzcie czy coś jeszcze jest potrzebne, albo z czymś przesadzilam?
Sól fizjologiczna, bepanthen, podkłady, majtki poporodowe, guziki jałowe, wkładki laktacyjne już mam.
Płyn do kąpieli i ew oliwkę chcę kupić stacjonarnie.
Zobacz załącznik 875780Zobacz załącznik 875781Zobacz załącznik 875782
Ja jeszcze miałam zielony linomag i viburcol. Ale co kto lubi i uważa:)
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p
Wow... jak dobrze że mam to za sobą;) powodzenia

Nie dziękuje, pierwsze pranie już w pralce. Będzie tego sporo, chyba dziś nie zdążę i tez nie będę miała gdzie tego rozwieszać, mam tylko 3 suszarki. A u nas dziś dość chłodno to będzie dłużej schło :p

Ja na 50 mam tylko jedne body i trzy pary polspiochow :p ale sama tego nie kupiłam, to akurat dostaliśmy, sama kupiłam na 56 chyba dwie pary śpiochów i jedne rumpersy, jeszcze troszkę mam po dzieciach znajomych, ale dosłownie garstka.
Ja mam na 50 i 50/56 i na 56. Na 62 też parę rzeczy, ale bez szaleństw. Mi chyba jeszcze 2 prania zostały. Muszę uprać mate na przewijak i przybornik do łóżeczka. Drugie pranie to ciemne ubranka. I 2 pralki czekają na prasowanie.

Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p
Wow [emoji7]

Dzien dobry,
Zobacz załącznik 875776

Powodzenia !:*
Ja mam jedną siatkę do prasowania jeszcze, bo właśnie zebrałam z balkonu wyprane :)
Ręczniki, kołderki, ubranka :) ale tyle co ty masz, już bym nie dała rady :D

Jasne, to na pare dni roboty także nie spiesz się. Ja 3 dni wstawiałam i czekałam aż wyschnie i później 2 dni prasowałam ;)

Tak, kosz na ciuchy brudne dla małej osobno, bo i tak jej będą się prały same. 2x poduszka na ten fotel, pościel do nas jakaś nowa i ramka a4 na ścianę do jej pokoju ;)

reklama
Do góry