reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wow, powodzenia hah ;)
Ja bym już nie miała siły na takie zabawy.

Ja lecę do pepco zaraz po pare rzeczy, wracam do domku i może poprasuję ;)
Nie dziękuje, pierwsze pranie już w pralce. Będzie tego sporo, chyba dziś nie zdążę i tez nie będę miała gdzie tego rozwieszać, mam tylko 3 suszarki. A u nas dziś dość chłodno to będzie dłużej schło :p
Dla małej jeszcze coś? :)

Ja znowu przesadziłam z mniejszymi rozmiarami. Jak się urodzi duży chłopak to będę większe Ciuszki na szybko dokupywać .
W sensie takich 56 czy 50?
Ja na 50 mam tylko jedne body i trzy pary polspiochow :p ale sama tego nie kupiłam, to akurat dostaliśmy, sama kupiłam na 56 chyba dwie pary śpiochów i jedne rumpersy, jeszcze troszkę mam po dzieciach znajomych, ale dosłownie garstka.

reklama
Dziewczyny poradzcie czy coś jeszcze jest potrzebne, albo z czymś przesadzilam?
Sól fizjologiczna, bepanthen, podkłady, majtki poporodowe, guziki jałowe, wkładki laktacyjne już mam.
Płyn do kąpieli i ew oliwkę chcę kupić stacjonarnie.
Zobacz załącznik 875780Zobacz załącznik 875781Zobacz załącznik 875782
Ja jeszcze miałam zielony linomag i viburcol. Ale co kto lubi i uważa:)
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p
Wow... jak dobrze że mam to za sobą;) powodzenia

Nie dziękuje, pierwsze pranie już w pralce. Będzie tego sporo, chyba dziś nie zdążę i tez nie będę miała gdzie tego rozwieszać, mam tylko 3 suszarki. A u nas dziś dość chłodno to będzie dłużej schło :p

Ja na 50 mam tylko jedne body i trzy pary polspiochow :p ale sama tego nie kupiłam, to akurat dostaliśmy, sama kupiłam na 56 chyba dwie pary śpiochów i jedne rumpersy, jeszcze troszkę mam po dzieciach znajomych, ale dosłownie garstka.
Ja mam na 50 i 50/56 i na 56. Na 62 też parę rzeczy, ale bez szaleństw. Mi chyba jeszcze 2 prania zostały. Muszę uprać mate na przewijak i przybornik do łóżeczka. Drugie pranie to ciemne ubranka. I 2 pralki czekają na prasowanie.

Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p
Wow [emoji7]

Dzien dobry,
Zobacz załącznik 875776

Powodzenia !:*
Ja mam jedną siatkę do prasowania jeszcze, bo właśnie zebrałam z balkonu wyprane :)
Ręczniki, kołderki, ubranka :) ale tyle co ty masz, już bym nie dała rady :D

Jasne, to na pare dni roboty także nie spiesz się. Ja 3 dni wstawiałam i czekałam aż wyschnie i później 2 dni prasowałam ;)

Tak, kosz na ciuchy brudne dla małej osobno, bo i tak jej będą się prały same. 2x poduszka na ten fotel, pościel do nas jakaś nowa i ramka a4 na ścianę do jej pokoju ;)

reklama
Do góry