reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oki
Do tego drewnianego krzesełka mam jeszcze miękka mate dla mniejszych dzieci.
Jedno i drugie było wygodne w użytkowaniu? Mała korzystała z nich?Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że masz super wózek dla dzieciaczka po Marcie! Zakochałam się w tej kolorystyce i modelu i żałuję,że nie widziałam go przed porodem małej bo kupilabym identyczny. Jeśli pojawi się drugi maluszek to już wiem jaką będzie miał furę:-) naprawdę super, gratuluję gustu:-)

Oki

Jedno i drugie było wygodne w użytkowaniu? Mała korzystała z nich?Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że masz super wózek dla dzieciaczka po Marcie! Zakochałam się w tej kolorystyce i modelu i żałuję,że nie widziałam go przed porodem małej bo kupilabym identyczny. Jeśli pojawi się drugi maluszek to już wiem jaką będzie miał furę:-) naprawdę super, gratuluję gustu:-)
Ale mi się miło zrobiło :). Dziękuję :). Tak korzystaliśmy z obydwu krzesełek. A z tego drewnianego nawet do dzisiaj, bo rośnie razem z dzieckiem.

Ja dziś 35+6. Wiem że seks może przyspieszać poród... te bóle u mnie już trwają ze 20 godzin i wcale nie jest lżej, nie wiem czy jeden stosunek może przynieść aż taki efekt.chciałabym mieć gina za ścianą co by mi rozwarcie sprawdził...
Facet niech Ci rozwarcie sprawdzi☺ jak będzie mu luźno to znaczy że coś się ruszyło ☺
A tak poważnie to czujesz skurcze ? Rodziłaś już?

Dziewczyny poradzcie czy coś jeszcze jest potrzebne, albo z czymś przesadzilam?
Sól fizjologiczna, bepanthen, podkłady, majtki poporodowe, guziki jałowe, wkładki laktacyjne już mam.
Płyn do kąpieli i ew oliwkę chcę kupić stacjonarnie.
Screenshot_2018-07-10-12-41-32.jpg
Screenshot_2018-07-10-12-41-40.jpg
Screenshot_2018-07-10-12-41-47.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-10-12-41-32.jpg
    Screenshot_2018-07-10-12-41-32.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 301
  • Screenshot_2018-07-10-12-41-40.jpg
    Screenshot_2018-07-10-12-41-40.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 299
  • Screenshot_2018-07-10-12-41-47.jpg
    Screenshot_2018-07-10-12-41-47.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 307
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
image.jpg

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 352
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p

Wow, powodzenia hah ;)
Ja bym już nie miała siły na takie zabawy.

Ja lecę do pepco zaraz po pare rzeczy, wracam do domku i może poprasuję ;)

Dzien dobry,
Zobacz załącznik 875776

Ja znowu przesadziłam z mniejszymi rozmiarami. Jak się urodzi duży chłopak to będę większe Ciuszki na szybko dokupywać .

reklama
Facet niech Ci rozwarcie sprawdzi☺ jak będzie mu luźno to znaczy że coś się ruszyło ☺
A tak poważnie to czujesz skurcze ? Rodziłaś już?
Skurcze czuje już od dawna ale teraz uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie. Może dlatego tak czuje bo doszedł ból bioder. Dupki. I pleców. Serio myślę że mały się w kanał wciska.
Tak, mam za sobą dwa porody sn.

Do góry