Mikasa7
Fanka BB :)
W aptece Gemini mają super ceny. W Rossmanie też na pewno są.Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W aptece Gemini mają super ceny. W Rossmanie też na pewno są.Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
OkiSkladalo
Jedno i drugie było wygodne w użytkowaniu? Mała korzystała z nich?Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że masz super wózek dla dzieciaczka po Marcie! Zakochałam się w tej kolorystyce i modelu i żałuję,że nie widziałam go przed porodem małej bo kupilabym identyczny. Jeśli pojawi się drugi maluszek to już wiem jaką będzie miał furę:-) naprawdę super, gratuluję gustu:-)Do tego drewnianego krzesełka mam jeszcze miękka mate dla mniejszych dzieci.
Ale mi się miło zrobiło . Dziękuję . Tak korzystaliśmy z obydwu krzesełek. A z tego drewnianego nawet do dzisiaj, bo rośnie razem z dzieckiem.Oki
Jedno i drugie było wygodne w użytkowaniu? Mała korzystała z nich?Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że masz super wózek dla dzieciaczka po Marcie! Zakochałam się w tej kolorystyce i modelu i żałuję,że nie widziałam go przed porodem małej bo kupilabym identyczny. Jeśli pojawi się drugi maluszek to już wiem jaką będzie miał furę:-) naprawdę super, gratuluję gustu:-)
Facet niech Ci rozwarcie sprawdzi☺ jak będzie mu luźno to znaczy że coś się ruszyło ☺Ja dziś 35+6. Wiem że seks może przyspieszać poród... te bóle u mnie już trwają ze 20 godzin i wcale nie jest lżej, nie wiem czy jeden stosunek może przynieść aż taki efekt.chciałabym mieć gina za ścianą co by mi rozwarcie sprawdził...
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776
Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne
Ja znowu przesadziłam z mniejszymi rozmiarami. Jak się urodzi duży chłopak to będę większe Ciuszki na szybko dokupywać .Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776
Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne
Skurcze czuje już od dawna ale teraz uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie. Może dlatego tak czuje bo doszedł ból bioder. Dupki. I pleców. Serio myślę że mały się w kanał wciska.Facet niech Ci rozwarcie sprawdzi☺ jak będzie mu luźno to znaczy że coś się ruszyło ☺
A tak poważnie to czujesz skurcze ? Rodziłaś już?