reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oki
Do tego drewnianego krzesełka mam jeszcze miękka mate dla mniejszych dzieci.
Jedno i drugie było wygodne w użytkowaniu? Mała korzystała z nich?Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że masz super wózek dla dzieciaczka po Marcie! Zakochałam się w tej kolorystyce i modelu i żałuję,że nie widziałam go przed porodem małej bo kupilabym identyczny. Jeśli pojawi się drugi maluszek to już wiem jaką będzie miał furę:-) naprawdę super, gratuluję gustu:-)

Oki

Jedno i drugie było wygodne w użytkowaniu? Mała korzystała z nich?Muszę Ci jeszcze powiedzieć, że masz super wózek dla dzieciaczka po Marcie! Zakochałam się w tej kolorystyce i modelu i żałuję,że nie widziałam go przed porodem małej bo kupilabym identyczny. Jeśli pojawi się drugi maluszek to już wiem jaką będzie miał furę:-) naprawdę super, gratuluję gustu:-)
Ale mi się miło zrobiło :). Dziękuję :). Tak korzystaliśmy z obydwu krzesełek. A z tego drewnianego nawet do dzisiaj, bo rośnie razem z dzieckiem.

Ja dziś 35+6. Wiem że seks może przyspieszać poród... te bóle u mnie już trwają ze 20 godzin i wcale nie jest lżej, nie wiem czy jeden stosunek może przynieść aż taki efekt.chciałabym mieć gina za ścianą co by mi rozwarcie sprawdził...
Facet niech Ci rozwarcie sprawdzi☺ jak będzie mu luźno to znaczy że coś się ruszyło ☺
A tak poważnie to czujesz skurcze ? Rodziłaś już?

Dziewczyny poradzcie czy coś jeszcze jest potrzebne, albo z czymś przesadzilam?
Sól fizjologiczna, bepanthen, podkłady, majtki poporodowe, guziki jałowe, wkładki laktacyjne już mam.
Płyn do kąpieli i ew oliwkę chcę kupić stacjonarnie.
Screenshot_2018-07-10-12-41-32.jpg
Screenshot_2018-07-10-12-41-40.jpg
Screenshot_2018-07-10-12-41-47.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-10-12-41-32.jpg
    Screenshot_2018-07-10-12-41-32.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 307
  • Screenshot_2018-07-10-12-41-40.jpg
    Screenshot_2018-07-10-12-41-40.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 306
  • Screenshot_2018-07-10-12-41-47.jpg
    Screenshot_2018-07-10-12-41-47.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 310
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
image.jpg

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 357
Dzien dobry,
Z rana byliśmy w labolatorium, znow krew pobierali, później zakupy spożywcze, a teraz tak...
Zobacz załącznik 875776

Mam tyle tych ubranek, ze sama nie myslalam ze aż tyle. Tylko mnostwo w rozmiarach 62-68, w 56 w sumie niewiele ;o chyba będę musiała coś dokupić. Zaraz zaczynam z praniem, nie wiem jak się z tym ogarne :p

Wow, powodzenia hah ;)
Ja bym już nie miała siły na takie zabawy.

Ja lecę do pepco zaraz po pare rzeczy, wracam do domku i może poprasuję ;)

Dzien dobry,
Zobacz załącznik 875776

Ja znowu przesadziłam z mniejszymi rozmiarami. Jak się urodzi duży chłopak to będę większe Ciuszki na szybko dokupywać .

reklama
Facet niech Ci rozwarcie sprawdzi☺ jak będzie mu luźno to znaczy że coś się ruszyło ☺
A tak poważnie to czujesz skurcze ? Rodziłaś już?
Skurcze czuje już od dawna ale teraz uniemożliwiają mi normalne funkcjonowanie. Może dlatego tak czuje bo doszedł ból bioder. Dupki. I pleców. Serio myślę że mały się w kanał wciska.
Tak, mam za sobą dwa porody sn.

Do góry