reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhy powiedzialam mezowi ze jak nie chce mi dac spermy ,to bede robic wszystko zeby juz ze mnie wyszla bo mnie mega boli..Tys oszalałaja w sumie nie lepsza dziś, ale na pewno już wracam i odpoczywam, bo gorzej się czuje.
Ty... Może to jest pomysłHyhy powiedzialam mezowi ze jak nie chce mi dac spermy ,to bede robic wszystko zeby juz ze mnie wyszla bo mnie mega boli..![]()
A Ty dziś który dzień i tydzień że taka chętna na rozpakowanie??
karkula309
Fanka BB :)
Ewka a nie boisz się że Michasia nie jest jeszcze gotowa ? Jeśli masz ten termin na 6 sierpnia to jeszcze trochę czasu [emoji39]Hyhy powiedzialam mezowi ze jak nie chce mi dac spermy ,to bede robic wszystko zeby juz ze mnie wyszla bo mnie mega boli..![]()
Moja kuzynka urodziła miesiąc wcześniej niby z małą w miarę było ok ale siedziały jednak dłużej w szpitalu obserwowali ja i dogrzewali
Kasiula8989
Anulaa88
Trzymaj się tam! Jesteś pod dobrą opieką![emoji8]Ja kolejny raz w szpitalu , mam jakiegoś pecha
Szalona![emoji16][emoji16] ja wróciłam właśnie ze spotkania i mam dość[emoji16] A jeszcze muszę obiad podgrzać[emoji23]A ja po powrocie z pieskiem oczywiście ADHD i pomylam naczynia, zrobiłam sobie śniadanko owocowe, witaminki do picia, pranie wstawiłam, dywaniki 2 małe wytrzepalam pod prysznicem i tyle syfu i sierści się na codzień zbiera :x
Teraz odpocznę, zjem, rozwiesze pranie i biorę się za porządek w pokoiku małej i fotel rozkładamczekam tylko na konto na wypłatę i zapałce ratę za tv i telefon mój, czynsz za mieszkanko i lecę do pepco po kosz na ciuszki do prania małej, 2 x poduszka na ten fotel i pewnie jeszcze coś dokupie hahha w pepco [emoji5][emoji847]
W gemini[emoji4]Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Ja właśnie chyba dam podkład za jakiś czas[emoji16]Zabezpieczacie swoje łóżka na wypadek odejścia wód płodowych?
No podziwiam.. ja bym się już bała dźwigania[emoji39] ale widzę że zakupy udane[emoji16]Nie, mnie nic nie boli, ale nakupiłam tyle w pepco i kiku i przy okazji w Kauflandzie jakaś pasta do zębów itd ze mimo ze mam blisko to zrobiłam przystanek, bo wymiękam. Mój mnie by zabił gdyby zobaczył ile dźwigam Zobacz załącznik 875820
E
Ewka34
Gość
Wg OM 37+3Ty... Może to jest pomysłskoro jest popyt niech będzie podaż
trza jakis bazarek zorganizować
![]()
A Ty dziś który dzień i tydzień że taka chętna na rozpakowanie??![]()
E
Ewka34
Gość
Jakos jestem spokojna wieszEwka a nie boisz się że Michasia nie jest jeszcze gotowa ? Jeśli masz ten termin na 6 sierpnia to jeszcze trochę czasu [emoji39]
Moja kuzynka urodziła miesiąc wcześniej niby z małą w miarę było ok ale siedziały jednak dłużej w szpitalu obserwowali ja i dogrzewalija mam termin na 9 sierpnia i jeszcze się boje ze jakby się mały urodził to jednak wcześno
Maljan
24 dni to już niedługo :*Nie ma co kochana zazdrościć, Ty leż i odpoczywaj :* dla bezpieczeństwa, już niedługo będzie nagroda obokjs korzystam póki mam prześwity co drugi dzień energii, tak to mam na zmianę lenia deprechę, że jeszcze 24 dni i pewnie do końca wysiedzi jak nie dłużej i tak w koło.
reklama