reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hyhy powiedzialam mezowi ze jak nie chce mi dac spermy ,to bede robic wszystko zeby juz ze mnie wyszla bo mnie mega boli.. :p
Ewka a nie boisz się że Michasia nie jest jeszcze gotowa ? Jeśli masz ten termin na 6 sierpnia to jeszcze trochę czasu [emoji39]
Moja kuzynka urodziła miesiąc wcześniej niby z małą w miarę było ok ale siedziały jednak dłużej w szpitalu obserwowali ja i dogrzewali :) ja mam termin na 9 sierpnia i jeszcze się boje ze jakby się mały urodził to jednak wcześno

Sliczne te body z lidla ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20180710_142930.jpg
    20180710_142930.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 80
Ja kolejny raz w szpitalu , mam jakiegoś pecha
Trzymaj się tam! Jesteś pod dobrą opieką![emoji8]
A ja po powrocie z pieskiem oczywiście ADHD i pomylam naczynia, zrobiłam sobie śniadanko owocowe, witaminki do picia, pranie wstawiłam, dywaniki 2 małe wytrzepalam pod prysznicem i tyle syfu i sierści się na codzień zbiera :x

Teraz odpocznę, zjem, rozwiesze pranie i biorę się za porządek w pokoiku małej i fotel rozkładam :) czekam tylko na konto na wypłatę i zapałce ratę za tv i telefon mój, czynsz za mieszkanko i lecę do pepco po kosz na ciuszki do prania małej, 2 x poduszka na ten fotel i pewnie jeszcze coś dokupie hahha w pepco [emoji5][emoji847]
Szalona![emoji16][emoji16] ja wróciłam właśnie ze spotkania i mam dość[emoji16] A jeszcze muszę obiad podgrzać[emoji23]
Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
W gemini[emoji4]
Zabezpieczacie swoje łóżka na wypadek odejścia wód płodowych?
Ja właśnie chyba dam podkład za jakiś czas[emoji16]
Nie, mnie nic nie boli, ale nakupiłam tyle w pepco i kiku i przy okazji w Kauflandzie jakaś pasta do zębów itd ze mimo ze mam blisko to zrobiłam przystanek, bo wymiękam. Mój mnie by zabił gdyby zobaczył ile dźwigam Zobacz załącznik 875820
No podziwiam.. ja bym się już bała dźwigania[emoji39] ale widzę że zakupy udane[emoji16]

Ewka a nie boisz się że Michasia nie jest jeszcze gotowa ? Jeśli masz ten termin na 6 sierpnia to jeszcze trochę czasu [emoji39]
Moja kuzynka urodziła miesiąc wcześniej niby z małą w miarę było ok ale siedziały jednak dłużej w szpitalu obserwowali ja i dogrzewali :) ja mam termin na 9 sierpnia i jeszcze się boje ze jakby się mały urodził to jednak wcześno
Jakos jestem spokojna wiesz ;) Wiki urodzilam wg Om w 39 tyg ,a nie pamietam zeby mi sie wbijala w zebro i zeby mnie az tak wszystko bolalo,poza tym ja sobie moge robic, sprzatac itd a mala i tak wyjdzie kiedy bedzie chciala ;) nie jest powiedziane ze seks i sprzatanie i odrazu beda skurcze i porod ;) a tak tylko mowie ze cholernie bym juz chciala,ze wzgledu na bol wiesz,ale serio jakos sie nie boje, ze cos moze pojsc nie tak z mala ;) jestem spokojna,bo czuje malutka jak harcuje i moje wnetrznosci tez to czuja ;)

Nie ma co kochana zazdrościć, Ty leż i odpoczywaj :* dla bezpieczeństwa, już niedługo będzie nagroda obok ;) js korzystam póki mam prześwity co drugi dzień energii, tak to mam na zmianę lenia deprechę, że jeszcze 24 dni i pewnie do końca wysiedzi jak nie dłużej i tak w koło.
24 dni to już niedługo :*

reklama
Do góry