reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zabezpieczacie swoje łóżka na wypadek odejścia wód płodowych?
Ja mam zabezpieczone, ale tylko dlatego,że w nocy przychodzi do mnie mój 3latek;) od prawie roku śpi bez pampersa, dwa razy zdarzyła mu się zasilać,więc pod normalnym prześcieradłem mam ten podkład z cerata.

Dziewczyny boli was kosc łonowa? Bo ja czuje taki ucisk jakby i bol.. jak chodze,leze i chce sie obrocic i jak stoje.. :confused2:
Ja mam dni,kiedy boli, ale wtedy zazwyczaj boli przy przewracaniu z boku na bok i jak wstaje po dłuższym lezeniu. Teraz mniej leżę to mniej jakoś boli...

Hyhy wzielo mnie dzis na sprzatanie [emoji23] odkurzylam dom,pomylam naczynia,umylam cala lodowke,umylam podloge,czekam az wyschnie i przetre miedzy oknami bo mam nieszczelne i mi piachu nawialo :p i podleje storczyki :D
Widzę,że adhd jak u mnie:D tyko ja czuje,że przeginam...dziś umylam lodowke i wszystkie szafki w kuchni, blaty, poukładalam w szafkach, trochę poprasowalam... I kurczę tak patrzę,że chyba mi brzuch opadł...
Swoją drogą nie mogę uwierzyć,że za tydzień w piątek będzie skończony 37 tc...Z usg. Z OM za 2 tyg... szok.

Dziewczyny boli was kosc łonowa? Bo ja czuje taki ucisk jakby i bol.. jak chodze,leze i chce sie obrocic i jak stoje.. :confused2:

Nie, mnie nic nie boli, ale nakupiłam tyle w pepco i kiku i przy okazji w Kauflandzie jakaś pasta do zębów itd ze mimo ze mam blisko to zrobiłam przystanek, bo wymiękam. Mój mnie by zabił gdyby zobaczył ile dźwigam
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    1 MB · Wyświetleń: 300
Ja mam zabezpieczone, ale tylko dlatego,że w nocy przychodzi do mnie mój 3latek;) od prawie roku śpi bez pampersa, dwa razy zdarzyła mu się zasilać,więc pod normalnym prześcieradłem mam ten podkład z cerata.

Ja mam dni,kiedy boli, ale wtedy zazwyczaj boli przy przewracaniu z boku na bok i jak wstaje po dłuższym lezeniu. Teraz mniej leżę to mniej jakoś boli...

Widzę,że adhd jak u mnie:D tyko ja czuje,że przeginam...dziś umylam lodowke i wszystkie szafki w kuchni, blaty, poukładalam w szafkach, trochę poprasowalam... I kurczę tak patrzę,że chyba mi brzuch opadł...
Swoją drogą nie mogę uwierzyć,że za tydzień w piątek będzie skończony 37 tc...Z usg. Z OM za 2 tyg... szok.
No dzis tak jakos mnie wzielo ogolnie mam czysto,ale wiadomo ze sie kurzy itd :p kwiaty tez potrzebuja wody :p no i denerwowal mnie ten piach miedzy oknami :p okien nie myje,chyba ze mi sie jutro odmieni :D firany pralam wiosną to starczy :p lodowka tez potrzebowala wymycia :p
A mi ten bol nie przechodzi.. wrecz sie nasila..

Hyhy wzielo mnie dzis na sprzatanie [emoji23] odkurzylam dom,pomylam naczynia,umylam cala lodowke,umylam podloge,czekam az wyschnie i przetre miedzy oknami bo mam nieszczelne i mi piachu nawialo :p i podleje storczyki :D

Tys oszalała :D ja w sumie nie lepsza dziś, ale na pewno już wracam i odpoczywam, bo gorzej się czuje.

Ja mam na 50 i 50/56 i na 56. Na 62 też parę rzeczy, ale bez szaleństw. Mi chyba jeszcze 2 prania zostały. Muszę uprać mate na przewijak i przybornik do łóżeczka. Drugie pranie to ciemne ubranka. I 2 pralki czekają na prasowanie.
O prasowaniu nawet nie chce myslec ;P dziś jest fajnie chłodno to by się super prasowalo, ale moje rzeczy dopiero do pralki trafiają, jeszcze wyschnąć musza to pewnie się ciepło zrobi [emoji23] z ciekawości czego używasz do prania ubranek dla maluszka? ;)
Powodzenia !:*
Ja mam jedną siatkę do prasowania jeszcze, bo właśnie zebrałam z balkonu wyprane :)
Ręczniki, kołderki, ubranka :) ale tyle co ty masz, już bym nie dała rady :D
Nie dziękuje ;) to to już nic, ja mam dosłownie wszystko do prania. Jak zwykle mój robił pranie, tak teraz ja będę prała ile wlezie :p a przez ta pogodę najchętniej poszłabym spac, już 4 dzien z rzędu pobudka wczesnie rano i zaczynam chodzic jak zombie ;o

reklama
O prasowaniu nawet nie chce myslec ;P dziś jest fajnie chłodno to by się super prasowalo, ale moje rzeczy dopiero do pralki trafiają, jeszcze wyschnąć musza to pewnie się ciepło zrobi [emoji23] z ciekawości czego używasz do prania ubranek dla maluszka? ;)

Nie dziękuje ;) to to już nic, ja mam dosłownie wszystko do prania. Jak zwykle mój robił pranie, tak teraz ja będę prała ile wlezie :p a przez ta pogodę najchętniej poszłabym spac, już 4 dzien z rzędu pobudka wczesnie rano i zaczynam chodzic jak zombie ;o
Piorę w Persil Sensitive. Kupiłam też butelkę Ariel baby, ale Enno wczoraj w Lidlu dorwał duży Persil i kupił ostatnie dwa. Daje do płukania jeszcze płyn higieniczny wybijający bakterie, grzyby itd. I robię podwojne płukania.

Do góry