Augusta89
Fanka BB :)
Mnie też nie.Mnie nie.
Ogólnie nie odczuwam żadnych boli, śpię całą noc, dopiero siku rano
[emoji254] 2.09.2018 [emoji254]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też nie.Mnie nie.
Jak kosc ogonowa odczuwam jak wstaje z krzesła tak mnie rwie ze wstawać musze na raty. Najpierw się poruszyć trochę potem podnieść delikatnie miednice.Dziewczyny boli was kosc łonowa? Bo ja czuje taki ucisk jakby i bol.. jak chodze,leze i chce sie obrocic i jak stoje..![]()
Ja mam zabezpieczone, ale tylko dlatego,że w nocy przychodzi do mnie mój 3latekZabezpieczacie swoje łóżka na wypadek odejścia wód płodowych?
Ja mam dni,kiedy boli, ale wtedy zazwyczaj boli przy przewracaniu z boku na bok i jak wstaje po dłuższym lezeniu. Teraz mniej leżę to mniej jakoś boli...Dziewczyny boli was kosc łonowa? Bo ja czuje taki ucisk jakby i bol.. jak chodze,leze i chce sie obrocic i jak stoje..![]()
Widzę,że adhd jak u mnieHyhy wzielo mnie dzis na sprzatanie [emoji23] odkurzylam dom,pomylam naczynia,umylam cala lodowke,umylam podloge,czekam az wyschnie i przetre miedzy oknami bo mam nieszczelne i mi piachu nawialoi podleje storczyki
![]()
To ja tak mam tez z koscia łonowa..Jak kosc ogonowa odczuwam jak wstaje z krzesła tak mnie rwie ze wstawać musze na raty. Najpierw się poruszyć trochę potem podnieść delikatnie miednice.
Dziewczyny boli was kosc łonowa? Bo ja czuje taki ucisk jakby i bol.. jak chodze,leze i chce sie obrocic i jak stoje..![]()
No dzis tak jakos mnie wzielo ogolnie mam czysto,ale wiadomo ze sie kurzy itdJa mam zabezpieczone, ale tylko dlatego,że w nocy przychodzi do mnie mój 3latekod prawie roku śpi bez pampersa, dwa razy zdarzyła mu się zasilać,więc pod normalnym prześcieradłem mam ten podkład z cerata.
Ja mam dni,kiedy boli, ale wtedy zazwyczaj boli przy przewracaniu z boku na bok i jak wstaje po dłuższym lezeniu. Teraz mniej leżę to mniej jakoś boli...
Widzę,że adhd jak u mnietyko ja czuje,że przeginam...dziś umylam lodowke i wszystkie szafki w kuchni, blaty, poukładalam w szafkach, trochę poprasowalam... I kurczę tak patrzę,że chyba mi brzuch opadł...
Swoją drogą nie mogę uwierzyć,że za tydzień w piątek będzie skończony 37 tc...Z usg. Z OM za 2 tyg... szok.
Hyhy wzielo mnie dzis na sprzatanie [emoji23] odkurzylam dom,pomylam naczynia,umylam cala lodowke,umylam podloge,czekam az wyschnie i przetre miedzy oknami bo mam nieszczelne i mi piachu nawialoi podleje storczyki
![]()
Ja się juz boję ciężkich zakupów nosićNie, mnie nic nie boli, ale nakupiłam tyle w pepco i kiku i przy okazji w Kauflandzie jakaś pasta do zębów itd ze mimo ze mam blisko to zrobiłam przystanek, bo wymiękam. Mój mnie by zabił gdyby zobaczył ile dźwigam Zobacz załącznik 875820
O prasowaniu nawet nie chce myslec ;P dziś jest fajnie chłodno to by się super prasowalo, ale moje rzeczy dopiero do pralki trafiają, jeszcze wyschnąć musza to pewnie się ciepło zrobi [emoji23] z ciekawości czego używasz do prania ubranek dla maluszka?Ja mam na 50 i 50/56 i na 56. Na 62 też parę rzeczy, ale bez szaleństw. Mi chyba jeszcze 2 prania zostały. Muszę uprać mate na przewijak i przybornik do łóżeczka. Drugie pranie to ciemne ubranka. I 2 pralki czekają na prasowanie.
Nie dziękujePowodzenia !:*
Ja mam jedną siatkę do prasowania jeszcze, bo właśnie zebrałam z balkonu wyprane
Ręczniki, kołderki, ubrankaale tyle co ty masz, już bym nie dała rady
![]()
Piorę w Persil Sensitive. Kupiłam też butelkę Ariel baby, ale Enno wczoraj w Lidlu dorwał duży Persil i kupił ostatnie dwa. Daje do płukania jeszcze płyn higieniczny wybijający bakterie, grzyby itd. I robię podwojne płukania.O prasowaniu nawet nie chce myslec ;P dziś jest fajnie chłodno to by się super prasowalo, ale moje rzeczy dopiero do pralki trafiają, jeszcze wyschnąć musza to pewnie się ciepło zrobi [emoji23] z ciekawości czego używasz do prania ubranek dla maluszka?
Nie dziękujeto to już nic, ja mam dosłownie wszystko do prania. Jak zwykle mój robił pranie, tak teraz ja będę prała ile wlezie
a przez ta pogodę najchętniej poszłabym spac, już 4 dzien z rzędu pobudka wczesnie rano i zaczynam chodzic jak zombie ;o