evela.8585
Fanka BB :)
Jeśli drewniane to pewnie nie składało się? Czy się mylę?Ja mialam takie drewniane krzeslo do karmienia ze stoliczkiem teraz tez chce takie kupic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli drewniane to pewnie nie składało się? Czy się mylę?Ja mialam takie drewniane krzeslo do karmienia ze stoliczkiem teraz tez chce takie kupic
SkladaloJeśli drewniane to pewnie nie składało się? Czy się mylę?
Najważniejsze, że jesteś teraz pod kontrolą. Będzie wszystko dobrz. Aż waga też może być pomiar błędu. Głowa do góry i nie stresuj się, bo wtedy też cisnienie szaleje.Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia
Ja miałam 2 krzesełka. Jedno chicco Polly magic i przy maluszku rewelacja! I drugie drewniane, z którego córka korzysta do dzisiaj a na już 5 lat. Ale przy tym drewnianym dziecko musi już bardzo stabilnie siedzieć. Zaraz wstawię zdjęcia.Kobietki mam pytanie do tych z Was które posiadają dzieciaczki... Czy mogłybyście mi polecić jakieś stoliczki do karmienia malucha? Czeka mnie ten zakup i nie mam pojęcia jak się za to zabrać
Do tego drewnianego krzesełka mam jeszcze miękka mate dla mniejszych dzieci.
Ja mam z apteki.Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?
Gdzie kupowałyście podkłady higieniczne na łóżko?