reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przeczytalam poczatek posta i se mysle jak mozna psa rozkladac?? Po co?? [emoji23][emoji23][emoji23] zle ze mna [emoji23]

Hahahha nieźle [emoji5][emoji3] piesek cały i zdrowy pilnuje pana oczywiście w łóżku żeby spał po nocce
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    671,8 KB · Wyświetleń: 304
reklama
A ja po powrocie z pieskiem oczywiście ADHD i pomylam naczynia, zrobiłam sobie śniadanko owocowe, witaminki do picia, pranie wstawiłam, dywaniki 2 małe wytrzepalam pod prysznicem i tyle syfu i sierści się na codzień zbiera :x

Teraz odpocznę, zjem, rozwiesze pranie i biorę się za porządek w pokoiku małej i fotel rozkładam :) czekam tylko na konto na wypłatę i zapałce ratę za tv i telefon mój, czynsz za mieszkanko i lecę do pepco po kosz na ciuszki do prania małej, 2 x poduszka na ten fotel i pewnie jeszcze coś dokupie hahha w pepco [emoji5][emoji847]

A ja po powrocie z pieskiem oczywiście ADHD i pomylam naczynia, zrobiłam sobie śniadanko owocowe, witaminki do picia, pranie wstawiłam, dywaniki 2 małe wytrzepalam pod prysznicem i tyle syfu i sierści się na codzień zbiera :x

Teraz odpocznę, zjem, rozwiesze pranie i biorę się za porządek w pokoiku małej i fotel rozkładam :) czekam tylko na konto na wypłatę i zapałce ratę za tv i telefon mój, czynsz za mieszkanko i lecę do pepco po kosz na ciuszki do prania małej, 2 x poduszka na ten fotel i pewnie jeszcze coś dokupie hahha w pepco [emoji5][emoji847]
Zazdroszcze energii ;) mnie tak wszystko boli ze nie mam sil na nic..

Zazdroszcze energii ;) mnie tak wszystko boli ze nie mam sil na nic..

Nie ma co kochana zazdrościć, Ty leż i odpoczywaj :* dla bezpieczeństwa, już niedługo będzie nagroda obok ;) js korzystam póki mam prześwity co drugi dzień energii, tak to mam na zmianę lenia deprechę, że jeszcze 24 dni i pewnie do końca wysiedzi jak nie dłużej i tak w koło.

Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia :(

Dzień dobry.
Jaka u nas beznadziejna pogoda. 27st ale strasznie duszno. Wcielam przed chwilą prysznic i już czuję się mokra.

Ja dziś ostatni dzień urlopu. Jadę do zusu zawieźć zwolnienie bo od czwartku wzięłam l4 ale jeszcze do końca miesiąca muszę być w firmie 3x w tyg. Ciekawe ile będę miała zasiłku. Muszę podpytać babeczkę jakie dokumentu, w jakim czasie trzeba złożyć o macierzyński jako osoba współpracująca.

Ja na spanie nie narzekam. Śpię 10-12godzin i tylko raz wstaję na siku. Oby tak dalej bo pamiętam, że w poprzednich ciążach noce to byla tragedia wstawanie co godzinę na siku i okropny ból bioder.

Miłego dnia dziewczynki. Później zajrzę. Jeszcze muszę dokupić 2staniki do karmienia i mam wszystko do porodu.

Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia :(
Biedna.. :( z ta waga jest roznie.. ale chyba nie moze byc tak ze dziecko nie rosnie ;) dobeze ze jestes w szpitalu, jestes pod stala opieka ;)

Trzymaj się :( będzie wszystko dobrze. Malutki podrośnie do tego czasu, a ty jesteś pod opieką. Nie martw się :*:(

reklama
No i fotel już umiejscowiony, mówię zbytnio elegancki nie jest, ale inny by się nie zmieścił żeby go moc swobodnie rozłożyć :(

Ale kocyk narzucilam, dokupie jakieś piękne poduszki i gotowe. Jeszcze roleta niebieska, firanka bialutka i może córeczka przybywać :)
IMG_0781.JPG
IMG_0782.JPG
IMG_0783.JPG

Załączniki

• IMG_0781.JPG
    IMG_0781.JPG
    260,4 KB · Wyświetleń: 268
  • IMG_0782.JPG
    IMG_0782.JPG
    218,2 KB · Wyświetleń: 272
  • IMG_0783.JPG
    IMG_0783.JPG