reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przeczytalam poczatek posta i se mysle jak mozna psa rozkladac?? Po co?? [emoji23][emoji23][emoji23] zle ze mna [emoji23]

Hahahha nieźle [emoji5][emoji3] piesek cały i zdrowy pilnuje pana oczywiście w łóżku żeby spał po nocce
IMG_0009.JPG

Załączniki

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    671,8 KB · Wyświetleń: 307
reklama
A ja po powrocie z pieskiem oczywiście ADHD i pomylam naczynia, zrobiłam sobie śniadanko owocowe, witaminki do picia, pranie wstawiłam, dywaniki 2 małe wytrzepalam pod prysznicem i tyle syfu i sierści się na codzień zbiera :x

Teraz odpocznę, zjem, rozwiesze pranie i biorę się za porządek w pokoiku małej i fotel rozkładam :) czekam tylko na konto na wypłatę i zapałce ratę za tv i telefon mój, czynsz za mieszkanko i lecę do pepco po kosz na ciuszki do prania małej, 2 x poduszka na ten fotel i pewnie jeszcze coś dokupie hahha w pepco [emoji5][emoji847]

A ja po powrocie z pieskiem oczywiście ADHD i pomylam naczynia, zrobiłam sobie śniadanko owocowe, witaminki do picia, pranie wstawiłam, dywaniki 2 małe wytrzepalam pod prysznicem i tyle syfu i sierści się na codzień zbiera :x

Teraz odpocznę, zjem, rozwiesze pranie i biorę się za porządek w pokoiku małej i fotel rozkładam :) czekam tylko na konto na wypłatę i zapałce ratę za tv i telefon mój, czynsz za mieszkanko i lecę do pepco po kosz na ciuszki do prania małej, 2 x poduszka na ten fotel i pewnie jeszcze coś dokupie hahha w pepco [emoji5][emoji847]
Zazdroszcze energii ;) mnie tak wszystko boli ze nie mam sil na nic..

Zazdroszcze energii ;) mnie tak wszystko boli ze nie mam sil na nic..

Nie ma co kochana zazdrościć, Ty leż i odpoczywaj :* dla bezpieczeństwa, już niedługo będzie nagroda obok ;) js korzystam póki mam prześwity co drugi dzień energii, tak to mam na zmianę lenia deprechę, że jeszcze 24 dni i pewnie do końca wysiedzi jak nie dłużej i tak w koło.

Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia :(

Dzień dobry.
Jaka u nas beznadziejna pogoda. 27st ale strasznie duszno. Wcielam przed chwilą prysznic i już czuję się mokra.

Ja dziś ostatni dzień urlopu. Jadę do zusu zawieźć zwolnienie bo od czwartku wzięłam l4 ale jeszcze do końca miesiąca muszę być w firmie 3x w tyg. Ciekawe ile będę miała zasiłku. Muszę podpytać babeczkę jakie dokumentu, w jakim czasie trzeba złożyć o macierzyński jako osoba współpracująca.

Ja na spanie nie narzekam. Śpię 10-12godzin i tylko raz wstaję na siku. Oby tak dalej bo pamiętam, że w poprzednich ciążach noce to byla tragedia wstawanie co godzinę na siku i okropny ból bioder.

Miłego dnia dziewczynki. Później zajrzę. Jeszcze muszę dokupić 2staniki do karmienia i mam wszystko do porodu.

Wczoraj miałam rano ciśnienie super 100/66 później 140/90 a o 17 już 180/130 . Odebrałam wyniki badań i mam białko w moczu . Wiec pojechałam na izbę . Tutaj już spadło do 160/100 ale mnie zostawili . Biorę leki . Dziś mnie lekarz badał i wystraszył ze maluszek jest mały bo jutro skończone 36tc a ma tyle co tydzień temu 2700g . Łożysko 3 stopnia . Lekarz mówi ze za wcześnie żeby rozwiązywać ciąże. Wzięli znowu mocz krew i maja obserwować obrzęki . I coś zrozumiałam ze muszę do 38 dotrwać ale mogłam coś pomieszać . Nie liczę ze wyjdę do końca tygodnia :(
Biedna.. :( z ta waga jest roznie.. ale chyba nie moze byc tak ze dziecko nie rosnie ;) dobeze ze jestes w szpitalu, jestes pod stala opieka ;)

Trzymaj się :( będzie wszystko dobrze. Malutki podrośnie do tego czasu, a ty jesteś pod opieką. Nie martw się :*:(

reklama
No i fotel już umiejscowiony, mówię zbytnio elegancki nie jest, ale inny by się nie zmieścił żeby go moc swobodnie rozłożyć :(

Ale kocyk narzucilam, dokupie jakieś piękne poduszki i gotowe. Jeszcze roleta niebieska, firanka bialutka i może córeczka przybywać :)
IMG_0781.JPG
IMG_0782.JPG
IMG_0783.JPG

Załączniki

• IMG_0781.JPG
    IMG_0781.JPG
    260,4 KB · Wyświetleń: 271
  • IMG_0782.JPG
    IMG_0782.JPG
    218,2 KB · Wyświetleń: 274
  • IMG_0783.JPG
    IMG_0783.JPG