Maljan
Fanka BB :)
No tak, jak jeden sprzedasz to biznes opłacalny aczkolwiek ja bym fotelika używanego nie kupiła, tu jednak liczy się bezpieczeństwo, a nie zawsze widać czy fotelik brał udział w jakiejś stłuczce itp. Jak coś to kupiłabym fotelik nowy, a samą bazę używaną btw sprawdziłaś czy w waszym aucie można zamontować bazę isofix?Zawsze mogę jeden sprzedać hah bo dwa niepotrzebne, to fakt, ale skoro jeden nowy + baza isofix to koszt 1 tys to dlaczego nie kupić 2 fotelików w fajnych kolorach, bo granat i drugi czarny i biała wstawka w super stanie jak widze i baza za 560 zł to chyba warto
Bezpieczniejsze tzn miałam na myśli, ze ma się pewność, ze nie był fotelik wypadkowy czy cokolwiek, ale jednak to chyba byłoby widać. Tak to wypiore wkładki z nich i gotowe
To jest do spacerówki akurat na zdjęciu, ale chodziło mi o wzór, taki tez uszyć mogą do łóżeczka, co prawda poduszka 25 zł + kołderka z wypełnieniem minky w promocji za 79 zł, ale to jest bawełna 100 % to jeśli mogę wydać zamiast 40, te 100 i mieć lepsza jakość i wytrzymałość to poświęcę się [emoji3]
Wzór na pościel super ładny