reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie ale ja w tym szoku tak pomyslalam jak go wyciągnęli i od razu lekarz powiedział: Musi Pani kupić gumki do wlosow to ja jiz w tym szoku i zmeczeniu myslalam ze usg sie pomylilo i jest dziewczynka :D

A daj spokój. To byłaby niespodzianka jakby przy porodzie okazała się inna płeć. Ale jednak niefajna niespodzianka jak dla mnie. To już lepiej od początku nie znać płci.
Ja też bym chyba tak pomyślała w pierwszej chwili o_O

reklama
No i prawie wózek gotowy dla małej. Narazie stoi w jej pokoiku i zajmuje całe miejsce wolne obok łóżeczka i ściany hah :)

ale w środę mój Bartek jeszcze w piwnicy dokańcza drzwi robić z takiej dykty do tego swojego studio i kabiny do nagrywania i później ogarnie tak pięknie porządki, pozamiata i można wózek poskładać w całości i postawić do piwnicy pod folie te materiałowe części, a kołderkę jeszcze przepiorę za pare dni jak przyjdzie kocyk ostatni ten z lullalove różowy jednak i zestaw do łóżeczka i to już ostatnie pranie.
Chyba będzie jednak taki :)

Jutro zamawiam lakatator i fotelik z baza ta isofix jednak używany, ale w super stanie i 2 foteliki nawet + baza do nich jedna i za 600 zł :)

Także okazja, bo tak to baza i fotelik 1 tys..
i jeszcze roleta i firanka w piątek do kupienia i gotowe. Jutro będzie fotel rozkładany o 7 rano kurier, więc się cieszę [emoji5][emoji56]

Zobacz załącznik 875598
Zobacz załącznik 875599
Tylko, że w sumie po co Wam 2 foteliki? [emoji16] poza tym wcześniej sama mówiłaś żeby fotelik lepiej kupić nowy, bo jest to bezpieczniejsze ? :)

A co to masz to na drugim zdjęciu? Takie coś kupujesz już do spacerówki czy co to jest? :)

Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554

No spory brzuszek faktycznie, ale wygląda jak doklejony przy Twojej figurze☺
Ja myślę ze nie ma co patrzeć na zdjęcia czy brzuszek się obniżył czy jeszcze nie. Dzisiaj sama się zastanawiałam i jak bardziej wypiełam pupę do tyłu to brzuszek wydawał się nisko. Jak wsunęłam pupę bardziej wzdłuż kręgosłupa to wydawał się wysoko.
Ja tam w ogóle nie czułam , że mi się obniżył przed porodem z córką. I w sumie nikt tego nie widział. Każdy mi mówił do samego końca że jeszcze wysoko mam brzuszek, że szybko nie urodzę☺

Tylko, że w sumie po co Wam 2 foteliki? [emoji16] poza tym wcześniej sama mówiłaś żeby fotelik lepiej kupić nowy, bo jest to bezpieczniejsze ? :)

A co to masz to na drugim zdjęciu? Takie coś kupujesz już do spacerówki czy co to jest? :)

Zawsze mogę jeden sprzedać hah :) bo dwa niepotrzebne, to fakt, ale skoro jeden nowy + baza isofix to koszt 1 tys to dlaczego nie kupić 2 fotelików w fajnych kolorach, bo granat i drugi czarny i biała wstawka w super stanie jak widze i baza za 560 zł to chyba warto :)

Bezpieczniejsze tzn miałam na myśli, ze ma się pewność, ze nie był fotelik wypadkowy czy cokolwiek, ale jednak to chyba byłoby widać. Tak to wypiore wkładki z nich i gotowe :)

To jest do spacerówki akurat na zdjęciu, ale chodziło mi o wzór, taki tez uszyć mogą do łóżeczka, co prawda poduszka 25 zł + kołderka z wypełnieniem minky w promocji za 79 zł, ale to jest bawełna 100 % to jeśli mogę wydać zamiast 40, te 100 i mieć lepsza jakość i wytrzymałość to poświęcę się [emoji3]

No spory brzuszek faktycznie, ale wygląda jak doklejony przy Twojej figurze[emoji5]
Ja myślę ze nie ma co patrzeć na zdjęcia czy brzuszek się obniżył czy jeszcze nie. Dzisiaj sama się zastanawiałam i jak bardziej wypiełam pupę do tyłu to brzuszek wydawał się nisko. Jak wsunęłam pupę bardziej wzdłuż kręgosłupa to wydawał się wysoko.
Ja tam w ogóle nie czułam , że mi się obniżył przed porodem z córką. I w sumie nikt tego nie widział. Każdy mi mówił do samego końca że jeszcze wysoko mam brzuszek, że szybko nie urodzę[emoji5]

Ja właśnie z dnia na dzień czuje coraz bardziej, ze niżej jest. Teraz przynajmniej jak wracałam z toalety to no ciężko, aż tak dziwnie jak wcześniej wszystko robiłam i latałam jakbym nie miała tego +17 kg, a teraz czuje różnice.

Właśnie byłam u synka w pokoju bo coś nie może zasnąć, siadam obok niego a On mówi: Mamusiu chciałem Ci coś powiedzieć a ja mówię no slucham?
A On: Kocham Cie baldzo mocno :) ♥️
Normalnie sie wzruszylam ♥️♥️♥️

Jak słodko.. ☺ synom to się chyba rzadziej zdarzają takie wyznania miłości bo moja córcia to mi potrafi kilka razy ni stąd, ni zowąd powiedzieć , że mnie bardzo kocha i przytula się i całuje. Przytulanka taka moja☺

Dobry wieczór.

Gienio, śliczny masz brzuszek:)

Ja dziś ogarnęłam 7pralek ubranek dla małej. Prawie wszystko poprasowałam ale wszystkiego nie dalam rady skończę jutro. Masakra ile ona będzie miała ubrań. Samych spodenek 56-62 mam 32 pary, body podobnie, śpiochy też. Sukienki tylko 4 ale starczy. Bluz, podarków, sweterków pełno jeszcze 2reklamowki odłożyłam do oddania no nie zdąży ubrać. Bratowa mówiła, ze ma tego dużo ale nie myślałam że aż tyle. Jeszcze mama dała mi wczoraj duża torbę z nowymi ubraniami.
Mama dzwoniła, że Piotruś ma gorączkę od rana i boli go gardło. Pojechali na pogotowie i okazało się, że ma anginę:( biedactwo moje. Ostatnio jak byli w kwietniu i babci Michał miał zapalenie oskrzeli. Prawie zawsze jak pojadą to są tam chorzy. Oni mają tak chyba ze stresu związanego z rozstaniem.

To poszalałaś nieźle dzisiaj. Sporo już masz ubranek a jeszcze pewnie coś dostaniesz jak rodzina będzie odwiedzać malucha

Biedny mały. I Ty pewnie tym bardziej przeżywasz że nie ma go w domu. Nie ma to jak obecność mamy jak dziecku coś dolega..

reklama
Zawsze mogę jeden sprzedać hah :) bo dwa niepotrzebne, to fakt, ale skoro jeden nowy + baza isofix to koszt 1 tys to dlaczego nie kupić 2 fotelików w fajnych kolorach, bo granat i drugi czarny i biała wstawka w super stanie jak widze i baza za 560 zł to chyba warto :)

Bezpieczniejsze tzn miałam na myśli, ze ma się pewność, ze nie był fotelik wypadkowy czy cokolwiek, ale jednak to chyba byłoby widać. Tak to wypiore wkładki z nich i gotowe :)

To jest do spacerówki akurat na zdjęciu, ale chodziło mi o wzór, taki tez uszyć mogą do łóżeczka, co prawda poduszka 25 zł + kołderka z wypełnieniem minky w promocji za 79 zł, ale to jest bawełna 100 % to jeśli mogę wydać zamiast 40, te 100 i mieć lepsza jakość i wytrzymałość to poświęcę się [emoji3]
Jak już kupujesz używany od obcej osoby, to sprawdź sobie datę ważności fotelika/max czas użytkowania[emoji4]
Czy fotelik jest uszkodzony czy też nie... może być ciężkie do stwierdzenia. To zależy od wkładki, która jest wewnątrz tej całej obudowy.
Oczywiście życzę trafić na uczciwego sprzedającego[emoji16]

Do góry