reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czy takie obniżenie brzycha moze oznaczać , ze juz jestem bardzo blisko ? Jejciu zaczynam pakować ta torbę wreszcie , bo niby nic sie nie dzieje a tu nagle zacznie sie akcja .
Ale ten brzuch ci się obniżył jakoś nagle ? Może po prostu zawsze był nisko :)
Ja się nie przejmuje tym że obniżenie może zwiastować poród czy nie może.. nie myśl o tym bo zaraz zaczniesz się nam stresować a to i tak nic nie zmieni [emoji8]
A torby spakuj. Już chyba czas :)

reklama
Ale ten brzuch ci się obniżył jakoś nagle ? Może po prostu zawsze był nisko :)
Ja się nie przejmuje tym że obniżenie może zwiastować poród czy nie może.. nie myśl o tym bo zaraz zaczniesz się nam stresować a to i tak nic nie zmieni [emoji8]
A torby spakuj. Już chyba czas :)
Wydaje mi sie ze dosc szybko zaczął schodzić nisko i ze to juz trwa od jakiegos czasu .Co ma byc to bedzie , masz racje niech sie dzieje wola nieba :)

Czy takie obniżenie brzycha moze oznaczać , ze juz jestem bardzo blisko ? Jejciu zaczynam pakować ta torbę wreszcie , bo niby nic sie nie dzieje a tu nagle zacznie sie akcja .
Nie musi oznaczać :) pisałam ostatnio, że mojej znajomej obniżył się brzuszek jakoś w 34-35 tc, a urodziła w 42 :)

Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554

Wow, no piękny brzuszek masz :) fakt, jest spory, ale tylko w brzuszek Tobie poszło [emoji847] uroczo

reklama
A mi dzis corcia stopy umyla ❤ bo ja juz mam problem.. nie wiedzialam ze mam łaskotki miedzy palcami u stop [emoji23]
To ja dzisiaj miałam podobnie synek mi umył tylko tak wiadomo byle jak :D , lubi to robić , jak widzi że mocze sobie stopy to zaraz bierze gąbkę i mi myje albo jeszcze dołącza do mnie i razem moczymy stopy w misce :D

Do góry