reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nasz Chihuahua robi się zazdrosna :( jak moj podchodzi mnie przytulić to przybiega i szczeka, piszczy.

Kup sobie syrop duphalac
Nie potrzebuje juz.. zjadlam druga ture z mezem zupy ogorkowej i popilam kefirem naturalnym i teraz dostalam rozwolnienia :D ale dziekuje :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Brzuszek masz spory, to fakt :) ale poza brzuszkiem jaka ty zgrabna jesteś! :)
Ale by były jaja jakby sie okazało , ze tam jednak sa bliźniaki i nikt tego nie zauważył .

Powiem ci, ze nie wiem czemu mam tak duży brzuch , bo dziecko na każdym usg wychodzi nie duze , czyżby za wiele wód płodowych .

Wizytę mam za 2 tyg - musze dotrwać !!

Próbuj :D ja u siebie znam przyczynę- slodycze ;)
Te słodycze nas wykończą :ninja2: codziennie coś słodkiego jem :(:kiedy ja się opamiętam ?

Jest duszno, mimo otwartego okna, ale to po prostu pogoda taka jest. Dobrze, że nie ma upału. A na sali jesteśmy we cztery, a pacjentki, to jak w kalejdoskopie się zmieniają.
Książki przeczytałam już dwie, teraz męczę trzecią :p
Co ciekawego czytasz?

Ja tam bym chyba wolała takiego klocusia niż 2500 np [emoji39]
Przynajmniej od początku wiedziałaś że dziecko masz na rękach [emoji16]
Tez jestem tego zdania, że wolałabym żeby miał z 4 kg zamiast 2. Moj miał 2,7 kg w zeszłym tygodniu więc oby do 3,5 kg i mogę rodzić:laugh2:
Moje 4 kg słoneczko :)
Czy On wyglądał na 4 kg? ♥️♥️♥️
Jak tak patrze na te zdjęcie to nie mogę sie doczekać :)
Ale Słodziak:D

reklama
Do góry