reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To ekstra, taka gęsta, zdrowa czuprynka i jak uroczo wyglada on [emoji5] hah pięknie, a to miał być dziewuszka gdzieś tez wcześniej na usg którymś, że napisałaś „jednak”? Bo ta czuprynka moze serio być znakiem, że dziewczynka na początku, słodko wyglada i niewinnie [emoji5]

Nie ale ja w tym szoku tak pomyslalam jak go wyciągnęli i od razu lekarz powiedział: Musi Pani kupić gumki do wlosow to ja jiz w tym szoku i zmeczeniu myslalam ze usg sie pomylilo i jest dziewczynka :D

reklama
Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz BA2EAFDB-E78C-42F0-B556-63F2F340DC05.jpeg

Załączniki

• BA2EAFDB-E78C-42F0-B556-63F2F340DC05.jpeg
    BA2EAFDB-E78C-42F0-B556-63F2F340DC05.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 225
Hah gratulacje :) na pewno duża ulga [emoji87][emoji854][emoji38][emoji4]

Ja właśnie nie mam problemu z nr 2 od jakiegoś czasu hah [emoji5] a nie jem jakoś dużo ostatnio [emoji28]
Hyhyhy aaa dziekuje [emoji23] ja nawet z siku mam problem ostatnio.. bo leci mi troszke ,a czuje ze jest pelno.. jakbym miala dwa pecherze.. ostatnio polecialam ,poszlo 3 krople.. siedzialam 3 minuty i poszlo wiecej.. :/

Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554
No powiem ci że masz trochę tego brzucha .... Hehehe :) ale uroczo :* i terminy mamy coraz bliżej ;)

Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554
No niezły masz ten brzusio[emoji4]i też wydaje mi się, że jest nisko[emoji16]

Jest na suwak czy zaszyłas ? Jak na suwak to bez problemu mozesz podmienić na piankę , jak bedzie troche więcej materiału na wysokość to nic nie szkodzi , ale teraz tez jest super z kulka , dla mnie Bomba !!

Zaszyłam już bo zamka odpowiedniego nie miałam, ale odprucie kawałka to nie problem :) zobaczymy. Narazie zostawię.

Dziewczyny ,pamietacie te moje swedzace cos na tatuazu? Dzis tez mi wyszlo tylko pod nim.. posmarowalam ta nalewka z bursztynow.. cholerka.. :/

Brzuszek masz spory, to fakt :) ale poza brzuszkiem jaka ty zgrabna jesteś! :)

reklama
Najgorsze te ostatnie dni/tygodnie :( ale już niedługo :*
Tez mi zaczyna już ciężar przeszkadzać w codziennych czynnosciach. I nie mogę powoli doczekać się już porodu. Zaczynam puchnąć :(

Jeszcze troszkę i będzie po wszystkim. A czuje , że u Ciebie już na prawdę nie długo :)
Myślisz , że takie skakanie może przyspieszyć poród ?
Położna mówiła, że przyspiesza

Do góry