reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To ekstra, taka gęsta, zdrowa czuprynka i jak uroczo wyglada on [emoji5] hah pięknie, a to miał być dziewuszka gdzieś tez wcześniej na usg którymś, że napisałaś „jednak”? Bo ta czuprynka moze serio być znakiem, że dziewczynka na początku, słodko wyglada i niewinnie [emoji5]

Nie ale ja w tym szoku tak pomyslalam jak go wyciągnęli i od razu lekarz powiedział: Musi Pani kupić gumki do wlosow to ja jiz w tym szoku i zmeczeniu myslalam ze usg sie pomylilo i jest dziewczynka :D

reklama
Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz BA2EAFDB-E78C-42F0-B556-63F2F340DC05.jpeg

Załączniki

• BA2EAFDB-E78C-42F0-B556-63F2F340DC05.jpeg
    BA2EAFDB-E78C-42F0-B556-63F2F340DC05.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 228
Hah gratulacje :) na pewno duża ulga [emoji87][emoji854][emoji38][emoji4]

Ja właśnie nie mam problemu z nr 2 od jakiegoś czasu hah [emoji5] a nie jem jakoś dużo ostatnio [emoji28]
Hyhyhy aaa dziekuje [emoji23] ja nawet z siku mam problem ostatnio.. bo leci mi troszke ,a czuje ze jest pelno.. jakbym miala dwa pecherze.. ostatnio polecialam ,poszlo 3 krople.. siedzialam 3 minuty i poszlo wiecej.. :/

Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554
No powiem ci że masz trochę tego brzucha .... Hehehe :) ale uroczo :* i terminy mamy coraz bliżej ;)

Dzis zaczynam 34 tydzień wlasnie zrobiłam sobie zdjecie i wysłałam kilku koleżankom - mówią , ze wyglądam jak by były tak bliźniaki albo jakbym miała juz rodzic . Tez tak myślicie ? Nisko jest juz Zobacz załącznik 875554
No niezły masz ten brzusio[emoji4]i też wydaje mi się, że jest nisko[emoji16]

Jest na suwak czy zaszyłas ? Jak na suwak to bez problemu mozesz podmienić na piankę , jak bedzie troche więcej materiału na wysokość to nic nie szkodzi , ale teraz tez jest super z kulka , dla mnie Bomba !!

Zaszyłam już bo zamka odpowiedniego nie miałam, ale odprucie kawałka to nie problem :) zobaczymy. Narazie zostawię.

Dziewczyny ,pamietacie te moje swedzace cos na tatuazu? Dzis tez mi wyszlo tylko pod nim.. posmarowalam ta nalewka z bursztynow.. cholerka.. :/

Brzuszek masz spory, to fakt :) ale poza brzuszkiem jaka ty zgrabna jesteś! :)

reklama
Najgorsze te ostatnie dni/tygodnie :( ale już niedługo :*
Tez mi zaczyna już ciężar przeszkadzać w codziennych czynnosciach. I nie mogę powoli doczekać się już porodu. Zaczynam puchnąć :(

Jeszcze troszkę i będzie po wszystkim. A czuje , że u Ciebie już na prawdę nie długo :)
Myślisz , że takie skakanie może przyspieszyć poród ?
Położna mówiła, że przyspiesza

Do góry