reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oj dziewczynki. Nie spinajcie się. Czy urodzi się 4kg czy 2,5 To i tak będzie dla rodziców całym światem. Grunt by było zdrowe. Wiecie przecież:)
Moja przyjaciółka która była u mnie przedwczoraj ma synka 1,5 roku. Przed porodem twierdzili że ma wielką głowę i zalecano cc bo i waga malego szacowana była na 5300g. Urodzony owszem przez cc ale waga 4300 czyli pomylili się lekarze w specjalistycznym szpitalu aż o kg ;)
Ja bym chciała by mój syn miał ponad 3000g ale nie więcej niż 3500g. Ale chcieć to ja se mogę:) wciąż bardzo chce urodzić bez nacinania i dlatego wolalabym by nie wyrósł ponad miarę;)

Tak właśnie pomyślałam że jakbym miała urodzić w 42tc to by znaczyło że jeszcze 6 tyg męki... Nie wyobrażam sobie tego. Jednocześnie dziś płacze i się śmieje że chcę rodzić i nie chce. Choć oczywiście mogę rodzić po 18 lipca żeby donoszone było;) do tego czasu będę stekac jak inwalida. :D

Jutro ktg. Ciekawe co tam ono pokaże.

Powodzenia na ktg i daj znać jak wyszło [emoji5][emoji5]

reklama
Ja jestem ciekawa ile moja juz przybrala.. bo przez ostatni tydz dala czadu i poszlo jej 0.5 kg, a z kolei dwa tyg temu tylko 200g,wiec nie ma znaczenia ile wazy grunt ze bedzie zdrowa ;) a ile ma faktycznie,dowiem sie po urodzeniu [emoji14]

Ale tu ostro ostatnio sie robi :D wyluzujcie kobietki ;)
Dokładnie Ewka ma rację, luzik kobitki [emoji16]

Tak to prawda i jaka przyjemność :) co do wypełnienia , to takie kocykowe z kolei musiałoby by byc grube jak w kocyku zimowym albo jakaś gąbka w środku a ta ovata jest fajna mięciutka Ja miałam zamiast poduszki miałam takie dmuchane cos z ikea z pokrowcem na przewijaku - wlasnie musze to znowu kupic :)

Ja się kopnełam trochę z wymiarem na wysokość niestety. Miało być niżej dlatego taka puchata wyszła i muszę się zastanowić nad włożeniem tam pianki. Tyle roboty kurcze że przerabianie to jakiś odlot by był.

27 :D w urodziny mojej siostry. A dzień później mam termin :D
Ja też bym chciała 27 lipca urodzic;) podoba mi się ta data:):):) termin mam ba 10.08,ale syna też urodziłam wcześniej, w 37+5. I było optymalnie. Zobaczymy kiedy małej zachce się do nas przyjsc:) narazie padam na cyrki, bo posprzatalam dziś pokój młodego,ile tam było kurzu,szoooook!!! Jutro mam planach ogarnąć kuchnię,a za jakiś czas nasz drugi pokój, gdzie będzie z nami dzidzia:)

Dziewczyny w smyk znów promocje! - 50% i dodatkowo z kartą - 20%.
Oszaleje! Zamówiłam kolejne rzeczy dla młodej, a już tyle razy mówiłam że więcej nic nie kupię [emoji33]
Screenshot_20180709-204316.jpg
Screenshot_20180709-204335.jpg
Screenshot_20180709-204632.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180709-204316.jpg
    Screenshot_20180709-204316.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 253
  • Screenshot_20180709-204335.jpg
    Screenshot_20180709-204335.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 246
  • Screenshot_20180709-204632.jpg
    Screenshot_20180709-204632.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 248
Dziewczyny... ZADZIALALOOOO!!!!!!! zrobilam normalna 2-czke [emoji173] jaka ulga... mowie wam [emoji173] jednak ogorek kiszony(w tym wypadku zupa ogorkowa) i kefir czy mleko [emoji173] pr,ewaznie po tym zestawie mialam rozwolnienie ale dobre i to, bez twardnien [emoji173]

Hah gratulacje :) na pewno duża ulga [emoji87][emoji854][emoji38][emoji4]

Ja właśnie nie mam problemu z nr 2 od jakiegoś czasu hah [emoji5] a nie jem jakoś dużo ostatnio [emoji28]

reklama
Do góry