G
gosc12
Gość
13ego będzie terazNie wg OM a wg USG tydzien pozniej ale pelnia chyba nie dziala na mnie ,bo mala rodzilam w nowiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13ego będzie terazNie wg OM a wg USG tydzien pozniej ale pelnia chyba nie dziala na mnie ,bo mala rodzilam w nowiu
Dziewczyny... ZADZIALALOOOO!!!!!!! zrobilam normalna 2-czke ❤ jaka ulga... mowie wam ❤ jednak ogorek kiszony(w tym wypadku zupa ogorkowa) i kefir czy mleko ❤ pr,ewaznie po tym zestawie mialam rozwolnienie ale dobre i to, bez twardnien ❤
Hyhy mowisz ze mam sie szykowac? Michalina nie jest jak Wiki bedzie charakterna13ego będzie teraz
Hyhyhyhy nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] az mi sie chce cos robic w domu ❤ to podlalam kwiatki [emoji23]I miałam dylemat [emoji23]
KOCHAM TO ! vs Zabawne ! vs SUPER ! [emoji23]
Uszyłam poduchę w końcu. Tylko włożyłam to wypełnienie kulkowe i się zastanawiam czy pianka nie powinna być bo mała mi się zapadnie i jak pieluchę zmienię ?
Zobaczę jak to w praktyce będzie. Może zamówię piankę albo coś wynajdę.
Zobacz załącznik 875529
Kapitalne ❤❤❤ macie talent ❤❤❤Uszyłam poduchę w końcu. Tylko włożyłam to wypełnienie kulkowe i się zastanawiam czy pianka nie powinna być bo mała mi się zapadnie i jak pieluchę zmienię ?
Zobacz załącznik 875529
Piękna nadstawka i poducha[emoji16]Uszyłam poduchę w końcu. Tylko włożyłam to wypełnienie kulkowe i się zastanawiam czy pianka nie powinna być bo mała mi się zapadnie i jak pieluchę zmienię ?
Zobacz załącznik 875529
No kto wie może będzie jak z siostrąHyhy mowisz ze mam sie szykowac? Michalina nie jest jak Wiki bedzie charakterna