reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Uszyłam poduchę w końcu. Tylko włożyłam to wypełnienie kulkowe i się zastanawiam czy pianka nie powinna być bo mała mi się zapadnie i jak pieluchę zmienię ? :oo2:
Zobaczę jak to w praktyce będzie. Może zamówię piankę albo coś wynajdę.
IMG_20180709_201555.jpg

Załączniki

• IMG_20180709_201555.jpg
    IMG_20180709_201555.jpg
    509,6 KB · Wyświetleń: 274
Soi
Uszyłam poduchę w końcu. Tylko włożyłam to wypełnienie kulkowe i się zastanawiam czy pianka nie powinna być bo mała mi się zapadnie i jak pieluchę zmienię ? :oo2:
Zobaczę jak to w praktyce będzie. Może zamówię piankę albo coś wynajdę.
Zobacz załącznik 875529

Śliczne wyglada jak ze sklepu -i nakładka i poducha :)

Ja miałam wizytę w ciąży 23 listopada a termin na 18 grudnia i na tej wizycie lekarz powiedział że wszystko pięknie pozamykane, dzidzia się nie spieszy i takie tam a tu nagle 1.12 nad ranem odchodzą wody w 37t5d:-) dobrze,że zdążyłam zrobić przez ten niecały tydzień wymaz, w trakcie badania ważyła niby 2600 a przy porodzie okazało się,że 3080 :-) cieszyłam się że mała się obróciła to urodzę naturalnie a ostatecznie była cesarka...przestałam planować bo życie pisze różne scenariusze:-)dobrze,że przynajmniej płeć od początku do końca się zgadzała:-)

reklama
Do góry