reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wam tez waga stoi w miejscu? :D ja od 2 tyg mam nadal 62 kg, ale to tak podobno już w ostatnich tyg się dzieje, ze albo się puchnie i tyje, bo woda sie zbiera w organizmie, albo chudnie albo waga się nie zmienia :D

Nie wmawiam sobie nic ;) ja nie z tych [emoji14] obserwuje swój organizm i wiem kiedy co i ja. Ja tez od tygodnia czesciej chodzę, mało jem, a nadal często chodzę. A śluzu wcześniej aż tak nie miałam [emoji14] tak samo takich dziwnych ciągniec jak wchodzę po schodach itd a często coś robię takie czuje inaczej ten brzuch niż 2-3 tyg wcześniej
To myślisz że te objawy wskazują że kiedy urodzisz ? Myślisz że urodzisz do końca tygodnia czy np 2 tygodnie ?
Bo ja na dwójkę chodzę już długo często i nie wiem w ciągu ilu zwiastuje poród.
Tak samo śluz biały mam często [emoji14]

To myślisz że te objawy wskazują że kiedy urodzisz ? Myślisz że urodzisz do końca tygodnia czy np 2 tygodnie ?
Bo ja na dwójkę chodzę już długo często i nie wiem w ciągu ilu zwiastuje poród.
Tak samo śluz biały mam często [emoji14]

Tego to nie wiem, bo na necie piszą, ze to objawy albo pare dni przed albo tygodni albo godzin hah także nigdy nic nie wiaodmo. Zobaczymy dzisiaj jak tam moja macica pracuje tzn jakie skurcze

Tego to nie wiem, bo na necie piszą, ze to objawy albo pare dni przed albo tygodni albo godzin hah także nigdy nic nie wiaodmo. Zobaczymy dzisiaj jak tam moja macica pracuje tzn jakie skurcze
Czyli dalej guzik wiadomo [emoji23] dlatego ja to już nawet się nie domyślam i nie zwracam uwagi na jakieś objawy bo się tylko będę stresować [emoji39][emoji39]

Ja mam to samo już od 1-2tyg, dużo śluzu, rano najwiecej, dwójka minimum z 3 razy dziennie [emoji23] ale chyba na nic sie nie zapowiada [emoji3]
Ja biorę wszystko w jedna sportowa torbę, ciuszków dla małej nie biorę bo nie trzeba, maz przywiezie ubranko na wyjście jak będziemy miały wychodzić :)

Wam tez waga stoi w miejscu? :D ja od 2 tyg mam nadal 62 kg, ale to tak podobno już w ostatnich tyg się dzieje, ze albo się puchnie i tyje, bo woda sie zbiera w organizmie, albo chudnie albo waga się nie zmienia :D
To ja jestem wyjątkiem w takim razie, ani nie puchnę, ani nie chudnę, ani nie stoję w miejscu [emoji14] cały czas tyję ok. 0,5 kg na tydzień :)

Ja mam to samo już od 1-2tyg, dużo śluzu, rano najwiecej, dwójka minimum z 3 razy dziennie [emoji23] ale chyba na nic sie nie zapowiada [emoji3]
Ja biorę wszystko w jedna sportowa torbę, ciuszków dla małej nie biorę bo nie trzeba, maz przywiezie ubranko na wyjście jak będziemy miały wychodzić :)
Ja mam to samo, na 2 chodzę nie raz 3 razy dziennie :) i noszę wkładki, bo majtki mokre [emoji14]

reklama
Czyli dalej guzik wiadomo [emoji23] dlatego ja to już nawet się nie domyślam i nie zwracam uwagi na jakieś objawy bo się tylko będę stresować [emoji39][emoji39]

Mnie to nie stresuje, ja wole obserwować swoje ciało. Tym bardziej, ze mamy do szpitala w którym chce rodzic 20 km drogi, teraz zepsute auto, Bartek ma nocki w pracy i zostaje na noc sama, to wole wiedzieć nawet jeśli coś się będzie zbliżać i wcześniej dla spokoju pojechać do szpitala. Żeby on się tez nie martwił, ze sama zostaje a tu nagle wody mi odejdą :) dlatego się jaram na maxa tym domowym ktg i będę sobie sprawdzała codziennie

Do góry