reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy
I często mam mokro na majtkach, dziś śluz taki biały gesty [emoji28][emoji16] sorki za takie rewelacje, ale te objawy cieszą jak nigdy hah.
I często mam mokro na majtkach, dziś śluz taki biały gesty [emoji28][emoji16] sorki za takie rewelacje, ale te objawy cieszą jak nigdy hah.
Paulana
Nie no ja tez dbam o higiene itd co prawda az tak mi nie wyszly teraz,jak tam w szpitalu pewnie w srodku mam ze krwawi.. wiem tez o korze debu mam 3 paczki kupione ale nie wyobrazam sobie nasiadowek teraz.. [emoji23]
a te czopki ona sama sobie kupila
Te glicerynowe mają taki plus że trzymasz je w lodówce i trochę pewnie obkurczają naczynia przez to no ale przeczyszczają trochę a to raczej niewskazane przy pęknięciach.
Bajunia
Ja właśnie psychicznie jeszcze nie czuję się gotowa na poród i na przyjście na świat nowego członka rodziny. I tak jeszcze ciut za wcześnie. Może faktycznie potrzebuję tego mca żeby to ogarnąć w mojej głowie. Tylko z powodu mojego złego samopoczucia, niesprawności i ociężałości chciałabym mieć to już za sobą. Z córką tak nie miałam.. Teraz inaczej..Dzieki
Psychicznie mogę rodzić chyba , jestem jeszcze spokojna o dziwo ale nie mogę jeszcze bo za tydzień w poniedziałek dopiero będę miała wszystkie świeże wyniki do teczki niech jeszcze mała posiedzi z tydzień albo dwa i może wychodzić i mam nadzieję że nie będzie max 3 kg ważyła tylko tak ciutke więcej żeby wyglądała jakoś w ubraniach bo mam na 56 najmniejsze , na 50 nie mam
GorzkaPomarańcza
Mierzenie skurczow jest w aplikacji preglifeDziewczyny, a słyszałyście o takiej aplikacji na telefon, co weryfikuje skurcze? [emoji16] tzn klika się tam jak się ma skurcz i ona liczy odstępy itp? [emoji16] wiem wiem, mam za dużo czasu i myślę o pierdołach [emoji23]
Maljan
Dzięki :*@Maljan polecam tą[emoji23]
Ja już mam zainstalowaną[emoji4] i mężowi to samo zrobiłam [emoji39]Zobacz załącznik 875353
Paulana
A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy
Mnie też tak ostatnio toaleta woła. Miałam się już od słodkiego powstrzymywać by nie powstrzymywać akcji toaletowych ale coś nie mogę no. Jak na złość ciągle jakiś placek jest czy czekolada.
E
Ewka34
Gość
Cholerka.. moze zaczekam na czwartek na wizyte ?Te glicerynowe mają taki plus że trzymasz je w lodówce i trochę pewnie obkurczają naczynia przez to no ale przeczyszczają trochę a to raczej niewskazane przy pęknięciach.
Maljan
A ty sobie trochę nie wmawiasz tych objawów? [emoji16] ja od jakichś ok. 2 tyg jestem często na 2 w wc, a więcej śluzu już mam łohoho czasu [emoji16][emoji16][emoji16]A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy
reklama
E
Ewka34
Gość