reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy :D
I często mam mokro na majtkach, dziś śluz taki biały gesty [emoji28][emoji16] sorki za takie rewelacje, ale te objawy cieszą jak nigdy hah.

Nie no ja tez dbam o higiene itd co prawda az tak mi nie wyszly teraz,jak tam w szpitalu ;) pewnie w srodku mam ze krwawi.. wiem tez o korze debu mam 3 paczki kupione ;) ale nie wyobrazam sobie nasiadowek teraz.. [emoji23]

a te czopki ona sama sobie kupila ;)

Te glicerynowe mają taki plus że trzymasz je w lodówce i trochę pewnie obkurczają naczynia przez to ;) no ale przeczyszczają trochę a to raczej niewskazane przy pęknięciach.

Dzieki :)
Psychicznie mogę rodzić chyba , jestem jeszcze spokojna o dziwo :D ale nie mogę jeszcze bo za tydzień w poniedziałek dopiero będę miała wszystkie świeże wyniki do teczki :) niech jeszcze mała posiedzi z tydzień albo dwa i może wychodzić :) i mam nadzieję że nie będzie max 3 kg ważyła tylko tak ciutke więcej żeby wyglądała jakoś w ubraniach bo mam na 56 najmniejsze , na 50 nie mam :D :D
Ja właśnie psychicznie jeszcze nie czuję się gotowa na poród i na przyjście na świat nowego członka rodziny. I tak jeszcze ciut za wcześnie. Może faktycznie potrzebuję tego mca żeby to ogarnąć w mojej głowie. Tylko z powodu mojego złego samopoczucia, niesprawności i ociężałości chciałabym mieć to już za sobą. Z córką tak nie miałam.. Teraz inaczej..

A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy :D
I często mam mokro na majtkach, dziś śluz taki biały gesty [emoji28][emoji16] sorki za takie rewelacje, ale te objawy cieszą jak nigdy hah.

Mnie też tak ostatnio toaleta woła. Miałam się już od słodkiego powstrzymywać by nie powstrzymywać akcji toaletowych ale coś nie mogę no. Jak na złość ciągle jakiś placek jest czy czekolada. :)

A ty sobie trochę nie wmawiasz tych objawów? [emoji16] ja od jakichś ok. 2 tyg jestem często na 2 w wc, a więcej śluzu już mam łohoho czasu [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Chyba dobrze? ;)

download_20180709_114013_1.jpg

Załączniki

• download_20180709_114013_1.jpg
    download_20180709_114013_1.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 369
Do góry