reklama
E
Ewka34
Gość
Nie no ja tez dbam o higiene itd co prawda az tak mi nie wyszly teraz,jak tam w szpitaluGlicerynowe są ok ale one chyba bardziej przeczyszczające więc za dużo lepiej nie brać a laska po prostu je dostała na przeczyszczenie pewnie
Od położnej dostałam ostatnio próbkę unigel procto. Planuję kupić więcej bo one bardziej leczą. Ponad to kup sobie korę dębu do nasiadowek. Ja miewam takie ataki krwawień i wtedy jakoś trzeba złagodzić ten stan. No cóż powiedzieć mogęsiadam bokiem by nic nie pognieść i by nic nie bolało. Dbam o higienę za każdym spotkaniem z WC bo bakterie też przyczyniają się do problemów. Czekam na moment po porodzie by coś z tym zrobić bo to już pewnie tylko chirurgia
Zobacz załącznik 875346
a te czopki ona sama sobie kupila
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja się średnio czuję, bo katar złapałam :/ całą ciążę tylko 1 raz byłam przeziębiona, a musiało mnie teraz na koniec złapać.
Oprócz tego, mam coraz więcej twardnień brzucha, pojedynczych skurczy, kłuć. Więc moje ciało ćwiczy intensywnie [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja wam powiem, ze mam taki jakiś chyba wysoki dosyć próg bólu, bo nie umiem stwierdzić czy mam skurcze i bóle brzucha czy nie :O serio
Czasami coś mi się tam napina i coś tam czuje inaczej niż jak nie boli nic, ale sama nie wiem. Trudno mi stwierdzić dlatego dobrze, ze dziś mam wizytę i dostanę te domowe ktg bo ja chyba nawet przeocze skurcze przed porodem hahha
miloscwczasachpopkultury
Oj zapewniam Cię ze będziesz miała tak wyczulony słuch ze będziesz słyszeć każde sapniecie małej![]()
Pewnie tak
miloscwczasachpopkultury
Dzien dobry
My już dziś po wizycie. Mała wazy 2400g, dziś dokładnie 33+3, a wychodzi na 34+2 także jest troszkę większa, ale to cieszyKTG wporzadku, skurcze cały czas na poziomie ok 70, a ja nawet tego nie odczuwam
Lekarka mowila ze to jest okej
Pobierali mi dziś krew, a jutro znow mam wizytę z labolatorium, wiec tez będą... Takie dwa zdjęcia dostaliśmy, jedno standardowo z rączka
![]()
Zobacz załącznik 875345
Śliczna dziewuszka
O kurcze to niezłe, ja tez wlasnei czytałam w necie, ze często babeczki maja skurcze dość takie wysokie jak Ty i nawet tego nie odczuwają :O także ja już jestem ciekawa co u mnie dziś będzie jak mi pokaże jak używać tego domowego ktg to ile wyjdzie u mnie.
Ja dziś tez licze, ze mój gin ma już te 4D w tym nowym gabinecie na usg i ze podglądniemy Kornelię. Jeśli nie to luzik, za 25 dni się zobaczy na żywo heh [emoji173]️[emoji85]
Maljan
Widocznie nie masz jeszcze takich mocniejszych skurczy po prostuJa wam powiem, ze mam taki jakiś chyba wysoki dosyć próg bólu, bo nie umiem stwierdzić czy mam skurcze i bóle brzucha czy nie :O serio
Czasami coś mi się tam napina i coś tam czuje inaczej niż jak nie boli nic, ale sama nie wiem. Trudno mi stwierdzić dlatego dobrze, ze dziś mam wizytę i dostanę te domowe ktg bo ja chyba nawet przeocze skurcze przed porodem hahha
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny, a słyszałyście o takiej aplikacji na telefon, co weryfikuje skurcze? [emoji16] tzn klika się tam jak się ma skurcz i ona liczy odstępy itp? [emoji16] wiem wiem, mam za dużo czasu i myślę o pierdołach [emoji23]
Czemu? To nie pierdoła. Przydatne przed porodem właśnie. Nawet w tej książce „Pierwszy rok życia dziecka” była żeby do torby do szpitala wziąć stoper minutnik i odliczać odstępy od skurczy
Anulaa88
Tak, dostał 10/10. Wcześniej na usg niby miał ok.3800g[emoji4] duży margines błędu wyszedłOjej, jaka kruszynka. To super, że wszystko okej i ze tak przesiedział jednak skoro w 42 tyg ma 3,2 to prwnie wcześniej miał o wiele mniej
Śliczna [emoji7][emoji7] i waga piękna[emoji16]Dzien dobry
My już dziś po wizycie. Mała wazy 2400g, dziś dokładnie 33+3, a wychodzi na 34+2 także jest troszkę większa, ale to cieszyKTG wporzadku, skurcze cały czas na poziomie ok 70, a ja nawet tego nie odczuwam [emoji14] Lekarka mowila ze to jest okej
Pobierali mi dziś krew, a jutro znow mam wizytę z labolatorium, wiec tez będą... Takie dwa zdjęcia dostaliśmy, jedno standardowo z rączka [emoji14]
Zobacz załącznik 875345
Zaraz ci wyślę fajną [emoji4]tzn ze sklepu Play ściągniesz [emoji16]ostatnio sprawdzałam dziesięć[emoji23]Dziewczyny, a słyszałyście o takiej aplikacji na telefon, co weryfikuje skurcze? [emoji16] tzn klika się tam jak się ma skurcz i ona liczy odstępy itp? [emoji16] wiem wiem, mam za dużo czasu i myślę o pierdołach [emoji23]
miloscwczasachpopkultury
Widocznie nie masz jeszcze takich mocniejszych skurczy po prostuja też mam chyba wysoki próg bólu i wcześniej czułam tylko delikatne napinania brzucha, a teraz tak od wczoraj niektóre skurcze trochę zabolą
więc jak będziesz mieć mocniejsze, to na pewno poczujesz [emoji14]
Mam taka nadzieje
reklama