karkula309
Fanka BB :)
Klaudia a jeszcze zapytam.. raty allegro ? Ja nie korzystałam ale słyszałam dużo fajnych opiniiRaczej niepo mału zaczynam się z tym godzić
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klaudia a jeszcze zapytam.. raty allegro ? Ja nie korzystałam ale słyszałam dużo fajnych opiniiRaczej niepo mału zaczynam się z tym godzić
![]()
Koniecznie pokaż efekt końcowy[emoji4]witajcieja dziś obudziłam się przed 9
i czeka mnie sprzątanie w sypialni po malowaniu
muszę wszystko umyć
dziś już wstawimy łóżko, bo wczoraj jeszcze farba śmierdziała i nie dało się tam spać
kolor idealny, taki jaki chciałam
jak wstawimy łóżko i będzie w miarę ogarnięte to wstawię zdjęcie
jak się czujecie? mnie wczoraj cały dzień plecy bolały i strasznie mi drętwieją ręce w nocy. Czy któraś z Was też odczuwa drętwienie rąk w nocy? miłego dnia
![]()
Hejka[emoji847]
Razem z moja mała panną w brzuchu nie śpimy od 5[emoji85] mąż wyjechał w delegacje do Włoch, wroci w środę także mamy trochę czasu na odpoczynek. Stwierdzam ze przy mężu więcej robię niż bez niego [emoji3] byłam już po bułeczki i szamie śniadaniejakie plany na dzisiaj dziewczyny?[emoji846]
Też mam z przodu łożyskoCzasami jak patrzę na Wasze zdjęcia brzuszków i tych akrobacji to żałuję że mam łożysko na przedniej ścianieale za to mnie prawie w ogóle te kopniaczki nie bolą, chyba że grzebie mi paluszkami na wzgórku lonowym to wtedy tak.
![]()
MaleństwoJa się niby równo w terminie urodziłam a ważyłam 2650 [emoji23] także reguły nie ma![]()
Myślałam nad tym ale w ogóle nie zagłębialam się w temacie. Tam trzeba przedstawiać jakieś dokumenty czy coś ?Klaudia a jeszcze zapytam.. raty allegro ? Ja nie korzystałam ale słyszałam dużo fajnych opinii![]()
Ale te raty pewnie są weryfikowane jakoś tak jak w sklepach stacjonarnych? A Klaudia chyba pisała, że nie mają żadnego potwierdzenia, że jej Kamil pracujeKlaudia a jeszcze zapytam.. raty allegro ? Ja nie korzystałam ale słyszałam dużo fajnych opinii![]()
Nie wiem co tam trzeba przedstawić .. niby ten proces trwa krótko więc może akurat by się udałoTeż mam z przodu łożyskoi np niektórych ruchów nie czuję tylko widzę
Maleństwo [emoji173]️ ja miałam 56cm i 3700 [emoji14]
Myślałam nad tym ale w ogóle nie zagłębialam się w temacie. Tam trzeba przedstawiać jakieś dokumenty czy coś ?
Chyba popatrzę dzisiaj. Dziekii :-***
Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowanealbo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp ..
Czy tylko ja tak mam ?