reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
witajcie :) ja dziś obudziłam się przed 9 ;) i czeka mnie sprzątanie w sypialni po malowaniu :D muszę wszystko umyć :D dziś już wstawimy łóżko, bo wczoraj jeszcze farba śmierdziała i nie dało się tam spać :D kolor idealny, taki jaki chciałam :D jak wstawimy łóżko i będzie w miarę ogarnięte to wstawię zdjęcie :D jak się czujecie? mnie wczoraj cały dzień plecy bolały i strasznie mi drętwieją ręce w nocy. Czy któraś z Was też odczuwa drętwienie rąk w nocy? miłego dnia ;)

witajcie :) ja dziś obudziłam się przed 9 ;) i czeka mnie sprzątanie w sypialni po malowaniu :D muszę wszystko umyć :D dziś już wstawimy łóżko, bo wczoraj jeszcze farba śmierdziała i nie dało się tam spać :D kolor idealny, taki jaki chciałam :D jak wstawimy łóżko i będzie w miarę ogarnięte to wstawię zdjęcie :D jak się czujecie? mnie wczoraj cały dzień plecy bolały i strasznie mi drętwieją ręce w nocy. Czy któraś z Was też odczuwa drętwienie rąk w nocy? miłego dnia ;)
Koniecznie pokaż efekt końcowy[emoji4]

Wkoncu bezpieczny tydzień :)
29 stycz/ 9 lipiecZobacz załącznik 875286

Super brzuszek i gratulacje :)

U nas dziś tak :)

IMG_0766.JPG

I na 17 wizyta :)

Załączniki

• IMG_0766.JPG
    IMG_0766.JPG
    169,2 KB · Wyświetleń: 263
Hejka[emoji847]
Razem z moja mała panną w brzuchu nie śpimy od 5[emoji85] mąż wyjechał w delegacje do Włoch, wroci w środę także mamy trochę czasu na odpoczynek. Stwierdzam ze przy mężu więcej robię niż bez niego [emoji3] byłam już po bułeczki i szamie śniadanie ;) jakie plany na dzisiaj dziewczyny?[emoji846]

Cześć [emoji847]

Ja dopiero wstałam 15 min temu hah, mój wrócił po nocce o 6:30 to wyszedł z pieskiem, wziął prysznic i śpi do 14.

Ja właśnie tez wyszłam z pieskiem i idę myju. Pójdę do żabki po puszkę coli, bo muszę się obudzić i jakieś maliny i truskawki obowiązkowo ;) później odpoczynek hhehe. Na obiad jedynie dziś obiore ziemniaczki, jajko sadzone i kefir będzie i z głowy.

Po 16 wyjeżdżamy do lekarza. Po powrocie wstąpimy do marketu po większe zakupy spożywcze, do kaufa po karmę 10 kg dla pieska i do domku odpoczywać ;)

Czasami jak patrzę na Wasze zdjęcia brzuszków i tych akrobacji to żałuję że mam łożysko na przedniej ścianie :D ale za to mnie prawie w ogóle te kopniaczki nie bolą, chyba że grzebie mi paluszkami na wzgórku lonowym to wtedy tak.:oops:
Też mam z przodu łożysko :) i np niektórych ruchów nie czuję tylko widzę :)
Ja się niby równo w terminie urodziłam a ważyłam 2650 [emoji23] także reguły nie ma :D
Maleństwo ❤️ ja miałam 56cm i 3700 :p
Klaudia a jeszcze zapytam.. raty allegro ? Ja nie korzystałam ale słyszałam dużo fajnych opinii :)
Myślałam nad tym ale w ogóle nie zagłębialam się w temacie. Tam trzeba przedstawiać jakieś dokumenty czy coś ?
Chyba popatrzę dzisiaj. Dziekii :-***

Hej :*
Dzis moj mi odbiera wyniki gbs,ciekawe jak wyszlo.. ;)
Czuje sie jakas zmeczona.. ale nie moge lezec ,cos porobie.. moze energia mi wroci.. corcia robi dzis ogorkowa zupke :p moze ona mnie popedzi troszke..
@Paulana a takie czopki glicerynowe? Bo jedna dziewczyna na sali wlasnie je brala ,ale u niej nic nie skutkowaly i sila rzeczy miala lewatywe przed porodem..

Też mam z przodu łożysko :) i np niektórych ruchów nie czuję tylko widzę :)

Maleństwo [emoji173]️ ja miałam 56cm i 3700 [emoji14]

Myślałam nad tym ale w ogóle nie zagłębialam się w temacie. Tam trzeba przedstawiać jakieś dokumenty czy coś ?
Chyba popatrzę dzisiaj. Dziekii :-***
Nie wiem co tam trzeba przedstawić .. niby ten proces trwa krótko więc może akurat by się udało ;)

reklama
Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowane :D albo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp .. :D
Czy tylko ja tak mam ?

Ja doczekać się tez nie mogę, już wczoraj miałam jakiś dół tzn mówię do mojego, że ja już mam dosyć bycia w tej ciąży tzn pod takim względem, że chciałabym już tak za tydzień urodzic hah. On mnie pochwalił, ze pięknie wszystko znoszę, ze jestem dzielna i jest z nas dumny ;) miłe to było.

Ale torby to szpitala stoją naszykowane i ich nie chce mi się otwierać. Jedynie dziś dołożę już ostatnie potrzebne rzeczy i przeleje kosmetyki tzn szampon, żel do mycia i żel do twarzy do tych buteleczek. I tyle

Do góry