reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Gratuluję bezpiecznego tygodnia [emoji16] i jak psychiczne nastawienie? możesz rodzić czy jeszcze nie chcesz? [emoji16]
Dzieki :)
Psychicznie mogę rodzić chyba , jestem jeszcze spokojna o dziwo :D ale nie mogę jeszcze bo za tydzień w poniedziałek dopiero będę miała wszystkie świeże wyniki do teczki :) niech jeszcze mała posiedzi z tydzień albo dwa i może wychodzić :) i mam nadzieję że nie będzie max 3 kg ważyła tylko tak ciutke więcej żeby wyglądała jakoś w ubraniach bo mam na 56 najmniejsze , na 50 nie mam :D :D

reklama
@oliwiapatrycja to pięknie[emoji7][emoji16] to jeszcze tydzień i będziesz wszystko wiedzieć[emoji4] Szybko minęło[emoji4]
Jak nie sprawdzam codziennie w aplikacji który tydz już mam , tylko tak co kilka dni to jakoś szybciej zlatują mi tygodnie :) teraz żyje aby do wizyty bo ciekawa jestem wyników , będę mieć ktg , sprawdzi szyjkę i wtedy chciała bym już usłyszeć że coś zaczyna się już dziać :p

Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowane :D albo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp .. :D
Czy tylko ja tak mam ?

Jak nie sprawdzam codziennie w aplikacji który tydz już mam , tylko tak co kilka dni to jakoś szybciej zlatują mi tygodnie :) teraz żyje aby do wizyty bo ciekawa jestem wyników , będę mieć ktg , sprawdzi szyjkę i wtedy chciała bym już usłyszeć że coś zaczyna się już dziać :p
No i bardzo dobrze[emoji16] zdrowe podejście masz[emoji16] ten tydzień też szybko zleci[emoji8]

Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowane :D albo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp .. :D
Czy tylko ja tak mam ?
Ja wiem że na pewno tak nie mam [emoji23]
Mam torbe , chce ją trochę przepakować ale nie mogę się za to zabrać .. nie mówiąc o ciuszkach.. nie mam nic przygotowane i też lenistwo [emoji39]
Tylko ja się zastanawiam czy jest sens przygotowywać jak nie wiadomo jakie się dziecko urodzi. Czy nie prościej będzie jak mąż wybierze cos z szafki jak już mały będzie na świecie .. przecież to też jego dziecko niech się postara [emoji23][emoji23]

reklama
Czy tylko ja tak mam ?
Nie tylko, też tak mam [emoji16][emoji16]

Do góry