GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
O kurczę, jednak nie uda sie nic szybciej?Myślę , wrzesień / październik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę, jednak nie uda sie nic szybciej?Myślę , wrzesień / październik.
U mnie było podobnie. Tata poszedł do urzędu mnie zarejestrować jako Joanna a wrócił z aktem w którym byłam Janina ☺ moja mama jak to zobaczyła to nawet tato butów nie zdjął i musiał biegiem lecieć to odkręcić. Na szczęście się udało bo w tym samym dniu jeszcze. Na drugi dzień jakby poszedł to byłoby pozamiatane i byłabym Jasia zamiast Asia ☺Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.
A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?
A tak w ogole to Hejo.. ❤
@klaudiaa975 moja corcia jak byla mala mowila na kuzynke o imieniu Klaudia --> Kałka
@miloscwczasachpopkultury daj na luz, ludzie lubia drake i czepianie sie wszystkich nie patrzac na siebie..
@karkula309 tez nam humorek jeszcze
@KatiNails pieknie wygladacie ❤
@Gienio piekne to lozeczko ❤
@Vanilia120 ja tez myje okno dwa razy na rok przed muchami i po muchach [emoji23]
A tak.. nie bylo mnie dzis.. zrobilismy z mezulem jakies 200km objazdowki.. ogladalismy mieszkania i krag zainteresowanych sie zmniejsza pod koniec juz zaczal mnie bolec brzuch na dole od siedzenia i tych polskich drog teraz leze poza tym musze zmienic diete bo mam zaparcia i hemoroidy i zauwazylam ze krewka mi leci od trzech dni z dupci :/ tzn nie duzo takie tyci tyci kropeczki ,wiec te hemoroidki sa naruszane.. i nie wiem co jesc zeby bylo dobrze :/ wiem ze zero cukru.. i co jeszcze?
Dzis w nocy myslalam ze sama sobie zrobie cc ,mam tak pokopane zebro,ale bylam zla bo bolalo bardzo.. sie tak rozpychala jak cholera.. na zebro,pod zebro,nad zebrem,w miednice,biodra.. mam dosc..
Wyglada na to, ze wielu naszych tatusiów nie ogarnęła sytuacji pewnie juz w połowie drogi zapominali , jakie to miało byc imię a nie było kiedys opcji zadzwonić i sie podpytać . Mojego ponoć panie w urzędzie przekonały do zmiany i nie umiał odmówić .U mnie było podobnie. Tata poszedł do urzędu mnie zarejestrować jako Joanna a wrócił z aktem w którym byłam Janina ☺ moja mama jak to zobaczyła to nawet tato butów nie zdjął i musiał biegiem lecieć to odkręcić. Na szczęście się udało bo w tym samym dniu jeszcze. Na drugi dzień jakby poszedł to byłoby pozamiatane i byłabym Jasia zamiast Asia ☺
Boże jak mnie mój mały kopie po żebrach to nie mogę sobie pozycji znaleźć.. i te z prawej strony sobie upodobał.
Mój brzuszek też nieraz dziwnych kształtów przybiera. Nagle się kwadratowy robi☺ co te maluchy wtedy tam wyprawiają.. ☺Zobacz załącznik 875127 Wsysnela mi pępek [emoji23]
Torcik czekoladowy ☺
Ale wkurzyłam się bo nie mogłam ubić śmietany pierwszy raz w życiu. Mój mąż oczywiście z podtekstem do mnie, że wyszłam z wprawy ☺ musiałam użyć żelatyny jak nigdy i jakoś się krem uratował. Najgorzej , że sklepy były dziś zamknięte . Tak to pojechałabym kupić nową śmietanę.
No jakoś się udał.☺ oczywiście nie byłabym sobą w tej ciąży jakbym o czymś nie zapomniała. O świeczkach. I dmuchania nie było☺ ale mój stwierdził , że lepiej bo po wczorajszym grillu to jego dmuchanie w ogień byłoby niebezpieczne☺
Czasami jak patrzę na Wasze zdjęcia brzuszków i tych akrobacji to żałuję że mam łożysko na przedniej ścianie ale za to mnie prawie w ogóle te kopniaczki nie bolą, chyba że grzebie mi paluszkami na wzgórku lonowym to wtedy tak.Mój brzuszek też nieraz dziwnych kształtów przybiera. Nagle się kwadratowy robi☺ co te maluchy wtedy tam wyprawiają.. ☺
Gratuluję bezpiecznego tygodnia [emoji16] i jak psychiczne nastawienie? możesz rodzić czy jeszcze nie chcesz? [emoji16]Wkoncu bezpieczny tydzień
29 stycz/ 9 lipiecZobacz załącznik 875286