reklama
Każde dziecko będzie w innym stanie zależne od tyg wagi rozwoju nie ma co pytać w 35 może być w gorszym niż ten z 32 tak mówią położne i nie ma się co sugerować czyimś dzieckiem czy waga dziecka która nie zawsze idzie w parze w rozwojemW Jakim stanie są dzieci? Wszystko ok? Ta z 2020g nie ma stwierdzonej hipotrofii?
G
gosc12
Gość
Ale super !! :OZobacz załącznik 875036
Jasne
Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Swoją drogą jesli dziewczyny Facebookowe czytają to słowo do was .
Faktycznie ja też nie popieram tego co napisała @miloscwczasachpopkultury ( sory Karola )
Ale szlak mnie trafia jak czytam jakie obelgi sypią się na tym zasranym Facebooku pod jej adresem. Nie musimy się lubić , ale szacunek należy się każdej z nas. Same robicie to samo co Karolina a nawet gorzej , bo dziewczyna tylko napisała co myśli nie obrażając przy tym nikogo, nie wywołując nawet z imienia .. jakieś screeny prywatnego profilu ? Ona wyraziła swoje zdanie , mogło się nie spodobać ale to nie jest powód By ją szmacic publicznie bo ona nikogo publicznie nie obrażała , tak jak robicie to wy . Chcąc być na forum publicznym wypadałoby mieć choć trochę kultury zachowania w grupie [emoji107]
Nie ma problemu ja tylko napisałam, że zadziwiające jest to, że tak dużo się dzieciaczków rodzi się tak wcześnie i tyle. Wiadomo z powodów zdrowotnych na pewno to się dzieje, nikomu nic nie zarzucam ja nawet tego posta nie widze, myślałam, ze został usunięty. A jest nadal? Niech sobie i gownem smarują, wspolczuje im klasy. Bo ja nikogo nie obraziłam, napisałam tylko posta tak ogólnie tu.
Jaka kultura, tam to raczej tego nie ma. Nie wspominając już o tym spamie tam i 15 postach dziennie typu pytanie retoryczne.
karkula309
miloscwczasachpopkultury
Dziewczyny nie rozwijajcie kłótni i dyskusji bo wszystkie urodzimy jeszcze dzis a w tym wypadku musiałabym umyć włosy jeszcze i spakować jedzenie i przerwac picie zbozowki zajadając czekoladę a tak się nie chce. Zjadłam tak dużo dziś już że lewatywa musiała by być a tego nie robiłam nigdy, więc proszę nie narażacie mnie na taki stres
Hah ja tam nawet już nie zaglądam. Tylko patrzę jeszcze na zdj czy będą jakieś nowe maleństwa, reszta mnie nie interesuje. Szkoda mi czasu na takie bezwartościowe forum jak tamto. Niestety, ale taka prawda. Czasami czytajac tam posty mam wrażenie, ze piszą je 17 latki, a nie kobiety mające nowe życie w brzuszkach
Anulaa88
A ma instrukcję?[emoji23][emoji16]Miałam się wam pochwalić lezaczkiem więc proszę .. tak wygląda mój bujaczek tony love [emoji23] myślałam że będzie złożony bo używany a tu niespodzianka
Tatuś aż dzisiaj zaczął składać chyba nie może się doczekać małego [emoji23]Zobacz załącznik 875057
miloscwczasachpopkultury
Zgadzam się, szacunek jest najważniejszy. Rozumiem, że ciąża, że hormony buzują...Wy kobietki na tym forum to i owszem jesteście charakterne hehe, potraficie sobie dogadać, ale nie ma chamstwa i nikt się nie obraża ani nie wyskakuje z buźką w przypadku innego zdania i zwrócenia uwagi i takie coś rozumiem...Moim zdaniem świetnie się tutaj wszystkie dobrałyście i często dogadujecie się jakbyście się znały wiele lat, super sprawa i nawet jak są jakieś niedomówienia czy coś którejś nie pasi to piszecie to tutaj prosto z mostu a nie wynosicie po innych forach itp. Trzymam kciuki za Was i Wasze porody. Sama jestem z sierpnia i uważam że to super miesiąc więc powodzonka mamusie:-)
O jak miło dziękujemy i zapraszamy do czesciejszego udzielania się
Na kiedy masz termin?
Gienio
Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.Super, Gabryś pewnie będzie zadowolony. Siostra nie będzie zazdrosna?
Dobrze, że ja nie ma fb
A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?
reklama
madziula92
Super jest [emoji16]Zobacz załącznik 875036
Jasne
Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .