reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Szukam pomysłu na zawieszkę nad łóżeczkiem. Miały być papierowe origami takie bryły ale siostra mi tu mówi że takie ostre i że jak spadnie to coś się stanie heh, więc zaczęłam robić frędzle takie łososiowe. Zobaczę jak to będzie wyglądać.
IMG_20180708_123953.jpg

Załączniki

• IMG_20180708_123953.jpg
    IMG_20180708_123953.jpg
    784,5 KB · Wyświetleń: 303
reklama
Napisałaś co pomyślałaś. Ja też pisze co myślę i też się nie musi podobać :) może napisałaś to w taki sposób że ktoś to źle odebrał. Nawet nie wnikam .
Post dalej jest i zainteresowanie duże . 180 komentarzy ale nie ma co sobie zaprzątac głowy [emoji39]
Napisz że wyszłaś z pieskiem , zjadłaś śniadanie , co jadłaś , co będziesz robić i będzie jak dawniej , codzienna rutyna [emoji23][emoji23] jak już pisałaś to sorki , musiałam przeoczyć z nadmiaru emocji [emoji23]
Oj coś masz za dobry humorek masz, jak ja tak mam to zawsze u mnie to się kończy na wieczór płaczem :D

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p
Popieram! Ja w ogóle nie mam talentu do mycia szyb i to jedyny domowy obowiązek który zwalam na męża. Sama myje okna tylko w kuchni i tarasowe bo słynny już tu pies naskakuje mi na nie i jest brudne katastrofalnie co dwa dni. Zaś mój mąż okna dachowe na poddaszu umyl pierwszy raz od dwóch lat;) i co najlepsze żeby je całe ogarnąć potrzebowałby sciagaczki na statywie czy jakimś kijaszku A że nie kupił to umył do połowy:D
Jak dla mnie straszna jest forma Klaudyna
emoji16.png
emoji85.png
kojarzy mi się z klaunem a nie przepadam za nimi
Bardzo podoba mi się imię Klaudyna;) jak Klaudyna Potocka. Nietypowo A pięknie. Moim marzeniem było nazwać córkę Rita ale mój stwierdził że brzmi jak tania dziwka z Ukrainy. Mam nadzieję że nie ma tu żadnej rity i nikogo nie urazilam :D
Ja tez :) niedziela to się należy. Dziś na obiadek mój robi pizzę
emoji5.png
teraz oglądamy Gwiezdne wojny, odpoczniemy z 1,5 h i pójdziemy na dłuższy spacerek żeby piesek się wylatał. Później obiadek i dalej lenistwo ;)
Eh.. to przynajmniej spacer A ja dziś nic A nic. Na obiad mięsko mam gotowe tylko usmażyć. Ugotuje bob i pyrki. Nawet dzieci jakieś grzeczniejsze niż zwykle :D
Ja mam na imie Kinga i nie wydaje mi sie, zeby bylo jakies malo popularne a jednak w zyciu nie poznalam zadnej Kingi :D lubie je i zdrobnienia tez, nawet zgrubienia typu Kingucha :D
Poznałaś:D co prawda wirtualnie. Też jestem Kinga. I w życiu kilka King poznałam. Imię jak imię... przywyklam:D ale nie lubię jego form np kilka King, dac coś Kindze:)
Dziękuje :* a jak Ty masz na imię ?:)
jak wyżej;) Kinga;) zwana przez małżonka Kingulcem zgredziulcem na co mu powiadam że Kingusia słodziusia:D najlepsze że mieszkam praktycznie w Poznaniu i przed paroma laty w naszym zoo żyła Kinga kochana przez całe miasto:) była słonicą co jest mi wytykane w moim aktualnym stanie:D
Szukam pomysłu na zawieszkę nad łóżeczkiem. Miały być papierowe origami takie bryły ale siostra mi tu mówi że takie ostre i że jak spadnie to coś się stanie heh, więc zaczęłam robić frędzle takie łososiowe. Zobaczę jak to będzie wyglądać.
Zobacz załącznik 875062
Ooo, jak pomysłowo. Koniecznie pokaż jak skończysz:)

Oj coś masz za dobry humorek masz, jak ja tak mam to zawsze u mnie to się kończy na wieczór płaczem :D
Ee to u mnie jest trochę inaczej . Ja mam średnio 6 dni dobrego humoru na 1 dzień trochę gorszego [emoji39]
Staram się z wielu żeby śmiać i nie przejmować się bo to skraca życie a i tak nic nie da :) ale wiadomo, no nie zawsze się da [emoji39]

@klaudiaa975
Tak u humorek dopisuje nawet i teraz [emoji39]
Może myśl że jadę do teściowej na kotlety z żurawiną i ananasem tak na mnie działa ?
Pozatym wszystko ok , coraz bardziej nie mogę doczekać się sierpnia ;)

Słodko słone dania :D nie zjadłabym chyba :D ale smacznego :) moja mama robi sałatkę z ananasem , szynka , serem lub zamawia pizze z ananasem. Nie rozumiem tego [emoji16]

Ha ha ah ci tatusiowie :) w sumie ciesze sie , ze mi zmienił na Magdalena lubie swoje imię , w tamtych czasach było dosc popularne .
Ja też wolałam Kasia niż Iza ale teraz córcia na być Iza bo dzieciom się bardzo podoba i m też, mi też jakoś się podoba jak oni mówią do brzucha Izabelka to, Izabelka tamto:)

Ee to u mnie jest trochę inaczej . Ja mam średnio 6 dni dobrego humoru na 1 dzień trochę gorszego [emoji39]
Staram się z wielu żeby śmiać i nie przejmować się bo to skraca życie a i tak nic nie da :) ale wiadomo, no nie zawsze się da [emoji39]
Mój mąż taki jest. Do wszystkiego podchodzi na luzie, nie przyjmuje się. Ja to z kolei jestem nerwus, wszystko muszę mieć zaplanowane, poukładane a jak coś wyjdzie nie tak hak trzeba to zaraz się stresuję, martwię. Uczę się od niego żeby bardziej wyluzować ale nie bardzo mi to wychodzi

reklama
Ja też wolałam Kasia niż Iza ale teraz córcia na być Iza bo dzieciom się bardzo podoba i m też, mi też jakoś się podoba jak oni mówią do brzucha Izabelka to, Izabelka tamto:)
Tak bardzo ładne imię , tez mi sie podoba . A ja wymyśliłam , ze skoro moja malutka ma miec bardzo oryginalne imię a społeczeństwo jest niestety mało tolerancyjne dam jej 2 imiona ( na wszelki wypadek ) bedzie Astrid Magdalena lub Astrid Antonina .

Do góry