reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 875036
Jasne ;)

Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak :)jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .

Wow, ale cudo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Nie ma problemu :) ja tylko napisałam, że zadziwiające jest to, że tak dużo się dzieciaczków rodzi się tak wcześnie i tyle. Wiadomo z powodów zdrowotnych na pewno to się dzieje, nikomu nic nie zarzucam :) ja nawet tego posta nie widze, myślałam, ze został usunięty. A jest nadal? Niech sobie i gownem smarują, wspolczuje im klasy. Bo ja nikogo nie obraziłam, napisałam tylko posta tak ogólnie tu.
Jaka kultura, tam to raczej tego nie ma. Nie wspominając już o tym spamie tam i 15 postach dziennie typu pytanie retoryczne.
Napisałaś co pomyślałaś. Ja też pisze co myślę i też się nie musi podobać :) może napisałaś to w taki sposób że ktoś to źle odebrał. Nawet nie wnikam .
Post dalej jest i zainteresowanie duże . 180 komentarzy ale nie ma co sobie zaprzątac głowy [emoji39]
Napisz że wyszłaś z pieskiem , zjadłaś śniadanie , co jadłaś , co będziesz robić i będzie jak dawniej , codzienna rutyna [emoji23][emoji23] jak już pisałaś to sorki , musiałam przeoczyć z nadmiaru emocji [emoji23]

Miałam się wam pochwalić lezaczkiem więc proszę .. tak wygląda mój bujaczek tony love [emoji23] myślałam że będzie złożony bo używany a tu niespodzianka
Tatuś aż dzisiaj zaczął składać chyba nie może się doczekać małego [emoji23]Zobacz załącznik 875057

Wow nie wiedziałam że można go tak rozłożyć na części :)u mnie stoi pod folią sobie ale muszę go wydostać i przeprac trochę.

Napisałaś co pomyślałaś. Ja też pisze co myślę i też się nie musi podobać :) może napisałaś to w taki sposób że ktoś to źle odebrał. Nawet nie wnikam .
Post dalej jest i zainteresowanie duże . 180 komentarzy ale nie ma co sobie zaprzątac głowy [emoji39]
Napisz że wyszłaś z pieskiem , zjadłaś śniadanie , co jadłaś , co będziesz robić i będzie jak dawniej , codzienna rutyna [emoji23][emoji23] jak już pisałaś to sorki , musiałam przeoczyć z nadmiaru emocji [emoji23]

Hah chyba pisałam :D o to niezły fejm tam mam. One chyba mało zdają sobie sprawę, że szkodzą sobie tym nakręceniem gownoburzy bardziej niż ja „zaszkodziłam” swoją poranna wzmianka o nich.

Teraz tak żartobliwie, ale jak będą jakieś porody to będę czuła się „winna”, bo dałam powód do „stresu” i nakręcania się hah.

reklama
Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.

A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?;)
To tak jak mój tata. Miałam być Iza a on mnie zarejestrował Kasia choć moje obie babcie to też Kasie:)

Do góry