reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hah dziewczynki na forum fb nieźle szpiegują u nas, bo już jedna napędza sztuczne zamieszanie i zrobiła screena mojego wpisu na temat tego, że powiadomiłam o porodzie następnej dziewczyny. Jak zwykle musi tam być rozryweczka i posty co 10 minut :)

Tak, to tez droga Karolino możesz zescreenowac i wstawić jeśli masz nudna niedziele ;)

Mnie to bawi, czekam na lincz w komentarzach tam hah.

Chyba nic złego nie zrobiłaś :) Z tego wynika że w drugą stronę też idą informacje :). Eeeeeh olać. Nie rozumiem problemu.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie rozumiem takich idiotycznych zachowań, screenowania, szukania sensacji, sytuacji do kłótni itp... tym bardziej w ciąży takie zachowania rażą w oczy. Nie zazdroszczę dzieciątkom w brzuchu takich podłych i wyrachowanych matek. Według mnie forum to miejsce do wyrażania swoich opinii, dzielenia się doświadczeniami ale także obawami szczególnie jeśli jest się w pierwszej ciąży i miło spotkać się tu ze zrozumieniem i szacunkiem ze strony innych kobiet a nie z hejtem i chamstwem. Po to są fora żeby pisać, przedstawiać własne opinie i nie zawsze inni muszą się z tym zgadzać ale szukanie pretekstów do chorych akcji jest bez sensu... Proponuję wyjść na spacer, zrobić jakiś obiad niedzielny, spędzić czas z rodziną a nie bawić się w jakieś burdy w wirtualnym świecie jeszcze do tego będąc w ciąży, szkoda nerwów i po co podnosić ciśnienie maluszkom w brzuchu.
Ja rozumiem może komuś się nie podobać czyjeś zdanie , to co ktoś zrobił , czy napisał.
Mi też się to często nie podoba ale jednak szanujmy się . Każdy ma jakiś charakterek i forum to dobre miejsce by go pokazać.
Tak jak napisałaś po co się nakrecac , szukać powodu do kłótni . My tutaj na szczęście mamy taką zasadę że jak ktoś napisze coś głupiego co nam się nie podoba to zazwyczaj to ignorujemy i nie kłócimy się często.
Za pokój na świecie ! [emoji111]️[emoji111]️[emoji111]️

Miałam być Kinga albo Piotruś [emoji3] pol życia przeżywałam czemu Karolina a nie Kinga?![emoji23]

Wiesz, zmienić zawsze możesz :p
Ja mam za to Paula a do dziś niektórzy mówią Paulina :/ w urzędowych sprawach też czasem bywa że ktoś mnie samą poprawi jakbym miała w takich wypadkach podawać zdrobnienia :)

B3DE63BE-4340-495C-9452-7D38EEFF58AC.jpeg
Pokaż później efekty :)
Jasne ;)

Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak :)jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .

Załączniki

• B3DE63BE-4340-495C-9452-7D38EEFF58AC.jpeg
    B3DE63BE-4340-495C-9452-7D38EEFF58AC.jpeg
    364,7 KB · Wyświetleń: 339
Swoją drogą jesli dziewczyny Facebookowe czytają to słowo do was .

Faktycznie ja też nie popieram tego co napisała @miloscwczasachpopkultury ( sory Karola )
Ale szlak mnie trafia jak czytam jakie obelgi sypią się na tym zasranym Facebooku pod jej adresem. Nie musimy się lubić , ale szacunek należy się każdej z nas. Same robicie to samo co Karolina a nawet gorzej , bo dziewczyna tylko napisała co myśli nie obrażając przy tym nikogo, nie wywołując nawet z imienia .. jakieś screeny prywatnego profilu ? Ona wyraziła swoje zdanie , mogło się nie spodobać ale to nie jest powód By ją szmacic publicznie bo ona nikogo publicznie nie obrażała , tak jak robicie to wy . Chcąc być na forum publicznym wypadałoby mieć choć trochę kultury zachowania w grupie [emoji107]

reklama
Do góry