reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 875036
Jasne ;)

Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak :)jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .
Super, Gabryś pewnie będzie zadowolony. Siostra nie będzie zazdrosna?

Dobrze, że ja nie ma fb:)

reklama
Dziewczyny nie rozwijajcie kłótni i dyskusji bo wszystkie urodzimy jeszcze dzis :p a w tym wypadku musiałabym umyć włosy jeszcze i spakować jedzenie i przerwac picie zbozowki zajadając czekoladę a tak się nie chce. :)Zjadłam tak dużo dziś już że lewatywa musiała by być a tego nie robiłam nigdy, więc proszę nie narażacie mnie na taki stres :)

Ja rozumiem może komuś się nie podobać czyjeś zdanie , to co ktoś zrobił , czy napisał.
Mi też się to często nie podoba ale jednak szanujmy się . Każdy ma jakiś charakterek i forum to dobre miejsce by go pokazać.
Tak jak napisałaś po co się nakrecac , szukać powodu do kłótni . My tutaj na szczęście mamy taką zasadę że jak ktoś napisze coś głupiego co nam się nie podoba to zazwyczaj to ignorujemy i nie kłócimy się często.
Za pokój na świecie ! [emoji111]️[emoji111]️[emoji111]️
Zgadzam się, szacunek jest najważniejszy. Rozumiem, że ciąża, że hormony buzują...Wy kobietki na tym forum to i owszem jesteście charakterne hehe, potraficie sobie dogadać, ale nie ma chamstwa i nikt się nie obraża ani nie wyskakuje z buźką w przypadku innego zdania i zwrócenia uwagi i takie coś rozumiem...Moim zdaniem świetnie się tutaj wszystkie dobrałyście i często dogadujecie się jakbyście się znały wiele lat, super sprawa i nawet jak są jakieś niedomówienia czy coś którejś nie pasi to piszecie to tutaj prosto z mostu a nie wynosicie po innych forach itp. Trzymam kciuki za Was i Wasze porody. Sama jestem z sierpnia i uważam że to super miesiąc więc powodzonka mamusie:-)

Ja jako mama leżącą od 14 tygodnia jutro zaczynam 35+0, więc jestem bardzo szczęśliwa. Nigdy bym nie pomyślała że dotrwam do tego czasu! Czuje trochę ulgę na sercu, ale oby wytrwać jeszcze dwa tygodnie i zacznę już gotować w domu obiady, siedzieć przed tv a nie leżeć, chodzić po podwórku i delikatnie sprzątać.:D ale im bliżej poród tym bardziej się boję, że coś może pójść nie tak i że moje leżenie mogło by pójść na marne :no: mimo to staram się myśleć pozytywnie!
Podziwiam za wytrwałość i gratuluję :*
Ja trzy tygodnie leżałam , z wstawaniem na siku, zrobieniem sobie jedzenia i było ciężko. Dobrze, że już jesteś tak bliziutko :)
Ej...opiekowałam się jedną Klaudią kiedyś[emoji16]mówiłam na nią Klaudusia albo Klaudynka[emoji16] (chociaż wiem, że jest też imię Klaudyna)[emoji4]
Strasznie długie te zdrobnienia :p
No z lekka Ci cisną:)
Na której tej grupie takie afery są ? Sierpniowe mamy , mamusie ? Podajcie dokładna nazwę ?
Hej dziewczynki :)
Co tam? U mnie leniwa niedziela ale kurze musialam powycierac haha :)
Czy ktos bierze walizke na kółkach do szpitala? Bo mam taka sredniej wielkości i tak sobie mysle ze w niej byloby mi najlepiej wszystko poukładać, tylko zastanawiam się czy nie bede wyglądać jak kosmita z tą torbą:D ;D :)
Nie głupi pomysł wcale.jesli będzie Ci wygodnie wziąć jedna taka duza na kółkach to czemu nie :) ja mam jedną dla siebie taka do ręki, druga też do ręki ale ma w kieszonce rączkę i można jechać na kółeczkach :)
Ja myślę że nie tyle szpieguje co dziewczyna jest na kilku grupach na raz :)
Ja też jestem i ty też [emoji14]
Czyta , może się wypowiada , może nie . Nie wiem [emoji39] tutaj jest dużo dziewczyn na tym forum , a mało się udziela :)Czemu brzydkiego? Mój mąż np chciałby tak nazwać córkę więc chyba nie jest tak źle [emoji8]

Jak samopoczucie twoje ? :)
Nie wiem, jakieś takie ciężkie mi się wydaje
Dobre , dziekii :) miałam parę skurczy w nocy , ale przeszły. Grill nad wodą nie wypalił więc gotujemy rosół, może posciagamy wszystko z łóżeczka, wypierzemy :) a u Ciebie ? Chumorek widziałam był super :D

Ja mam dziś dzień leniucha. Poza odkurzaniem i szybkim obiadem planuje jedynie nicnierobienie i tarzanie się na kanapie z pilotem w ręce przelaczajac między odmóżdżającymi programami.
Mało ambitnie ale cóż ;)

Macie dziewczyny piękne imiona. Zarówno Karolina, Malwina, Klaudia są takie dźwieczne i kobiece. Bardzo mi się podobają.
Dziękuje :* a jak Ty masz na imię ?:)

Ja mam walizkę na kolkach:) mniej związków że szpitala mi tam wejdzie:D bo na twardym będzie stać. I torbę na ramię z wózka starą,rzeczy dla Małej.

Piszecie o imionach, wszystkie są piekne:-) jeśli dobrze się z nimi czujemy:-) ja mojego kiedyś nie lubiłam...Ale już lubie:D miło mi, Agata jestem:D
Agata, Agatka. Mi się bardzo podoba :):)

Dziewczyny nie rozwijajcie kłótni i dyskusji bo wszystkie urodzimy jeszcze dzis :p a w tym wypadku musiałabym umyć włosy jeszcze i spakować jedzenie i przerwac picie zbozowki zajadając czekoladę a tak się nie chce. :)Zjadłam tak dużo dziś już że lewatywa musiała by być a tego nie robiłam nigdy, więc proszę nie narażacie mnie na taki stres :)
Masz rację haha:)

reklama
Do góry