reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam walizkę na kolkach:) mniej związków że szpitala mi tam wejdzie:D bo na twardym będzie stać. I torbę na ramię z wózka starą,rzeczy dla Małej.

Piszecie o imionach, wszystkie są piekne:-) jeśli dobrze się z nimi czujemy:-) ja mojego kiedyś nie lubiłam...Ale już lubie:D miło mi, Agata jestem:D

Tez bardzo ładnie :) ja tez mam walizkę i torbę sportowa
IMG_0672.JPG

Załączniki

• IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    151,1 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Ja mam dziś dzień leniucha. Poza odkurzaniem i szybkim obiadem planuje jedynie nicnierobienie i tarzanie się na kanapie z pilotem w ręce przelaczajac między odmóżdżającymi programami.
Mało ambitnie ale cóż ;)

Macie dziewczyny piękne imiona. Zarówno Karolina, Malwina, Klaudia są takie dźwieczne i kobiece. Bardzo mi się podobają.
Nie no , ja lubię swoje imię :)
Uważam że każde imię ma w sobie jakieś piękno , dlatego też tak ciężko wybrać dziecku imię i wiadomo jednemu się podoba, drugiemu nie :)

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p

Oj tak. U mnie w pt będą generalne porządki i okna umyje mój Bartek, ja wole nie ryzykować mimo, ze będę już miała 37 tydzień czyli 38 zaczęty

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p

Mnie tez sie nie chce, mama tylko ostatnio umyła mi okna w salonie i kuchni, ja dużo okien nie mam ale za to wielkie, od sufitu do podłogi każde, jedynie w kuchni małe ale szerokie [emoji3] maz kupił mi karchera do mycia, szybciej sie myje i lżej ale to i tak myśle ze nie zajęcie dla mnie w ciazy [emoji3] poczekam do świat z reszta [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej dziewczynki :)
Co tam? U mnie leniwa niedziela ale kurze musialam powycierac haha :)
Czy ktos bierze walizke na kółkach do szpitala? Bo mam taka sredniej wielkości i tak sobie mysle ze w niej byloby mi najlepiej wszystko poukładać, tylko zastanawiam się czy nie bede wyglądać jak kosmita z tą torbą:D ;D :)
Ja też biorę małą na kółkach[emoji4]
Jak dla mnie straszna jest forma Klaudyna [emoji16] [emoji85] kojarzy mi się z klaunem a nie przepadam za nimi
Dla mnie też[emoji16] Klaudia ślicznie, ale Klaudyna już nie[emoji4]

Ja mam na imie Kinga i nie wydaje mi sie, zeby bylo jakies malo popularne a jednak w zyciu nie poznalam zadnej Kingi :D lubie je i zdrobnienia tez, nawet zgrubienia typu Kingucha :D

Miałam być Kinga albo Piotruś [emoji3] pol życia przeżywałam czemu Karolina a nie Kinga?![emoji23]

Ciekawe czy się dowiemy czy ma niesmierdzaca piwnice :)
O tak w nocy humor mnie nie opuścił , ale należy mi się [emoji23]
Właśnie tak czułam że jak to rano doczytacie to już nie będzie tak śmiesznie .. [emoji23] no nic , humor o 1 w nocy jest inny widoczniej [emoji39]
Ale było śmiesznie [emoji16]

reklama
Ja nie rozumiem takich idiotycznych zachowań, screenowania, szukania sensacji, sytuacji do kłótni itp... tym bardziej w ciąży takie zachowania rażą w oczy. Nie zazdroszczę dzieciątkom w brzuchu takich podłych i wyrachowanych matek. Według mnie forum to miejsce do wyrażania swoich opinii, dzielenia się doświadczeniami ale także obawami szczególnie jeśli jest się w pierwszej ciąży i miło spotkać się tu ze zrozumieniem i szacunkiem ze strony innych kobiet a nie z hejtem i chamstwem. Po to są fora żeby pisać, przedstawiać własne opinie i nie zawsze inni muszą się z tym zgadzać ale szukanie pretekstów do chorych akcji jest bez sensu... Proponuję wyjść na spacer, zrobić jakiś obiad niedzielny, spędzić czas z rodziną a nie bawić się w jakieś burdy w wirtualnym świecie jeszcze do tego będąc w ciąży, szkoda nerwów i po co podnosić ciśnienie maluszkom w brzuchu.

Do góry