reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Niezła burza na fb [emoji85]
Co do imienia, ja tez Karolina, niby imię teraz takie nieczęste i nie takie popularne ale jak widać dużo nas, w szkole miałam 2 w klasie, na studiach 3 w grupie a teraz tez nas tu trochę [emoji3] jak byłam mała to nie lubiłam tego imienia a teraz fajne, chociaż trzęsie mnie jak ktoś do mnie mówi KAROLCIU [emoji35]

reklama
Ja myślę że nie tyle szpieguje co dziewczyna jest na kilku grupach na raz :)
Ja też jestem i ty też [emoji14]
Czyta , może się wypowiada , może nie . Nie wiem [emoji39] tutaj jest dużo dziewczyn na tym forum , a mało się udziela :)Czemu brzydkiego? Mój mąż np chciałby tak nazwać córkę więc chyba nie jest tak źle [emoji8]
Jak samopoczucie twoje ? :)

No pewnie tak :) widać, że się nudzi w ciąży heh ;)

Ja mam dziś dzień leniucha. Poza odkurzaniem i szybkim obiadem planuje jedynie nicnierobienie i tarzanie się na kanapie z pilotem w ręce przelaczajac między odmóżdżającymi programami.
Mało ambitnie ale cóż ;)

Macie dziewczyny piękne imiona. Zarówno Karolina, Malwina, Klaudia są takie dźwieczne i kobiece. Bardzo mi się podobają.

Hej dziewczynki :)
Co tam? U mnie leniwa niedziela ale kurze musialam powycierac haha :)
Czy ktos bierze walizke na kółkach do szpitala? Bo mam taka sredniej wielkości i tak sobie mysle ze w niej byloby mi najlepiej wszystko poukładać, tylko zastanawiam się czy nie bede wyglądać jak kosmita z tą torbą:D ;D :)
Ja mam walizkę na kolkach:) mniej związków że szpitala mi tam wejdzie:D bo na twardym będzie stać. I torbę na ramię z wózka starą,rzeczy dla Małej.

Piszecie o imionach, wszystkie są piekne:-) jeśli dobrze się z nimi czujemy:-) ja mojego kiedyś nie lubiłam...Ale już lubie:D miło mi, Agata jestem:D

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p
Ile czasu zajmuje Ci mycie tych wszystkich okien? [emoji79] ja mam 2 wiec 2 razy do roku mozna umyc :D

Witajcie , u mnie zapowiada sie kolejny gorący dzień . Dzis przylatuje moj maź - miał za zadanie kupic mi torbę do szpitala , bo ja jeszcze nic a nic nie spakowana , jestem ciekawa jaka kupił :) jutro zaczynam ja pakować i od jutra zaczynam zmiany w domu. Czeka mnie masa pakowania , wyrzucania niepotrzebnych rzeczy - tych z pokoików dziecięcych a męża rozkręcanie i skręcanie mebli i przeniesienie naszego magazynu - gdzies , musimy te kartony jakos poupychać . Mam fajny pomysł na łóżko dla Gabrysia - robię je ze stolarzem , mysle ze młodemu sie spodoba ,ja na jego miejscu byłabym przeszczęśliwa :)

Zaraz zajrze na FB zobaczyć te słodziaki co sie urodziły .
Pokaż później efekty :)

reklama
Ja mam dziś dzień leniucha. Poza odkurzaniem i szybkim obiadem planuje jedynie nicnierobienie i tarzanie się na kanapie z pilotem w ręce przelaczajac między odmóżdżającymi programami.
Mało ambitnie ale cóż ;)

Macie dziewczyny piękne imiona. Zarówno Karolina, Malwina, Klaudia są takie dźwieczne i kobiece. Bardzo mi się podobają.

Ja tez :) niedziela to się należy. Dziś na obiadek mój robi pizzę [emoji5] teraz oglądamy Gwiezdne wojny, odpoczniemy z 1,5 h i pójdziemy na dłuższy spacerek żeby piesek się wylatał. Później obiadek i dalej lenistwo ;)

Do góry