reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hah dziewczynki na forum fb nieźle szpiegują u nas, bo już jedna napędza sztuczne zamieszanie i zrobiła screena mojego wpisu na temat tego, że powiadomiłam o porodzie następnej dziewczyny. Jak zwykle musi tam być rozryweczka i posty co 10 minut :)

Tak, to tez droga Karolino możesz zescreenowac i wstawić jeśli masz nudna niedziele ;)

Mnie to bawi, czekam na lincz w komentarzach tam hah.

reklama
Kochana mnie to nie męczy , przeczytam , odpisze , zapomnę . jak nie zapomnę to zapytam jak jest . Ale ciebie to męczy na pewno [emoji8] także nie chodzi o to żebyś nie pisała , a o to żebyś się tak nie martwiła.

Pamiętasz jak tyle razy mówiłaś że lekarze zwiastują ci poród przedwczesny ? A jednak duża szansa że donosisz bo zostało ci prawie nic :)

Byłas pewna że ból tylka będzie do porodu a tu miła niespodzianka, przechodzi.

I to wszystko tak bardzo przeżywałas ..zamartwiałas się na szczęście niepotrzebnie [emoji8][emoji8]
Postaw sobie faktycznie cel nie stresować się do porodu . Odpocznij póki jeszcze odpoczac się da. Skup się na Kamilu. On też cię potrzebuje. Tez chciałby widzieć cię szczęśliwa na pewno [emoji57]
A no to widzisz, tak mnie nastraszyli. Zostało mi to w glowie. Teraz znowu bakteria , że wcześniej mi wody odejdą i mogę nie zdążyć się podleczyć. Od 30tygodnia ciągle jakieś niespodzianki. Ale nasz racje, zamiast się cieszyć końcówka to się martwię. Więc nie będę [emoji16]

Oj mi się wydaję, że wszystko można robić ale z głową i oczywiście jeśli ciąża nie jest zagrożona i lekarz nie zaleca leżenia.
Mi nic nie dolega ale nie myje wszystkich okien na raz, tylko dzis jedno w poniedziałek kolejne i tak powoli sobie robię :)

Świetny :)

O coli nie pomyślałam, zresztą nic nie mam do jedzenia w torbie ale coś dołożę jak piszecie o tym. Hihi mała puszka coli zawsze się zmieści i tak myślę o krowkach lub mleczku w tubce :laugh2:

Padlam ze śmiechu :laugh2:
Ja też się wzięłam za okna. Jedno na dzień ☺ Mąż zdjął firanki i powiesi nowe. Na drabinę to już nie wchodzę. Bez przesady. Ale mam myjkę fajną z Lidla do ściągania wody z szyby to się nie namacham.

Hah dziewczynki na forum fb nieźle szpiegują u nas, bo już jedna napędza sztuczne zamieszanie i zrobiła screena mojego wpisu na temat tego, że powiadomiłam o porodzie następnej dziewczyny. Jak zwykle musi tam być rozryweczka i posty co 10 minut :)

Tak, to tez droga Karolino możesz zescreenowac i wstawić jeśli masz nudna niedziele ;)

No z lekka Ci cisną:)

Hej dziewczynki :)
Co tam? U mnie leniwa niedziela ale kurze musialam powycierac haha :)
Czy ktos bierze walizke na kółkach do szpitala? Bo mam taka sredniej wielkości i tak sobie mysle ze w niej byloby mi najlepiej wszystko poukładać, tylko zastanawiam się czy nie bede wyglądać jak kosmita z tą torbą:D ;D :)

reklama

Ja myślę że nie tyle szpieguje co dziewczyna jest na kilku grupach na raz :)
Ja też jestem i ty też [emoji14]
Czyta , może się wypowiada , może nie . Nie wiem [emoji39] tutaj jest dużo dziewczyn na tym forum , a mało się udziela :)
Wy chociaż macie jakieś zdrobnienia :D do mojego brzydkiego imienia nie ma :(
Czemu brzydkiego? Mój mąż np chciałby tak nazwać córkę więc chyba nie jest tak źle [emoji8]
Jak samopoczucie twoje ? :)

Do góry