reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z tego co wiem, to jedna miała skoki ciśnienia 190/100, od dawna leżała w szpitalu i lekarze zrobili jej cc. Więc to raczej nie zależne od niej. Ważne że z maluszkiem wszystko dobrze.

Jasne :) po prostu dziwi mnie już taki ogromny wysyp dzieci. Może tez dlatego, że ja mam tak super, bezobjawową ciąże, że nawet dziś w 36+1 czuje się idealnie i nic nie boli, nie dolega. Najważniejsze, ze maluszki zdrowe i całe :)

Jutro wizytę mam na 17, niby ostatnia i dostanę do domku te ktg [emoji173]️

reklama
Dzień dobry.

Właśnie wyjechaliśmy od rodziców. Dzieci zostały i jakoś mi tak smutno:( nie lubię się z nimi rozstawać ale odpocznę bez niech. Dostaliśmy obiad na 3dni, poza tym ja nie mam już sił na codzienne spacery, wypady nad morze, place zabaw itp a moja mam jest jeszcze mloda,,energiczna to będzie im codziennie coś wymyślać.

Fajnie, że milo spędziłaś wieczór :) humor pewnie zaraz lepszy

Ty się ciesz, że na niego tak dzialasz [emoji14]

@Bajunia to wczoraj miałaś wesoło ale najgorsze dziś to sprzątanie ale całe szczęście, że są zmywarki :)
A jaki torcik dziś robisz dla męża?

Najważniejsze, że tam nie pada:) udanego wyjazdu

Dzien dobry :) ale wieści od rana. Dobrze, że z dziećmi wszystko w miarę w porządku.
A mnie az strach coraz większy zaczyna ogarniać, że to może się zacząć przed planowanym cc. A ja nie nam torby z jedzeniem ha ha spakowanej po wczorajszych naszych pomysłach:laugh2:.
Pewnie :) super było, wyjść do ludzi, porozmawiać,miło spędzić czas [emoji23][emoji16]

Dzień dobry.

Właśnie wyjechaliśmy od rodziców. Dzieci zostały i jakoś mi tak smutno:( nie lubię się z nimi rozstawać ale odpocznę bez niech. Dostaliśmy obiad na 3dni, poza tym ja nie mam już sił na codzienne spacery, wypady nad morze, place zabaw itp a moja mam jest jeszcze mloda,,energiczna to będzie im codziennie coś wymyślać.
Odpoczniesz[emoji4] A babcia na pewno się cieszy, że ma wnuki u siebie[emoji16]

Dzień dobry:) ja niedawno wstałam, zaraz śniadanko i leniuchowanie dzisiaj;) sypialnia pomalowana, my śpimy w salonie, mieliśmy zamiar dziś wieczorem wstawić łóżko ale chyba jeszcze będzie czuć farbę:/ mały kopie od rana :)

Spotkałam wczoraj koleżankę, z którą chodziłam do podstawówki. Nie widzialam się z nią z 6lat. Ma 5letnia córkę i półrocznego synka.
Synka urodziła w 6m-ci ciąży ale na szczęście zdrowy. Miała krwotok w ciąży, lekarze zatamowali.po kilku dniach w szpitalu znów krwotok i musieli jej zrobić cc w 26tc. 2tyg po porodzie znów krwotok wewnątrzmaciczny, operacja. Usunęli jej wszystko macicę wraz z przydatkami. Ledwo z życiem uszła. Masakra jak mi to opowiedziała. Dobrze, ze nasze maluszki nawet te z końca sierpnia są już w miarę w bezpiecznym tygodniu ciąży.

Witajcie , u mnie zapowiada sie kolejny gorący dzień . Dzis przylatuje moj maź - miał za zadanie kupic mi torbę do szpitala , bo ja jeszcze nic a nic nie spakowana , jestem ciekawa jaka kupił :) jutro zaczynam ja pakować i od jutra zaczynam zmiany w domu. Czeka mnie masa pakowania , wyrzucania niepotrzebnych rzeczy - tych z pokoików dziecięcych a męża rozkręcanie i skręcanie mebli i przeniesienie naszego magazynu - gdzies , musimy te kartony jakos poupychać . Mam fajny pomysł na łóżko dla Gabrysia - robię je ze stolarzem , mysle ze młodemu sie spodoba ,ja na jego miejscu byłabym przeszczęśliwa :)

Zaraz zajrze na FB zobaczyć te słodziaki co sie urodziły .

Spotkałam wczoraj koleżankę, z którą chodziłam do podstawówki. Nie widzialam się z nią z 6lat. Ma 5letnia córkę i półrocznego synka.
Synka urodziła w 6m-ci ciąży ale na szczęście zdrowy. Miała krwotok w ciąży, lekarze zatamowali.po kilku dniach w szpitalu znów krwotok i musieli jej zrobić cc w 26tc. 2tyg po porodzie znów krwotok wewnątrzmaciczny, operacja. Usunęli jej wszystko macicę wraz z przydatkami. Ledwo z życiem uszła. Masakra jak mi to opowiedziała. Dobrze, ze nasze maluszki nawet te z końca sierpnia są już w miarę w bezpiecznym tygodniu ciąży.
Ojej jakie szczęście , ze z maluchem i koleżanka wszystko dobrze . Naprawdę rozne rzeczy moga sie przydarzyć , wiec ja juz jestem niezmiernie szczęśliwa , ze dotarłam do 34 tygodnia ciąży bez większych problemów i mam nadzieje , ze poród tez bedzie Ok bez komplikacji i wam wszystkim tez tego zycze , juz tak naprawdę doszłyśmy daleko i jestesmy bardzo dzielne <3

reklama
Ojej jakie szczęście , ze z maluchem i koleżanka wszystko dobrze . Naprawdę rozne rzeczy moga sie przydarzyć , wiec ja juz jestem niezmiernie szczęśliwa , ze dotarłam do 34 tygodnia ciąży bez większych problemów i mam nadzieje , ze poród tez bedzie Ok bez komplikacji i wam wszystkim tez tego zycze , juz tak naprawdę doszłyśmy daleko i jestesmy bardzo dzielne <3
Ja tez myślę ze juz prawie każda z nas jest w tym bezpiecznym tygodniu [emoji16] jeszcze chwilę i będziemy bawić :)

Do góry