reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój tak za godzinę będzie :) ale Twój to ma jakiś dziwny łącznik między narządami
Mój ma wszędzie dziwne łączniki. Jak nie mam na nic ochoty muszę uważać by go nie dotykać po plecach czy szyi. A jak śpi czy to 2 w nocy czy 7 rano , drapne go po plecach czy przytulę a narząd się budzi pomimo tego że mąż śpi dalej [emoji849][emoji18][emoji23]
:laugh2::laugh2:Kurcze teraz to i ja oplułam telefon a mój mąż się dziwnie na mnie patrzy .
Nie martw się, mój co chwilę tak na mnie patrzy jak się smieje do telefonu

reklama
Dzień dobry Wam..
Od rana zły humor...
Pojezdzone mam do Leżajska na grilla i zbieranie jabłek...
Leje i burza jest.. Jak na złość dzisiaj.. A wczoraj ładna pogoda była..
IMG_20180708_083436.jpg

Załączniki

• IMG_20180708_083436.jpg
    IMG_20180708_083436.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 343
Bo się człowiek zastanawia czy to już czy jeszcze [emoji23] moja tak szaleje , że raczej się nie szykuje jeszcze :p a wieloródki pamiętają jak to jest ? Ile czasu przed porodem dziecko przestaje być ruchliwe ?
Bo mi to aż cały brzuch faluje, uderza w szyjkę bo czuję uderzenia i kłucia na przemian, więc impreza na całego :D
Ja właśnie pierwsze słyszę , że dziecko przed porodem przestaje się ruszać. Ja moją czułam pamiętam to bardzo dobrze już na łóżku porodowym jak kopała nogami. Ale w czasie skurczy partych to już nie kojarzę, nie pamiętam, nie zwróciłam na to uwagi

A tak w ogóle to dzień dobry w niedziele☺
My wczoraj do 23 posiedzieliśmy przy grillu. Miał być mój brat z żoną a okazało się , że chętnych było dużo więcej w sumie to ponad 10 osób doszło ☺ ale przyjechali ze swoim prowiantem w razie jakby brało ☺ inaczej się szykuje dla 4 osób a inaczej dla 15☺ chociaż ja zawsze i tak wolę mieć więcej ☺
Ale było wesoło ☺

Jeszcze leżę. Moje towarzystwo jeszcze śpi. Muszę ogarnąć kuchnię bo mi dziewczyny wczoraj wszystko z dworu pownosiły i tak czeka wszystko na mnie. Zmywarkę puszczę ☺
Nastawię rosół, potem zrobimy z córcią torta na 33 urodziny męża☺ po południu przyjadą moi rodzice i teście.

Powoli Was doczytuję ale na bieżąco nie jestem.
Miłej niedzieli dziewczyny☺

Znowu na sierpniowych na fb urodziła. Mała ma 2600, dali jej 8/10 i to jest 34+4.

Fajnie, cieszy to, ale dziwne ze tydzien minął a tam już z 7 dzieci się urodziło w tak wczesnych tyg.. coś jest nie tak. Tzn nikogo nie „obwiniam” ale widząc czasem ich posty sama nie wiem czy to nie pomagają trochę nieświadomie i czasami chyba świadomie tym przedwczesnym rozwiązaniom..

reklama
Koło mojego szpitala jest taki fajny sklep, a tam różne rodzaje musli z jogurtem naturalnym, z owocami mix, z orzeszkami, z owocami jakimiś konkretnymi np borówki, wszystko tak pysznie wyglada. Ostatnio wzięłam jeden kubeczek i muszę przyznac, ze nie tylko wyglada a i smakuje. Także już mu pokazałam co ma mi przywozić :D
Zobacz załącznik 874940
Ja takie pyszności robię sama w domku na 2 śniadanie uwielbiam jogurt płatki (mogę tylko owsiane) owoce różne itp zdrowe i pyszne :)

Do góry