reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Znowu na sierpniowych na fb urodziła. Mała ma 2600, dali jej 8/10 i to jest 34+4.

Fajnie, cieszy to, ale dziwne ze tydzien minął a tam już z 7 dzieci się urodziło w tak wczesnych tyg.. coś jest nie tak. Tzn nikogo nie „obwiniam” ale widząc czasem ich posty sama nie wiem czy to nie pomagają trochę nieświadomie i czasami chyba świadomie tym przedwczesnym rozwiązaniom..
Z tego co wiem, to jedna miała skoki ciśnienia 190/100, od dawna leżała w szpitalu i lekarze zrobili jej cc. Więc to raczej nie zależne od niej. Ważne że z maluszkiem wszystko dobrze.

Udało się namówić męża, byliśmy u znajomych i dość długo posiedzieliśmy [emoji16]
Fajnie, że milo spędziłaś wieczór :) humor pewnie zaraz lepszy

Mój ma wszędzie dziwne łączniki. Jak nie mam na nic ochoty muszę uważać by go nie dotykać po plecach czy szyi. A jak śpi czy to 2 w nocy czy 7 rano , drapne go po plecach czy przytulę a narząd się budzi pomimo tego że mąż śpi dalej [emoji849][emoji18][emoji23]Nie martw się, mój co chwilę tak na mnie patrzy jak się smieje do telefonu
Ty się ciesz, że na niego tak dzialasz :p

@Bajunia to wczoraj miałaś wesoło ale najgorsze dziś to sprzątanie ale całe szczęście, że są zmywarki :)
A jaki torcik dziś robisz dla męża?

Właśnie okazuje się że w Leżajsku (50km) od nas słoneczko [emoji24] bez deszczu i burzy [emoji7] więc jedziemy [emoji7]
Najważniejsze, że tam nie pada:) udanego wyjazdu

Dzień dobry [emoji847]
Wchodze na fb a tam kolejne dziewczyny urodziły. Jedna z terminem na 23.08 mała 47cm i waga 2020g, druga 34+4 waga 2600g [emoji7] ciekawe która z nas sie pierwsza rozpakuje [emoji3]
Dzien dobry :) ale wieści od rana. Dobrze, że z dziećmi wszystko w miarę w porządku.
A mnie az strach coraz większy zaczyna ogarniać, że to może się zacząć przed planowanym cc. A ja nie nam torby z jedzeniem ha ha spakowanej po wczorajszych naszych pomysłach:laugh2:.

Może u Karoliny w piwnicy nie śmierdzi ?
Albo jej się podoba ten zapach ?
Skoro będzie trzymać w piwnicy to przecież na pewno ma dobry powód [emoji106][emoji106]

Ja balabym się trzymać w piwnicy ze względu na możliwość występowania mysz , no ale. Nie każdy musi mieć taką piwnice z super myszami albo ktoś może lubić myszy - ja nie [emoji23][emoji23] Klaudia codziennie piszesz o nowych objawach , nie męczy cię to ? [emoji39]

Zapomnij na chwilę że jesteś w ciąży , zaboli to zaboli a jak zacznie się poród na pewno tego nie przeoczysz [emoji8]
A inne rzeczy nie powinny cię martwić jesteś już w bezpiecznym tygodniu także nawet jak mała wyskoczy to będzie dobrze :*

Ucz się od Ewki ona jest mistrzynią nieprzejmowania się i dobrze , wyjdzie na tym lepiej jak ty bo ciągłym myśleniem i tak nic nie zrobisz a jedynie stresujesz małego szkraba [emoji57][emoji57]
Może nie śmierdzi, może nie ma myszy [emoji23] ja nie zakładam, że tak jest, tylko pytam [emoji23] bo wiem że u mnie śmierdzi [emoji16]

Fuj ja mam jakąś traumę związana z myszami .. naprawdę boje się panicznie mysz i to nie słabnie .. boje się nie raz że zemdleje na widok tego okropnego stworzenia, nawet mam koszmary z myszami
Ja też się boję panicznie. Jak mieszkałam z rodzicami i musiałam iść do kotłowni, to zawsze się bałam, bo między węglem siedziały [emoji16]

Bo ty to lubisz dziwne stworzonka , takie że ja się wzdrygam . Swoją drogą napisałaś wcześniej że dałaś ogórka swiniakowi. Mówiłaś o mężu ? Bo akurat wszystkie reszki które dziwnie smakuja zjada mój mąż [emoji23] a ja nie pamiętam czy masz świnkę jakaś czy coś [emoji57]
@karkula309 widzę, że humorek dopisuje [emoji16]

reklama
Do góry