reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Kurde dziewczyny zapomniałam o 'zadaniu domowym' Czego się obawiam po urodzeniu dziecka? A Wy jakie macie objawy? Nawet z mężem nie możemy o tym mówić, bo podobno każdy ma sam napisać swoje. Ale mój mi powiedział czego się obawia, zreszta już kiedyś mi o tym mówił, ze boi się, ze straci mnie, ze umre podczas porodu... Trochę przerażająca wizja, jednak świadczy o tym, ze bardzo mu zależy na mnie, mówi o tym z takim przejęciem i troska.
Mi przez myśl przechodzi ciągle żeby dziecko zdrowe się urodziło, żeby nic przy porodzie mu się nie stało. Śmierci łóżeczkowej i zakrztuszenia oj duzo obaw w mojej głowie siedzi

Ojjj wieksze pieszczochy niz dzieci [emoji23] mojego tylko pogmerac w ucho i juz spi [emoji23]
Kurde mojego jak pogmeram w okolicy ucha to nadstawia penisa [emoji23] może ma jakiś przekaźnik nerwowy uszkodzony [emoji41]
@karkula309 oj masz rację, że faceci potrzebują dużo zainteresowania Hihi z tego czekam aż mój wróci żeby się nim zająć i iść z nim się wykąpać :)
Długo musisz czekać ? Mój dopiero po 3 będzie

@oliwiapatrycja myślę, że twoja siostra się nie obrazi, jeśli powiesz jej że wolisz odwiedziny w terminie późniejszym. Na pewno to zrozumie[emoji16]

@madziula92 powiedz mężowi, że chociaż na chwilę chciałabyś pójść, bo siedzisz w domu cały czas[emoji4]Pewnie się zgodzi[emoji4]

@Gienio współczuję przejść ze sklepem.. oni u nas mają stacjonarny sklep i nawet tam pracują mega niemili ludzie...Nic nie doradzą. Mam dla porównania sklep megaurwis i tam bez problemu [emoji4]

@Maljan ja w poniedziałek ściągam żele i już rozpaczam[emoji852] Stopy będę robić do końca, o ile mi jeszcze brzuch pozwoli[emoji4]

A u mnie dzisiaj mama powiesiła zasłony w pokoju Małego, dzisiaj też kupiłam laktator w końcu[emoji4] i zaraz go wyparzę[emoji4]
A co do jedzenia do szpitala, to biorę jedynie zgrzewki wody i chyba wafle ryżowe[emoji4]
Udało się namówić męża, byliśmy u znajomych i dość długo posiedzieliśmy [emoji16]

Boże dziewczyny właśnie skończyłam pracę. I nogi tak spuchniete. Palce u stóp jak serdelki. Stopa dwa razy grubsza jak zawsze. Chodzić nie idzie. Ruszać palcami nie idzie. Z mlodym takich cyrkow nie miałam... I na dodatek prawa puchnie bardziej niż lewa... Widać strasznie... Zobacz załącznik 874866
Ehh ja od kilku dni mam spuchnięte nogi:( w kostce tez :(

reklama
Do góry