reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A te facety to też są pieszczochy i potrzebują zainteresowania.. pewnie więcej niż te bąbelki w brzuszku jeszcze [emoji41]Narzekała że ma pospolite imię to już jest dobrze zdrobnione.. [emoji23]Czyli jednak tak się skończyło ? No trudno, umylo wyswietlacz [emoji41]
Ojjj wieksze pieszczochy niz dzieci [emoji23] mojego tylko pogmerac w ucho i juz spi [emoji23]

reklama
Ja ide spac.. chyba.. chcialam ogladac obcy kontra predator, ale cos mi sie oczka kleja,wiec moze bede dzis spac :p
@Ankan minelo mi swedzenie po tej nalewce z bursztynu i nawet zniknely krosty,wygladzilo sie ;)
Dobranoc robaczki kochane ❤❤❤

Ja ide spac.. chyba.. chcialam ogladac obcy kontra predator, ale cos mi sie oczka kleja,wiec moze bede dzis spac :p
@Ankan minelo mi swedzenie po tej nalewce z bursztynu i nawet zniknely krosty,wygladzilo sie ;)
Dobranoc robaczki kochane ❤❤❤
Dobrze, że minelo po nalewce :) dobranoc kolorowych snów
Co ty.. to taki kotek jest.. [emoji23] pobudzac go bede po wszystkim :D
Ty bezwzględna jesteś :szok: ma czekac aż do porodu i później końca połogu ? :szok:

Kurde dziewczyny zapomniałam o 'zadaniu domowym' Czego się obawiam po urodzeniu dziecka? A Wy jakie macie objawy? Nawet z mężem nie możemy o tym mówić, bo podobno każdy ma sam napisać swoje. Ale mój mi powiedział czego się obawia, zreszta już kiedyś mi o tym mówił, ze boi się, ze straci mnie, ze umre podczas porodu... Trochę przerażająca wizja, jednak świadczy o tym, ze bardzo mu zależy na mnie, mówi o tym z takim przejęciem i troska.

reklama
Do góry