Ankan
Fanka BB :)
@karkula309 dobrze pisze! @klaudiaa975 skup się na facecie bo po porodzie nie będziesz miała czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniutek Filutek [emoji23][emoji23]Hahaha.. idąc tropem głupich zdrobnień ( takie jak moje ) jeśli do Ani mówiłybysmy Aniutek to spokojnie można by to zdrobnic na Fiutek [emoji23][emoji23]
I z Anny zrobiłby się Fiutek [emoji23]
Ani w podstawówce ani w liceum Ewy nie miałam w klasie dopiero na studiachMoje niby powrzechne ,a w klasie bylam tylko ja i w jednej pracy gdzie robilam tez,w drugiej bylysmy dwie.. to jak sie mijalysmy to bylo cos w rodzaju.. "czesc Ewcia" druga na to "no czesc Ewcia" [emoji23]
I poplułam komórkę ze śmiechu[emoji23][emoji23][emoji23]Hahaha.. idąc tropem głupich zdrobnień ( takie jak moje ) jeśli do Ani mówiłybysmy Aniutek to spokojnie można by to zdrobnic na Fiutek [emoji23][emoji23]
I z Anny zrobiłby się Fiutek [emoji23]
Brzmi, jak glutek[emoji23][emoji23]
Hyhyhyhy [emoji23][emoji23][emoji23]Ewunia żadnych Aniutek
HihiH
A te facety to też są pieszczochy i potrzebują zainteresowania.. pewnie więcej niż te bąbelki w brzuszku jeszcze [emoji41]@karkula309 dobrze pisze! @klaudiaa975 skup się na facecie bo po porodzie nie będziesz miała czasu
Narzekała że ma pospolite imię to już jest dobrze zdrobnione.. [emoji23]Aniutek Filutek [emoji23][emoji23]
Czyli jednak tak się skończyło ? No trudno, umylo wyswietlacz [emoji41]I poplułam komórkę ze śmiechu[emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji23][emoji23][emoji23]Hyhyhyhy [emoji23][emoji23][emoji23]
Nasze kochane Filutki Glutki![]()
Haha dokładnie[emoji16] [emoji23] od teraz jak pomyślę, że mam pospolite imię to będę wiedzieć, że to nieprawda[emoji23][emoji16]A te facety to też są pieszczochy i potrzebują zainteresowania.. pewnie więcej niż te bąbelki w brzuszku jeszcze [emoji41]Narzekała że ma pospolite imię to już jest dobrze zdrobnione.. [emoji23]Czyli jednak tak się skończyło ? No trudno, umylo wyswietlacz [emoji41]
Przecież mozna czopka sobie w domu zaaplikowac jak masz obawy do lewatywy
Przed planowanym cc robią lewatywe u Ciebie? Bo mi nic takiego nie mowil tylko mówił, żeby rano nadczo do szpitala. A ja pomyślałam ale w domu dopiero więc zapytam na następnej wizycie czy wieczorem czopkiem się oczyścić
Nie gniewaj się ale chyba za dużo się nakręcasz. Poza tym każda z nas pewnie inaczej wszystko odczuwa. Wątpię żeby któraś z nas umiała poznac czy szyjka się skraca jak coś zakluje. Może ja jestem jakimś dziwnym przypadkiem albo po prostu jak mnie coś zakluje albo zaboli nie analizuje i nie nakręcam się tylko korzystam z ostatnich dni razem. A porodu na pewno nie przegapisz jak już się zacznie![]()