Ja mam już gotowe łóżeczko przykryte kocemJak po niedzieli upiore wszystko z łóżeczka i założę, zarzuce koc lub folie i żeby sobie czekało to głupi pomysł ?za wcześnie ? Ukurzy się mimo nakrycia ?
![]()
reklama
Ja pamiętam jak zaczęły się skurcze co 15 min to już śniadania wielkanocnego w domu nie zjadłam bałam się ale ja juz taka jestem że wolę dmuchać na zimneJestem dowodem na to,że nie zawsze tak jest...bo ja jak odeszły mi wody wpierdzielilam jeszcze zapiekankę ziemniaczanaa potem rzygalam na porodowce....I nie tylko
![]()
Meml
Fanka BB :)
U mnie tak samo. Pościel uprana i uprasowana w szafie. Enno jeszcze raz doprasuje i ubierze lozeczko jak będę w szpitalu.Ja już upralam dawno i leży w szafie ale ubierać będzie mąż jak będę w szpitalu już po porodzie.
Ostatnia edycja:
G
gosc12
Gość
Też myślałam , żeby schować ale chyba tylko baldachim będzie czekał na czas jak będę w szpitalu , a resztę myślałam żeby zalozyc, ale nie wiemJa już upralam dawno i leży w szafie ale ubierać będzie mąż jak będę w szpitalu już po porodzie.
Nieee. Ale ja to wogole w tej ciąży bez objawów...Też macie takie mocne kłucia w pochwie, ból krzyża i ból miesiączkowy na raz ? Te kłucia to chyba jak dziecko w szyjkę uderza , czy jak się szyjka skraca ?
Mikasa7
Mnie też już korci żeby to pozakladac... ochran8acz wyprany i reszta, muszę wyprasowac. Ale narazie uprane i schowane w szafie...ogarnę najpierw pokój z firanami wlacznie...I może wtedy...A może ubiorę jak wrócę że szpitala...zobaczymyJak po niedzieli upiore wszystko z łóżeczka i założę, zarzuce koc lub folie i żeby sobie czekało to głupi pomysł ?za wcześnie ? Ukurzy się mimo nakrycia ?
![]()
Ja miałam robiona przy 1 przy 2 zrobiłam w domu i nie żałuję teraz też będę chciała@Avalia ja właśnie dzisiaj rozmyslalam na temat lewatywy. Przy żadnym z porodów mi nie robili a przy drugim dziecku niestety troszkę napsocilami teraz wolałabym zastosować . Poczytałam trochę w necie i chyba zastosuje w domu przed wyjazdem do szpitala. No chyba że nie zdążę to zażądam w szpitalu
G
gosc12
Gość
To po niedzieli też już naszykujemy na czystoJa mam już gotowe łóżeczko przykryte kocem![]()
Meml
Mnie się jeść wogole nie chciało za to pic tak ale pozwolili tylko zwilżać usta. Dopiero po porodzie mogłam się napić i zjeść.
Pisalyście o miłości do dzieci w brzuszku. Zgadzam się że można coś czuć ale w porównaniu z tym co się czuję w momencie jak klasa dziecko na brzuchu do kangurowanie to nic. Też mi się z córką wydawało że ją kocham nad życie jak jeszcze była w brzuchu ale później zdałam sobie sprawę jak bardzo się myliłam. Pokochałam całym sercem jak ja zobaczylam i przytuliłam i mogłam nakarmić![]()
A ja pilam wodę przy porodzie.
reklama
E
Ewka34
Gość
Tak mam..Też macie takie mocne kłucia w pochwie, ból krzyża i ból miesiączkowy na raz ? Te kłucia to chyba jak dziecko w szyjkę uderza , czy jak się szyjka skraca ?