G
gosc12
Gość
Jak bym miała mieć CC to chyba też by mi to nie robiło roznicy, nie doszukiwałabym sięNieee. Ale ja to wogole w tej ciąży bez objawów...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bym miała mieć CC to chyba też by mi to nie robiło roznicy, nie doszukiwałabym sięNieee. Ale ja to wogole w tej ciąży bez objawów...
No mi mama chce pokój wysprzątać jak będę w szpitalu, okna, firanki itp i mówi, że wtedy założy też pościel. Ale chyba chce sama to zrobićMnie też już korci żeby to pozakladac... ochran8acz wyprany i reszta, muszę wyprasowac. Ale narazie uprane i schowane w szafie...ogarnę najpierw pokój z firanami wlacznie...I może wtedy...A może ubiorę jak wrócę że szpitala...zobaczymy![]()
Tak mam..![]()
To nawet nie o to chodzi bo przecież zawsze może zacząć się przed planowanym terminem ccJak bym miała mieć CC to chyba też by mi to nie robiło roznicy, nie doszukiwałabym siębo niby tak się zwraca uwagę na to na tamto a jak się zacznie poród to będziemy wiedziały. To sie wie a mimo wszystko czego na każde kujniecie i ból
![]()
Z jednej strony dobrze , bo nie musiałaś się zastanawiać przed 37 czy coś się dzieje czy to normalne. Wiem , że może się zaczac przed CC. Tylko chodziło mi o to , że ty już masz ten dzień wyznaczony. Wiesz , że gdyby coś wcześniej się nie zaczęło to i tak zobaczysz córeczkę w ten dzień. A np. ja , skoro mam rodzić sn , to doszukuje się może niepotrzebnie tych skurczy, boli itp. bo ciekawi mnie , czy to coś już się zaczyna, czy coś to znaczy, zamiast czekać cierpliwie , bo przecież jak zacznie się porod to na pewno nie będą to ukłucia w pochwie czy mały ból w podbrzuszuTo nawet nie o to chodzi bo przecież zawsze może zacząć się przed planowanym terminem ccoprócz tego tygodnia skurczy co leżałam w 21tc, kilku pojedynczych bezbolesnych po większych wysilkach, teraz tego puchniecia i na początku wymiotów to nic zero bolesnych skurczy, klucia w pochwie, plamien, itp itd [emoji23]
Bo to mnie wkur.ia juzCzemu "" , powinnaś się cieszyć. Może coś się rozkręca , pomału ale jednak
![]()
No na pewno nie [emoji23] wtedy to będziesz wiedziała że się zaczęło [emoji23]Z jednej strony dobrze , bo nie musiałaś się zastanawiać przed 37 czy coś się dzieje czy to normalne. Wiem , że może się zaczac przed CC. Tylko chodziło mi o to , że ty już masz ten dzień wyznaczony. Wiesz , że gdyby coś wcześniej się nie zaczęło to i tak zobaczysz córeczkę w ten dzień. A np. ja , skoro mam rodzić sn , to doszukuje się może niepotrzebnie tych skurczy, boli itp. bo ciekawi mnie , czy to coś już się zaczyna, czy coś to znaczy, zamiast czekać cierpliwie , bo przecież jak zacznie się porod to na pewno nie będą to ukłucia w pochwie czy mały ból w podbrzuszu![]()
Teraz to pikus [emoji23] ale wkurzajacy jest ten bol..No na pewno nie [emoji23] wtedy to będziesz wiedziała że się zaczęło [emoji23]
Bo to mnie wkur.ia juz![]()
Kurde Klaudia [emoji4]ja bym sfiksowała, jakbym codziennie upatrywała u siebie objawów porodu [emoji4] Korzystaj jeszcze z tych chwil ze swoim facetem[emoji4]Nie wiem, poczytaj coś, oglądnijcie dobry film[emoji16]poleżcie razem, wyjdźcie na spacer [emoji4]Jak się zacznie to będziesz wiedzieć. To na pewno. Też nigdy nie rodziłam, ale szkoda mi czasu na analizowanie każdego bólu, ukłucia. Przywykłam, że tak jest i będzie coraz gorzej [emoji4] Taki los[emoji4]Z jednej strony dobrze , bo nie musiałaś się zastanawiać przed 37 czy coś się dzieje czy to normalne. Wiem , że może się zaczac przed CC. Tylko chodziło mi o to , że ty już masz ten dzień wyznaczony. Wiesz , że gdyby coś wcześniej się nie zaczęło to i tak zobaczysz córeczkę w ten dzień. A np. ja , skoro mam rodzić sn , to doszukuje się może niepotrzebnie tych skurczy, boli itp. bo ciekawi mnie , czy to coś już się zaczyna, czy coś to znaczy, zamiast czekać cierpliwie , bo przecież jak zacznie się porod to na pewno nie będą to ukłucia w pochwie czy mały ból w podbrzuszu![]()