Lustysia
Fanka BB :)
U nas tez napisali, żeby wziac jedzenie dla partneraJa nie bylam glodna gdy rodzilam.. ba, nawet nie myslalam o jedzeniu czy piciuja jedzenie biore dla meza
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tez napisali, żeby wziac jedzenie dla partneraJa nie bylam glodna gdy rodzilam.. ba, nawet nie myslalam o jedzeniu czy piciuja jedzenie biore dla meza
![]()
Oj mi się wydaję, że wszystko można robić ale z głową i oczywiście jeśli ciąża nie jest zagrożona i lekarz nie zaleca leżenia.Nie strasz, bo ja mam jeszcze tyle okien do umycia :/
ŚwietnyA o to mój dzisiejszy zakup . Ostatni i najważniejszy. Całe 550 zl. Właśnie się pierze.Zobacz załącznik 874840
O coli nie pomyślałam, zresztą nic nie mam do jedzenia w torbie ale coś dołożę jak piszecie o tym. Hihi mała puszka coli zawsze się zmieści i tak myślę o krowkach lub mleczku w tubceA wezmę sobie. Wiem, że położna mnie udusi, ale wypije sobie wc jakby mnie mieli śledzić hah. Coś mi się należy po tym porodzie i trudach![]()
Padlam ze śmiechuZobacz załącznik 874841
Dziewczyny pisaliście coś o stopach [emoji23] po co robic jak można ubrac klapki [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Tzn ja sie nie zastanawiam, poprostu jest to dla mnie juz meczaceBo się człowiek zastanawia czy to już czy jeszcze [emoji23] moja tak szaleje , że raczej się nie szykuje jeszczea wieloródki pamiętają jak to jest ? Ile czasu przed porodem dziecko przestaje być ruchliwe ?
Bo mi to aż cały brzuch faluje, uderza w szyjkę bo czuję uderzenia i kłucia na przemian, więc impreza na całego![]()
Bo jeszcze się na dobre nie zaczęło, a później i tak to zwróciłaśJestem dowodem na to,że nie zawsze tak jest...bo ja jak odeszły mi wody wpierdzielilam jeszcze zapiekankę ziemniaczanaa potem rzygalam na porodowce....I nie tylko
![]()
Kurde Klaudia [emoji4]ja bym sfiksowała, jakbym codziennie upatrywała u siebie objawów porodu [emoji4] Korzystaj jeszcze z tych chwil ze swoim facetem[emoji4]Nie wiem, poczytaj coś, oglądnijcie dobry film[emoji16]poleżcie razem, wyjdźcie na spacer [emoji4]Jak się zacznie to będziesz wiedzieć. To na pewno. Też nigdy nie rodziłam, ale szkoda mi czasu na analizowanie każdego bólu, ukłucia. Przywykłam, że tak jest i będzie coraz gorzej [emoji4] Taki los[emoji4]
Ja np jutro idę z mężem do kina.. podejrzewam, że to już ostatni raz przed porodem[emoji4]i cieszę się, jak dziecko[emoji85]
Jesli moj sie nie wycofa to bede tylko z nimU nas tez napisali, żeby wziac jedzenie dla partnerai wg przy porodzie mogą być ze mną dwie osoby, np mąż i siostra, albo mąż i mama, wiec tym mnie zaskoczyli
ale ja pewnie będę sama z mężem, chyba ze mama akurat by była to tez bym ja może zabrała
![]()
A tu mnie takie kłujące uderzeniaTzn ja sie nie zastanawiam, poprostu jest to dla mnie juz meczaceMoja tez szaleje ,dostaje wszedzie gdzie sie da, a najgorzej jak napiera na szyjke,ale to takie bardziej wslizgiwanie sie tam.. jakby chciala wyjsc juz..
No widzisz[emoji16] już jakaś rozrywka i nie myśl ciągle o tych bólach[emoji4]Haha , nie codziennie tylko od kilku dni [Emoji23] ooo też bym pojechała do kina , może jeszcze zdążymy w przyszłą sobotę![]()
Na jaki film jedziecie ?
My na jutro zaplanowaliśmy grila nad wodą , tak rodzinnie posiedzieć, mam nadzieję , że pogoda dopisze![]()
Ja mam wrzucone jakieś lizaki, landrynki, biszkopty i czekoladę gorzkąDziewczyny a pakujecie do torby już jakieś suche jedzenie typu herbatniki czy biszkopty , batonik czy dopiero ktoś wam do szpitala podrzuci ?
Ja nie wiem co spakować ..![]()
W sumie przydało by się teraz to torby cos rzucic bo nie wiadomo kiedy się zacznie a tak zawsze by było co przekąsić po porodzie , jak nic nie ma to dobry i herbatnik , bo jak będzie się rodzić w nocy to ani śniadania czy obiadu nie dadzą..![]()