Boże dziewczyny właśnie skończyłam pracę. I nogi tak spuchniete. Palce u stóp jak serdelki. Stopa dwa razy grubsza jak zawsze. Chodzić nie idzie. Ruszać palcami nie idzie. Z mlodym takich cyrkow nie miałam... I na dodatek prawa puchnie bardziej niż lewa... Widać strasznie...
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
Ale świetneZobacz załącznik 874841
Dziewczyny pisaliście coś o stopach [emoji23] po co robic jak można ubrac klapki [emoji23] [emoji23] [emoji23]
G
gosc12
Gość
ZazdroszczęBrokat się tworzytzn już jest pomalowane ta farba z delikatnym brokatem i to tak ładnie delikatnie połyskuje w świetle, a ta bardziej błyszcząca właśnie mąż nakłada i tez jestem ciekawa
Z jednej strony fajnie, ze ciepło, bo ubranka szybko będą schly, ale jak przyjdzie do prasowania to chyba po nocach będę musiała to robic, żeby nie w te upały, bo się rozpuszczeDziś w ikei zaczelam oglądać pudełka i inne drobiazgi, ale ostatecznie stwierdziłam ze kupię to jak już będą meble w pokoju i będę faktycznie wiedziała co się przyda. Tym bardziej, ze do ikei mamy 'rzut beretem'
![]()
G
gosc12
Gość
I po porodzie będziesz chciala napić się coli a później karmić dziecko ?[emoji16]A wezmę sobie. Wiem, że położna mnie udusi, ale wypije sobie wc jakby mnie mieli śledzić hah. Coś mi się należy po tym porodzie i trudach![]()
aniaczarnula
Fanka BB :)
Nic mu nie będzie [emoji23] tzn jej bo Kornelka [emoji23]I po porodzie będziesz chciala napić się coli a później karmić dziecko ?[emoji16]
G
gosc12
Gość
Dlatego ja biorę tylko biszkopty, mi położna powiedziała żeby dużo nie pila podczas porodu bo też zwymiotujeNo ja bym napewno pawia puściła przy tym wysiłku
G
gosc12
Gość
SuperA o to mój dzisiejszy zakup . Ostatni i najważniejszy. Całe 550 zl. Właśnie się pierze.Zobacz załącznik 874840
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
G
gosc12
Gość
[Emoji23]Zobacz załącznik 874841
Dziewczyny pisaliście coś o stopach [emoji23] po co robic jak można ubrac klapki [emoji23] [emoji23] [emoji23]
reklama
E
Ewka34
Gość
Ja nie bylam glodna gdy rodzilam.. ba, nawet nie myslalam o jedzeniu czy piciuDzisiaj położna powiedziala, ze jak kobieta jest głodna przed porodem to znaczy ze jeszcze nie rodzi [emoji23] dlatego ona zawsze pyta jak przychodzą czy są głodne, dziwne rzeczy ale może rzeczywiście tak jest jak już jest blisko... Może mamy co już rodziły powiedzą coś na ten temat?