reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z doskoku ale doczytałam Was i jestem na bieżąco :)
U mnie dziś od rana intensywnie bo wstałam po, najpierw zakupy żywieniowe a później spacer z psem, pranie 3 automaty, przygotowanie obiadu, sprzątanie i nawet jedno wielkie okno balkonowe umylam. Później wspólny obiad i kawka, mój do pracy a ja odpocznę troche i wezmę się za prasowanie :) dzisiaj mam turbo powera.
A jak mowa o miłości do Dzidziusia w brzuchu to dziwne uczucie bo jeszcze się nie widziało a już się bezgranicznie kocha. Chociaż myślę, że epicentrum miłości u mnie będzie jak Go zobaczę :) my jesteśmy jedynakami więc będziemy uczyć się dzielić naszą miłość ale to przecież takie naturalne i już wiem, że będzie to miłość bezwarunkowa

reklama
A nie chciałaś żeby ci zwrócili przelana kwote i zamówić gdzieś indziej niż dopłacać ? Bo to w sumie prawie połowa ceny za łóżeczko..
Pomyślałam sobie,że skoro są to kombinatorzy,to będą maksymalnie zwlekać ze zwrotem pieniędzy i już zgodziłam się dopłacić :( Łóżeczko na ich stronie było w trochę niższej cenie niż w innych, to mnie skusiło a to zapewne był taki chwyt,żeby kupić akurat tam a potem się dowiadujesz,że jednak cena z tak wysoką przesyłką jest taka sama,jak u konkurencji.Wszędzie był czas oczekiwania 4-5 tygodni a ja się bałam,że nie wyrobię się z tym remontem do powrotu dzieci z wakacji i tak wyszło :(

Haha no tak ;) hormony szaleją..widzę po sobie :) ja jestem zła, bo brakło nam farby i muszę się zbierać i jechać do bricomarche:( a jeszcze mamy zaproszenie do znajomych wieczorem na grilla,ale chyba nie pojedziemy bo mój mąż stwierdził że będzie zmęczony :( a ja chciałam jechać bo przecież teraz siedzę w domu codziennie :(
Nam jednej farby zostały dwa pudełka 2l [emoji23], a drugiej jak braknie to będzie zle, ale mam nadzieje ze nie. Tak to jest jak kobieta zmienia koncepcje w trakcie :p

Ja spakuje herbatniki i biszkopty na poród :) bo nie wiadomo kiedy się zacznie a lepiej mieć trochę siły gdyby długo wszystko trwało :)
Dzisiaj położna powiedziala, ze jak kobieta jest głodna przed porodem to znaczy ze jeszcze nie rodzi [emoji23] dlatego ona zawsze pyta jak przychodzą czy są głodne, dziwne rzeczy ale może rzeczywiście tak jest jak już jest blisko... Może mamy co już rodziły powiedzą coś na ten temat?

Dzisiaj położna powiedziala, ze jak kobieta jest głodna przed porodem to znaczy ze jeszcze nie rodzi [emoji23] dlatego ona zawsze pyta jak przychodzą czy są głodne, dziwne rzeczy ale może rzeczywiście tak jest jak już jest blisko... Może mamy co już rodziły powiedzą coś na ten temat?
No ja akurat nie byłam wogole głodna przed porodem parę godzin ani w trakcie , nie wiem czy wogole nawet piłam wodę z tego wszystkiego.. :D

To super :) jeszcze troszkę i będziesz mogła w końcu dekorować pokoik, układać ubranka w komodzie :* :) strasznie mnie ciekawi ten brokat na ścianach :D
Brokat się tworzy :) tzn już jest pomalowane ta farba z delikatnym brokatem i to tak ładnie delikatnie połyskuje w świetle, a ta bardziej błyszcząca właśnie mąż nakłada i tez jestem ciekawa ;)
Z jednej strony fajnie, ze ciepło, bo ubranka szybko będą schly, ale jak przyjdzie do prasowania to chyba po nocach będę musiała to robic, żeby nie w te upały, bo się rozpuszcze :D Dziś w ikei zaczelam oglądać pudełka i inne drobiazgi, ale ostatecznie stwierdziłam ze kupię to jak już będą meble w pokoju i będę faktycznie wiedziała co się przyda. Tym bardziej, ze do ikei mamy 'rzut beretem' :p

Pomyślałam sobie,że skoro są to kombinatorzy,to będą maksymalnie zwlekać ze zwrotem pieniędzy i już zgodziłam się dopłacić :( Łóżeczko na ich stronie było w trochę niższej cenie niż w innych, to mnie skusiło a to zapewne był taki chwyt,żeby kupić akurat tam a potem się dowiadujesz,że jednak cena z tak wysoką przesyłką jest taka sama,jak u konkurencji.Wszędzie był czas oczekiwania 4-5 tygodni a ja się bałam,że nie wyrobię się z tym remontem do powrotu dzieci z wakacji i tak wyszło :(

No tak. Na jedno wyszło .. trzeba uważać na przyszłość. Nas oszukali w grudniu z meblami do salonu i teraz boimy się zamawiać przez internet czego kolwiek z większych rzeczy. Już nie ma co myśleć, trzeba im wystawić opinie i złożyć skargę a później zapomnieć i niech się maluszkowi dobrze śpi w łóżeczku :*

reklama
A o to mój dzisiejszy zakup . Ostatni i najważniejszy. Całe 550 zl. Właśnie się pierze.
Screenshot_2018-07-04-09-02-11.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-04-09-02-11.png
    Screenshot_2018-07-04-09-02-11.png
    93 KB · Wyświetleń: 392
Do góry