reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jestem mega związana psychicznie i mentalnie z moim bejbikiem w brzuchu[emoji4]mówię do niego po imieniu i jakoś tak normalnie mi to przychodzi[emoji16]
Mam podobnie. I kocham go już bardzo, bardzo, bardzo. Co tak na prawdę jest szaleństwem, kochać kogoś, kogo się jeszcze nie zna tak na prawdę [emoji7]

reklama
To na prawdę elegancki sklep .. napisz im "ładny" komentarz .. nie dość , że oszukali z przesyłką to jeszcze co to za gadka , że jej wniosą. Bezczelność. Gdyby nie to , że wpłaciłas zaliczkę i tyle czekasz to ja bym zrezygnowała na twoim miejscu.
Zawzięłam się na nich i nie odpuszczę .

Mi też lewa jakoś bardziej puchnie.
Ja niby tragedii nie mam ale wiadomo ze skórki, pięty trochę trzeba ogarnąć. Malować raczej nie będę bo na dłoniach też tego nie zrobię. Chyba że przeźroczystym tak dla połysku :)
Najgorsze jest golenie miejsc intymnych. No na ślepo wszystko to robię i pewnie wygląda jak nieudana fryzura a myślę że jest inaczej hahaha:-D
Lusterko bierz ze sobą :D ja się gole na oślep a później patrzę w lusterko jak to tam wygląda :D dzisiaj mój wyszedł z inicjatywą ze mnie ogółu żebym się nie męczyła. Ale jakoś tak nie czuję tego :D chyba sama spróbuję :p
Mnie coś w tyłku czasem boli , kości czy co ..nie wiem dokładnie od czego :)
Mnie kość ogonowa dość często :)

Lusterko bierz ze sobą :D ja się gole na oślep a później patrzę w lusterko jak to tam wygląda :D dzisiaj mój wyszedł z inicjatywą ze mnie ogółu żebym się nie męczyła. Ale jakoś tak nie czuję tego :D chyba sama spróbuję :p

Mnie kość ogonowa dość często :)
Mnie najbardziej biodra i spojenie lonowe z przodu.. czyli chyba cala miednica :p

Mam podobnie. I kocham go już bardzo, bardzo, bardzo. Co tak na prawdę jest szaleństwem, kochać kogoś, kogo się jeszcze nie zna tak na prawdę [emoji7]
Ale to na pewno nie jest maksymalna miłość do niego , zobaczysz przy porodzie co się będzie działo [emoji16]
Trzeba uważać żeby nie pęknąć od nadmiaru miłości :*

Właśnie sprawdziłam,że koszt tej przesyłki to 180 zł a nie 130 zł,więc jeszcze więcej. Tylko o 150 zł więcej niż podczas zamawiania na ich stronie...
Ja tego nie zostawię- mam zamiar na moim Profilu IG napisać o nich post- , napiszę też do Marki od Mebli Pinio o tym sklepie moje zdanie. Poczekamy do wtorku i zobaczymy,czy wniosą czy nie . Dla porównania inna Firma w której zamawiałam mebelki do pokoju Astrid przywiozła mi je całkiem gratis i nawet panowie zaproponowali,że wniosą już na piętro do jej pokoju.
I bardzo dobrze. Ciekawe czy wszystkich klientów traktują w taki sposób. Kiedyś u nich na.stronie przeglądałam wózki. Teraz już wiem, że szkoda nerwów na tą firmę :)

Rok temu zamawiałam narożnik z małej firmy rodzinnej, nie bylo opłaty za transport ale od razu powiedzieli, że nie wnoszą. Mojemu M mial pomóc mój brat wnosić ale długo mu dojazd zajął a Panom się nie chciało czekać więc wnieśli :) mimo wszystko Panowie byli bardzo mili. Wstawiłam im pozytywną opinię na fb, później do mnie pisało kilku potencjalnych klientów tej firmy i oczywiście w samych pozytywawach sie mogłam do nich odnieść :)

reklama
Hah :) ja tak za 2 tyg pomaluje pazury na stopach i wytarmosze pięty i skórki pumeksem w misce z woda. A na gorze to już u dłoni nawet nie maluje, bo różnie może być, a jakby cokolwiek się zaczęło to raczej nie bede pamietała o zmyciu lakieru tylko o tym jakby się tu dostać do szpitala itd
Ja też już dłonie zostawiam bez lakieru :) a u stóp staram się już teraz mieć ładne cały czas [emoji16]

Do góry