reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nareszcie w domu!!!
Dzien dobry, my jeden dzien szkolenia mamy już za sobą, jeszcze jutro. Niby nic takiego tylko 5h, ale to było tak męczące :p nie wygodnie się siedziało na podłodze na tych matach i było strasznie goraco. Najwazniejsze co chciałam wiedzieć, to co mam spakowac w torbe szpitalna to już się dowiedziałam. W zasadzie tylko dla mnie rzeczy są wyszczególnione, bo dla dzidzi napisali tylko co dokładnie na wyjście. Reszta wszystko co dziecko potrzebuje podczas pobytu zapewnia szpital :) po drodze zaczepiliśmy o ikee i kupilismy komodę. Złozymy ja jak w pokoju będzie już czysto i będzie można ja tam postawić :D Ja teraz mam w planach nic nie robic ambitnego, tylko odpoczywać i doczytam co tam pisaliście przez cały Dzien :)

reklama
Właśnie sprawdziłam,że koszt tej przesyłki to 180 zł a nie 130 zł,więc jeszcze więcej. Tylko o 150 zł więcej niż podczas zamawiania na ich stronie...
Ja tego nie zostawię- mam zamiar na moim Profilu IG napisać o nich post- , napiszę też do Marki od Mebli Pinio o tym sklepie moje zdanie. Poczekamy do wtorku i zobaczymy,czy wniosą czy nie . Dla porównania inna Firma w której zamawiałam mebelki do pokoju Astrid przywiozła mi je całkiem gratis i nawet panowie zaproponowali,że wniosą już na piętro do jej pokoju.
I tak z dnia na dzień podwyższają cenę tej przesyłki ? Oni mogą tak robić w ogóle ?:////

Ja to robię w tym robocie [emoji14]
A to niestety nie mam tego sprzętu :(

Ja się znowu zamartwiam , bo ciśnienie nie spada poniżej 140/95 :( mimo już 2 tabletek dziennie dopegyt . Miałyście taki problem w ciąży ? Czekam do poniedziałku do wyników moczu , jak będzie białko to pewnie czekam mnie szpital
Biorę rano i wieczorem od środy. Pierwsze mam przeważnie do 130 ale drugie niestety powyżej 90 dochodzi do 105 :(

I bardzo dobrze. Ciekawe czy wszystkich klientów traktują w taki sposób. Kiedyś u nich na.stronie przeglądałam wózki. Teraz już wiem, że szkoda nerwów na tą firmę :)

Rok temu zamawiałam narożnik z małej firmy rodzinnej, nie bylo opłaty za transport ale od razu powiedzieli, że nie wnoszą. Mojemu M mial pomóc mój brat wnosić ale długo mu dojazd zajął a Panom się nie chciało czekać więc wnieśli :) mimo wszystko Panowie byli bardzo mili. Wstawiłam im pozytywną opinię na fb, później do mnie pisało kilku potencjalnych klientów tej firmy i oczywiście w samych pozytywawach sie mogłam do nich odnieść :)
Nie jest zbyt mądre z ich strony,że ze mną zadarli- nie jestem mściwa ani niemiła i jestem jak najdalej od robienia takich rzeczy i jak wiele Firm prosi mnie o to,żebym ich poleciła , tak mogę też coś " nie polecić". Tak samo było z portalem Aliexpress , jak puścili podróby moich ubrań-rozgłośniliśmy to wszędzie na Świecie , ludzie w solidarności z nami zaczęli u nich to masowo zamawiać i wstawiać im złe opinie i już nagle poznikały,albo są nieliczne.

I tak z dnia na dzień podwyższają cenę tej przesyłki ? Oni mogą tak robić w ogóle ?:////
Nie ja pomyliłam kwotę, jak zapłaciłam zadzwonili,że przesyłka będzie kosztowała jednak 180 zł i różnicę do 29 zł mam dopłacić , więc dowiedziałam się dopiero,jak przelew za łóżko i przesyłkę ze strony poszedł z mojego konta.

Często podejście do klienta i obsługa mnie szokuje. Ja mam zupełnie inne i nawet jak klient nie ma racji,ja mu zawsze przyznaje rację-nawet jak moja strata a są Firmy,które ewidentnie są bardzo nieuczciwe. Kup -zapłać a potem Spadaj.
Ale twoje podejście jest słuszne. Sama nie raz słucham z jakimi klientami ma mój mąż do czynienia. Niestety trzeba iść ludziom ba rękę bo opinia publiczna może zniszczyć działalność.
Tak. Ja biorę zgrzewkę małej wody z dziubkiem, puszka coli, mały sok pomarańczowy, herbatniki, paluszki, snickers, wafle ryżowe z czekolada, draże kokosowe i jakieś 2 batoniki zbożowe :)
Cola i w szpitalu?? ;) szaleństwo :D ja biorę tylko jedna wodę z dziubkiem. Jakby co mąż coś podrzuci.
A zdjęcia gondolek widzę. Bardzo ładne.. Jestem ciekawa jak na stelażu będą wyglądać. Na za swoje wozidełko dałam też 350zl w komplecie 3w1.

Ale mnie skurczyki łapią. Nic takiego nie robiłam dziś A czuje się kiepsko. Leżę teraz i wypoczywam... serio czasem się obawiam że też 3 poród przy moich przepowiadajacych przyjdzie znienacka i żebym się zdążyłam że szpitalem ogarnąć. Niby mam blisko ale wszyscy mi mówią że przy trzecim dziecku może być hop plum i młode świat przywita.
A co do tego czy kocham syna to na pewno. Wszystko dla niego szykuje. Glaskam brzuszek itd. Choć czasem nie lubię jak mnie w coś pierdyknie. Jednak to nie jest taka miłość jak do dzieci które już są zmaterializowane. Mi chyba ta miłość przychodziła nie tyle w momencie porodu co w pierwszych dniach w domu gdy było trzeba się troszczyć o ta bezbronna zależna od nas istotę. Wtedy wiedziałam że całe życie już ten człowiek mniej lub bardziej ze mną będzie a przez pierwsze lata będę jego autorytetem i idolem jednocześnie.

Nareszcie w domu!!!
Dzien dobry, my jeden dzien szkolenia mamy już za sobą, jeszcze jutro. Niby nic takiego tylko 5h, ale to było tak męczące :p nie wygodnie się siedziało na podłodze na tych matach i było strasznie goraco. Najwazniejsze co chciałam wiedzieć, to co mam spakowac w torbe szpitalna to już się dowiedziałam. W zasadzie tylko dla mnie rzeczy są wyszczególnione, bo dla dzidzi napisali tylko co dokładnie na wyjście. Reszta wszystko co dziecko potrzebuje podczas pobytu zapewnia szpital :) po drodze zaczepiliśmy o ikee i kupilismy komodę. Złozymy ja jak w pokoju będzie już czysto i będzie można ja tam postawić :D Ja teraz mam w planach nic nie robic ambitnego, tylko odpoczywać i doczytam co tam pisaliście przez cały Dzien :)
To super :) jeszcze troszkę i będziesz mogła w końcu dekorować pokoik, układać ubranka w komodzie :* :) strasznie mnie ciekawi ten brokat na ścianach :D

reklama
Nie ja pomyliłam kwotę, jak zapłaciłam zadzwonili,że przesyłka będzie kosztowała jednak 180 zł i różnicę do 29 zł mam dopłacić , więc dowiedziałam się dopiero,jak przelew za łóżko i przesyłkę ze strony poszedł z mojego konta.
A nie chciałaś żeby ci zwrócili przelana kwote i zamówić gdzieś indziej niż dopłacać ? Bo to w sumie prawie połowa ceny za łóżeczko..

Do góry