reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To widzę obie się meczylysmy tej nocy. Ja dostałam tak bolesnych skurczy , że nie mogłam się ruszyć. Były z 3/4 co 15minut. Ale ból okropny. Po wszystkim usnęłam. Zastanawiam się czy to nie od tej globulki dopochwowej. Tobie przeszło już ?
Ja tej globulki juz nie biore od wtorku ;) tez pozniej usnelam.. co ty,leze teraz i mnie rwie na dole,co chwile czuje takie cos jakby sie przesuwalo w dol i w szyjke,w szyjce taki jakby prad, i bol podbrzusza.. czuje sie slabo,senna i nerwowa..

reklama
Już wiem czemu ta jedna aplikacja mi pokazuje tyle do przodu .. bo jedna mam według terminu z om a druga według pierwszego USG i jak dzisiaj mam 36.5 tydz to według tej apki według 1 USG mam już 37.2 jakoś czyli zaczęty 38 . Już wiem o co chodzi :D musiałam trochę pomyśleć :pZobacz załącznik 874698
Stres Cie nie lapie, ze to chwila moment i sie zacznie? :)

To widzę obie się meczylysmy tej nocy. Ja dostałam tak bolesnych skurczy , że nie mogłam się ruszyć. Były z 3/4 co 15minut. Ale ból okropny. Po wszystkim usnęłam. Zastanawiam się czy to nie od tej globulki dopochwowej. Tobie przeszło już ?
A mi sie nawet nie chce liczyc skurczy [emoji23] moze jak bede na tym etapie co Ty to samo mi przyjdzie ;)

Ja dzis nic nie robie.. czysto jest, moze kompot zrobie z jablek ;)
Tzn ja tez bym sie bala jakiegos syfu.. pogadaj z nia,powiedz ze nie mowisz tego wrednie ,bo bardzo bys chciala aby przyszla, ale boisz sie o dziecko..
Chyba tak zrobię , bo trochę się boje tego jej drugiego wyjazdu bo tam najlepsze warunki nie są i wszystko może się zdarzyć :/

Chyba tak zrobię , bo trochę się boje tego jej drugiego wyjazdu bo tam najlepsze warunki nie są i wszystko może się zdarzyć :/
Z Korfu raczej nie ma co przywieść :) myślę że jeśli jest kierownikiem biura podróży to wie gdzie jechać żeby było bezpiecznie :) ale jeśli trochę się boisz to nie ryzykuj. Po co masz się niepotrzebnie stresować .. i jakby naprawdę się zdarzyło że coś przywiezie to wtedy będziesz się zadręczać

Stres Cie nie lapie, ze to chwila moment i sie zacznie? :)
No jakoś ostatnio się nie stresuje , nie czuje tego że niedługo będę rodzic , wszystko będzie inaczej . Ostatnio się zestresowałam jak kilka dni temu brzuch mnie rozbolał ale już mi przeszło , i jestem dziwnie spokojna :p żebym do porodu szła z takim nastawieniem jak dzisiaj :D

No jakoś ostatnio się nie stresuje , nie czuje tego że niedługo będę rodzic , wszystko będzie inaczej . Ostatnio się zestresowałam jak kilka dni temu brzuch mnie rozbolał ale już mi przeszło , i jestem dziwnie spokojna :p żebym do porodu szła z takim nastawieniem jak dzisiaj :D
Tez sie jakos nie stresuje.. tylko wkurzam sie ,ze mnie wszystko boli.. i czuje sie jak stara baba.. :/

reklama
Do góry