reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Z Korfu raczej nie ma co przywieść :) myślę że jeśli jest kierownikiem biura podróży to wie gdzie jechać żeby było bezpiecznie :) ale jeśli trochę się boisz to nie ryzykuj. Po co masz się niepotrzebnie stresować .. i jakby naprawdę się zdarzyło że coś przywiezie to wtedy będziesz się zadręczać
Ja się bardziej boje chyba o tą Tajlandię za parę dni jedzie znów a jak wróci to moge urodzić i pewnie będzie chciała mnie odwiedzić , a ja mam dziwne myślenie że z tamtad może coś przywieść jakieś zarazki czy tam co ..:D
Czy ja nie potrzebnie już panikuje ?

reklama
Ja się bardziej boje chyba o tą Tajlandię za parę dni jedzie znów a jak wróci to moge urodzić i pewnie będzie chciała mnie odwiedzić , a ja mam dziwne myślenie że z tamtad może coś przywieść jakieś zarazki czy tam co ..:D
Czy ja nie potrzebnie już panikuje ?
Sama nie wiem co myśleć czy to panika czy nie :) pewnie poczytalabym na internecie co stamtąd można przywieść ..
Ale wiem tyle - jeśli bym się bała to bym nie ryzykowała ;) po co masz się stresować [emoji8]

Tez sie jakos nie stresuje.. tylko wkurzam sie ,ze mnie wszystko boli.. i czuje sie jak stara baba.. :/
No ja chwilami też tak się czuje jak mnie czasem złapie ból dupy , jakbym miała potłuczoną
Jeszcze trochę i bole przejdą :* :) już nie dużo Ci zostało :) dobrze że córka ma wakacje to zawsze masz lżej i dasz radę jeszcze trochę :)

No ja chwilami też tak się czuje jak mnie czasem złapie ból dupy , jakbym miała potłuczoną
Jeszcze trochę i bole przejdą :* :) już nie dużo Ci zostało :) dobrze że córka ma wakacje to zawsze masz lżej i dasz radę jeszcze trochę :)
Dzieki ;) to raczej nie typowy bol tylka,bardziej spojenia lonowego i takie jakby prady mi szly z podbrzusza do szyjki..

reklama
Ja próbowałam sama 2 dni temu i nie bardzo mi to szło.. Brzuch tak przeszkadza że czułam kłucie a na stojąco traciłam równowagę. Chyba mój będzie musiał mi pomóc.. Mi jeszcze stopy puchną a szczególnie lewa. Palce u stóp wyglądają jak parówki :-D

Mi też lewa jakoś bardziej puchnie.
Ja niby tragedii nie mam ale wiadomo ze skórki, pięty trochę trzeba ogarnąć. Malować raczej nie będę bo na dłoniach też tego nie zrobię. Chyba że przeźroczystym tak dla połysku :)
Najgorsze jest golenie miejsc intymnych. No na ślepo wszystko to robię i pewnie wygląda jak nieudana fryzura a myślę że jest inaczej hahaha:-D

Do góry