reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm a ciekawe co w przypadku, gdy wszystkie wyniki badan sa u mojego ginekologa, ja ich nawet na oczy nie widzialam. Jakbym miala urodzic przed nastepna wizyta czyli przed 3 sierpnia to nie wiem jakby to mialo wygladac
Mój gin kseruje sobie wyniki a oryginały mam ja. Nawet rodzinna też tak robi. Wyniki są własnością pacjenta. Dziwnie i ciebie.

reklama
Pamiętaj nie ma sytuacji bez wyjścia :* zamartwianie się tylko może pogorszyć sprawę :) a z mieszkaniem z czasem wszystko się ułoży :)
Zawsze tak mówiłam i myślałam pozytywnie. Ale chyba wszystko tak spadło na raz , że mnie to przygniotło widocznie. Byle by malutka się urodzila, później już będzie tylko lepiej. :)

Boże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.

My zamówiliśmy sobie pizzę na kolację :D i teraz niestety mi się nią odbija :( w ogóle to moja mama zauważyła, że spuchły mi nogi;/ ja nawet nie zauważyłam ;) i chyba przyda mi się żel, który dostałam z rossmanna za 1 grosz :D wieczorem się trochę ogarnęłam i pościerałam kurze w salonie i zrobiłam pranie..ale dzisiejsza niemoc strasznie mnie zaskoczyła :D ja bardzo, bardzo rzadko śpię po południu :p
Wiedzieli co Ci dac w tym Rossmanie :):)

Boże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.

Tobie puchną dłonie a mi stopy. Zawsze miałam szczupłe nogi a teraz zakrywam je bo wylewają mi się z letnich butów a kostki jakaś masakra :)
A jeśli chodzi o mała to taka ciężka się zrobiła jakby żeliwna kula mnie ściągała do ziemi :)

reklama
Nie ma nic na te opuChniecia żeby trochę pomoglo ? Bo widzę , że jak nie nogi wam puchną to palce u rąk.. a to na pewno uciążliwe :(

Do góry