Mój gin kseruje sobie wyniki a oryginały mam ja. Nawet rodzinna też tak robi. Wyniki są własnością pacjenta. Dziwnie i ciebie.Hmm a ciekawe co w przypadku, gdy wszystkie wyniki badan sa u mojego ginekologa, ja ich nawet na oczy nie widzialam. Jakbym miala urodzic przed nastepna wizyta czyli przed 3 sierpnia to nie wiem jakby to mialo wygladac
reklama
G
gosc12
Gość
Aa rozumiem. To chyba nie doświadczyłam tego bolu w tym miejscu [emoji5]Taka jakby kość pod palcami możesz wyczuć na wzgorku lonowym
G
gosc12
Gość
Zawsze tak mówiłam i myślałam pozytywnie. Ale chyba wszystko tak spadło na raz , że mnie to przygniotło widocznie. Byle by malutka się urodzila, później już będzie tylko lepiej.Pamiętaj nie ma sytuacji bez wyjścia :* zamartwianie się tylko może pogorszyć sprawę a z mieszkaniem z czasem wszystko się ułoży
Mnie boli. Najbardziej doskwiera przy przewracaniu się z boku ba bok albo jak chcę wstać.Czy Was też tak boli spodnie lonowe? Tzn da się z tym żyć,ale przy przewracaniu z boku na bok np?
G
gosc12
Gość
Wiedzieli co Ci dac w tym RossmanieMy zamówiliśmy sobie pizzę na kolację i teraz niestety mi się nią odbija w ogóle to moja mama zauważyła, że spuchły mi nogi;/ ja nawet nie zauważyłam i chyba przyda mi się żel, który dostałam z rossmanna za 1 grosz wieczorem się trochę ogarnęłam i pościerałam kurze w salonie i zrobiłam pranie..ale dzisiejsza niemoc strasznie mnie zaskoczyła ja bardzo, bardzo rzadko śpię po południu
Paulana
Fanka BB :)
A tak wygląda nowa wersja
Tylko nie wiem kiedy będzie premiera w Lidlu Zobacz załącznik 874571
Ta wersja robi lody???? oj a jak cenowo mniej więcej wychodzi?
G
gosc12
Gość
Czekam na koniec i zdjęciaChodzę co chwile do męża do góry i podglądam jak mu wspaniałe idzie. Pokój zaczyna być ładny, farba w wiaderku wyglądała na bardzo jasna, ale na ścianie wyglada super. A poza tym ja jeszcze liczę na to, ze jak skończy niedługo zaczepiamy jeszcze o tego maka
Paulana
Fanka BB :)
Boże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.
Tobie puchną dłonie a mi stopy. Zawsze miałam szczupłe nogi a teraz zakrywam je bo wylewają mi się z letnich butów a kostki jakaś masakra
A jeśli chodzi o mała to taka ciężka się zrobiła jakby żeliwna kula mnie ściągała do ziemi
reklama
G
gosc12
Gość
Nie ma nic na te opuChniecia żeby trochę pomoglo ? Bo widzę , że jak nie nogi wam puchną to palce u rąk.. a to na pewno uciążliweBoże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.