reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm a ciekawe co w przypadku, gdy wszystkie wyniki badan sa u mojego ginekologa, ja ich nawet na oczy nie widzialam. Jakbym miala urodzic przed nastepna wizyta czyli przed 3 sierpnia to nie wiem jakby to mialo wygladac
Mój gin kseruje sobie wyniki a oryginały mam ja. Nawet rodzinna też tak robi. Wyniki są własnością pacjenta. Dziwnie i ciebie.

reklama
Pamiętaj nie ma sytuacji bez wyjścia :* zamartwianie się tylko może pogorszyć sprawę :) a z mieszkaniem z czasem wszystko się ułoży :)
Zawsze tak mówiłam i myślałam pozytywnie. Ale chyba wszystko tak spadło na raz , że mnie to przygniotło widocznie. Byle by malutka się urodzila, później już będzie tylko lepiej. :)

Boże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.

My zamówiliśmy sobie pizzę na kolację :D i teraz niestety mi się nią odbija :( w ogóle to moja mama zauważyła, że spuchły mi nogi;/ ja nawet nie zauważyłam ;) i chyba przyda mi się żel, który dostałam z rossmanna za 1 grosz :D wieczorem się trochę ogarnęłam i pościerałam kurze w salonie i zrobiłam pranie..ale dzisiejsza niemoc strasznie mnie zaskoczyła :D ja bardzo, bardzo rzadko śpię po południu :p
Wiedzieli co Ci dac w tym Rossmanie :):)

Boże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.

Tobie puchną dłonie a mi stopy. Zawsze miałam szczupłe nogi a teraz zakrywam je bo wylewają mi się z letnich butów a kostki jakaś masakra :)
A jeśli chodzi o mała to taka ciężka się zrobiła jakby żeliwna kula mnie ściągała do ziemi :)

reklama
Nie ma nic na te opuChniecia żeby trochę pomoglo ? Bo widzę , że jak nie nogi wam puchną to palce u rąk.. a to na pewno uciążliwe :(

Do góry