reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kochana weź męża na darmowy pokaz thermomix! Ja tak z moim zrobiłam bo nie chciał o tym słyszeć [emoji23] był tak zachwycony że chciał go brać na raty [emoji23] ale teściowa powiedziała że ma tego z Lidla, wcześniej miała thermomix i mówi że żadnych rat mamy nie brać tylko kupuje nam tego z Lidla w prezencie ślubnym bo robi dokładnie to samo [emoji23] no i miała rację [emoji23]
Ty możesz wziąć męża na pokaz, na pewno mu się spodoba :D a. Potem powiedz mu ze można kupić odpowiednik dużo dużo taniej [emoji23] na pewno się zgodzi!! Zobaczysz [emoji23][emoji23]Musy już dawno zrobione :D

Zrób fotkę tego sprzeciora :D
Chyba nie jest czesto w lidlu? :)

reklama
A możesz zrobić zdjęcie tego sprzętu bo az jestem ciekawa jaki to :)
Niżej foto :) pudełka niestety tylko. Burdel mam w kuchni to nie będę robić zdjęć, a że zmieniałam telefon to wszystkie zdjęcia mam na laptopie [emoji23]
@KatiNails chytry plan, ale do wykonania[emoji23][emoji23] i bardzo sprytny[emoji16] Uwierz mi, że wypróbuję [emoji16][emoji16]
Mi mówią że ja to bym wszystko sprzedała [emoji23]
received_595085184155748.jpeg

Załączniki

• received_595085184155748.jpeg
    received_595085184155748.jpeg
    66,3 KB · Wyświetleń: 276
Dziekuje , że mogłam się wygadać :* fajnie , że trafiłam na to forum i , że istnieją tak fajne dziewczyny jak Wy. Sama bym się z tym gryzła i dusila wszystko w sobie. A jest mi dużo lżej i przynajmniej usnę spokojnie. ❤️❤️❤️

Pamiętaj nie ma sytuacji bez wyjścia :* zamartwianie się tylko może pogorszyć sprawę :) a z mieszkaniem z czasem wszystko się ułoży :)

My zamówiliśmy sobie pizzę na kolację :D i teraz niestety mi się nią odbija :( w ogóle to moja mama zauważyła, że spuchły mi nogi;/ ja nawet nie zauważyłam ;) i chyba przyda mi się żel, który dostałam z rossmanna za 1 grosz :D wieczorem się trochę ogarnęłam i pościerałam kurze w salonie i zrobiłam pranie..ale dzisiejsza niemoc strasznie mnie zaskoczyła :D ja bardzo, bardzo rzadko śpię po południu :p

Chodzę co chwile do męża do góry i podglądam jak mu wspaniałe idzie. Pokój zaczyna być ładny, farba w wiaderku wyglądała na bardzo jasna, ale na ścianie wyglada super. A poza tym ja jeszcze liczę na to, ze jak skończy niedługo zaczepiamy jeszcze o tego maka :p

reklama
Do góry