reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kochana weź męża na darmowy pokaz thermomix! Ja tak z moim zrobiłam bo nie chciał o tym słyszeć [emoji23] był tak zachwycony że chciał go brać na raty [emoji23] ale teściowa powiedziała że ma tego z Lidla, wcześniej miała thermomix i mówi że żadnych rat mamy nie brać tylko kupuje nam tego z Lidla w prezencie ślubnym bo robi dokładnie to samo [emoji23] no i miała rację [emoji23]
Ty możesz wziąć męża na pokaz, na pewno mu się spodoba :D a. Potem powiedz mu ze można kupić odpowiednik dużo dużo taniej [emoji23] na pewno się zgodzi!! Zobaczysz [emoji23][emoji23]Musy już dawno zrobione :D

Zrób fotkę tego sprzeciora :D
Chyba nie jest czesto w lidlu? :)

reklama
A możesz zrobić zdjęcie tego sprzętu bo az jestem ciekawa jaki to :)
Niżej foto :) pudełka niestety tylko. Burdel mam w kuchni to nie będę robić zdjęć, a że zmieniałam telefon to wszystkie zdjęcia mam na laptopie [emoji23]
@KatiNails chytry plan, ale do wykonania[emoji23][emoji23] i bardzo sprytny[emoji16] Uwierz mi, że wypróbuję [emoji16][emoji16]
Mi mówią że ja to bym wszystko sprzedała [emoji23]
received_595085184155748.jpeg

Załączniki

• received_595085184155748.jpeg
    received_595085184155748.jpeg
    66,3 KB · Wyświetleń: 273
Dziekuje , że mogłam się wygadać :* fajnie , że trafiłam na to forum i , że istnieją tak fajne dziewczyny jak Wy. Sama bym się z tym gryzła i dusila wszystko w sobie. A jest mi dużo lżej i przynajmniej usnę spokojnie. ❤️❤️❤️

Pamiętaj nie ma sytuacji bez wyjścia :* zamartwianie się tylko może pogorszyć sprawę :) a z mieszkaniem z czasem wszystko się ułoży :)

My zamówiliśmy sobie pizzę na kolację :D i teraz niestety mi się nią odbija :( w ogóle to moja mama zauważyła, że spuchły mi nogi;/ ja nawet nie zauważyłam ;) i chyba przyda mi się żel, który dostałam z rossmanna za 1 grosz :D wieczorem się trochę ogarnęłam i pościerałam kurze w salonie i zrobiłam pranie..ale dzisiejsza niemoc strasznie mnie zaskoczyła :D ja bardzo, bardzo rzadko śpię po południu :p

Chodzę co chwile do męża do góry i podglądam jak mu wspaniałe idzie. Pokój zaczyna być ładny, farba w wiaderku wyglądała na bardzo jasna, ale na ścianie wyglada super. A poza tym ja jeszcze liczę na to, ze jak skończy niedługo zaczepiamy jeszcze o tego maka :p

reklama
Do góry